Cosmote: Mega deal με τον Σκλαβενίτη – Δείτε τι κερδίζετε με κάθε αγορά

Cosmote – Σκλαβενίτης: Η πανδημία έφερε νέα δεδομένα για τις επιχειρήσεις, που στρέφονται πλέον στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις διανομές κατ’ οίκον. Συμφωνία κορυφής για Σκλαβενίτη και Cosmote. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Σε ακόμη μία συνεργασία τον τελευταίο 1,5 χρόνο προχωρά η αλυσίδα Σκλαβενίτης, αυτή τη φορά με την Cosmote ενώ παράλληλα δρομολογεί την περαιτέρω ανάπτυξη του e-shop της, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη έως το τέλος τους τρέχοντος έτους.

Έτσι μετά την έναρξη της συνεργασίας της τον Μάρτιο του 2020 με την πλατφόρμα efood, η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα στoν, ραγδαία αναπτυσσόμενο την περίοδο της πανδημίας, κλάδο των Online σούπερ μάρκετ, η Σκλαβενίτης εγκαινίασε από τις αρχές του τρέχοντος μήνα τη νέα συνεργασία της με την Cosmote.

Συγκεκριμένα, στους συνδρομητές της εταιρείας, μέσω του προγράμματος Cosmote Deals for You, παρέχεται έκπτωση 8% στην τελική τιμή σε συγκεκριμένα προϊόντα από κατηγορίες ειδών τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης της «Σκλαβενίτης».

Τα προϊόντα αυτά για το οποία οι καταναλωτές ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες των εταιρειών, κάθε μήνα θα ανανεώνονται.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία αυτή, σε πρώτη φάση, αφορά σε αγορές που γίνονται σε όλα τα φυσικά καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας πανελλαδικά αλλά και σε αυτά που είναι franchise.

Μέσα στο τρέχον έτος παράλληλα, η Σκλαβενίτης δρομολογεί συνολικές επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ σε νέα καταστήματα, ανακαίνιση των υφιστάμενων αλλά και ανάπτυξη του eshop της.

Υπενθυμίζεται ότι το sklavenitis.gr ξεκίνησε δοκιμαστικά τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2020 και σταδιακά επεκτάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας έως το τέλος του 2021 είναι η λειτουργία του e-shop και στη Θεσσαλονίκη.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η ανακαίνιση υφιστάμενων καταστημάτων της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ δρομολογείται και η δημιουργία νέων καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιοποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, το 2019 ο τζίρος του Ομίλου Σκλαβενίτη έφτασε τα 3,28 δισ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 9%, έναντι 3,01 δισ. ευρώ το 2018 ενώ και το πρώτο 9μηνο του 2020 – ενός έτους που βρήκε συνολικά τον κλάδο των σούπερ μάρκετ κερδισμένο- ο Όμιλος συνέχισε ανοδικά με σταθερά διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Cosmote – Σκλαβενίτης: Επενδύσεις 50 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2021 ο Σκλαβενίτης

Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ δρομολογεί η αλυσίδα Σκλαβενίτης για τη φετινή χρονιά που θα αφορούν στη δημιουργία νέων και ανακαίνιση υφιστάμενων καταστημάτων, καθώς και στην ενδυνάμωση των υποδομών και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Σημειώνεται ότι οι επενδύσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια του επενδυτικού πλάνου ύψους 185 εκατ. ευρώ που υλοποίησε η Σκλαβενίτης την τριετία (2017-2019) και αφορούσαν κυρίως στην ανακαίνιση 308 καταστημάτων του δικτύου της πρώην «Μαρινόπουλος».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εντός του 2021 η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ), προγραμματίζει την ίδρυση επτά νέων καταστημάτων (δύο εκ των οποίων αφορούν μετεγκατάσταση σε άλλο ακίνητο και ειδικότερα στις περιοχές Τρικάλων και Καρδίτσας).

Νέα καταστήματα θα λειτουργήσουν σε Γιαννιτσά, Σκιάθο, Νάουσα, Πάτρα και Σπάρτη ενώ παράλληλα δρομολογείται η ανακαίνιση έως 40 υφιστάμενων καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας μέσα στο έτος. Επίσης, μέσα στο 2021 θα ξεκινήσουν οι ανακαινίσεις των καταστημάτων του δικτύου της πρώην «Μαρινόπουλος» στην Κύπρο οι οποίες είχαν προγραμματισθεί για το 2020 αλλά δεν υλοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνολικά το δίκτυο του ομίλου αποτελείται από 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο (εκ των οποίων 445 με το σήμα «Σκλαβενίτης», 13 με το σήμα «The Mart» και 39 με το σήμα «Χαλκιαδάκης»), ενώ απασχολεί περίπου 31.000 εργαζομένους.

Αντίστοιχα, η ΕΥΣ διαθέτει 427 καταστήματα με το ανθρώπινο δυναμικό της να προσεγγίζει τους 28.000. Σημειώνεται πως μέσα στο 2020, προστέθηκαν 2.500 εργαζόμενοι προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στα καταστήματα και στο ψηφιακό λιανεμπόριο.

Την ίδια στιγμή η πλήρης μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι το μεγάλο στοίχημα του ομίλου για το 2021 καθώς τα μικρά βήματα που έγιναν επιταχύνθηκαν υπό την υπέρμετρη πίεση που άσκησε στο ηλεκτρονικό εμπόριο η πανδημία του κορονοϊού

Το online κανάλι της αλυσίδας συνεχίζει να αναπτύσσεται και στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται ήδη με την πλατφόρμα efood για την παραγγελία online προϊόντων -3.500 κωδικοί- σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις

Τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του eMarket (www.sklavenitis.gr), η δομή και λειτουργία του οποίου θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Το eMarket καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα, με τις ίδιες τιμές και με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών, η Σκλαβενίτης διαθέτει υπερσύγχρονο e-hub (στην Πέτρου Ράλλη) και ετοιμάζει δύο ακόμα στην Αττική (σε Βόρεια και Νότια προάστια) και ένα στη Θεσσαλονίκη που θα λειτουργήσουν εντός του έτους.

Με βάση τον προγραμματισμό οι υπηρεσίες του e-shop της Σκλαβενίτης θα επεκταθούν περαιτέρω καθώς στόχος είναι σε βάθος χρόνου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο με e-hub σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μέχρι τώρα πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος κρίνεται ικανοποιητική, ωστόσο εκτιμάται ότι σε βάθος τριετίας θα ενδυναμώσει η θέση της Σκλαβενίτης στο ψηφιακό λιανεμπόριο.

Με την κατάλληλη υποστήριξη εκτιμάται ότι σε 4 με 5 χρόνια οι πωλήσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα αντιστοιχούν στο 4% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Cosmote – Σκλαβενίτης: Η συμφωνία με το Γερμανό και η απίθανη έκπτωση 80% 

Το καλοκαίρι έφτασε και ο Γερμανός μαζί με την Cosmote είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν… όλα τζάμπα! Διαβάστε στο xristika.gr τη νέα σούπερ προσφορά.

Μοναδικές εκπτώσεις έως 80% σε προϊόντα τεχνολογίας επιφυλάσσουν στους καταναλωτές και φέτος το καλοκαίρι, τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Έως και τις 31 Αυγούστου, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις, δημοφιλή smartphones, smartwatches, τηλεοράσεις, laptops, tablets, αξεσουάρ κ.ά., επιλέγοντας αυτά που τους ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και σχέδια, διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Ενδεικτικά, οι καταναλωτές θα βρουν:

 • Το smartphone TCL 20L+ 256GB με κύρια τετραπλή κάμερα (64MP+8MP+2MP+2MP), από €249,90 μόνο €199,90
 • Το smartphone XΙΑΟΜΙ Redmi Note 10s 128GB, με κύρια τετραπλή κάμερα (64MP+8MP+2MP+2MP), από €269,90 μόνο €249,90
 • Σε αποκλειστική προσφορά, το tablet HUAWEI MediaPad T3 10 4G με τετραπύρηνο επεξεργαστή, RAM 2GB και 9.6” HD οθόνη αφής, από €169 μόνο €129
 • Το laptop HP 14s-fq0001nv, από €349 μόνο €299
 • Τη smart TV 55″ Thomson 4K σειρά UG6400 με λειτουργικό Android, από €569 μόνο €419
 • Tο σετ προστασίας COSY (θήκη & τζάμι) για το HONOR 8A, από €16,90 μόνο €2,90
 • Το αδιάβροχο smartwatch AMAZFIT GTS 2 Mini με περισσότερα από 70 Sports Modes, από €99 μόνο €79
 • Την κάμερα εσωτερικού χώρου D-LINK DCS-8526LH Pan & Tilt Full HD Camera από €166,90 μόνο €79,90
 • Το bluetooth ηχείο JBL Flip Essential με αυτονομία μπαταρίας έως 10 ώρες, από €99 μόνο €69
 • Το ασύρματο τηλέφωνο Panasonic KX-TGC310GR από €34,90 μόνο €26,90
 • 1 χρόνος G App: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρα αξίας €100.000

Παράλληλα, στο ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός για τον 1 χρόνο λειτουργίας G App με δώρα συνολικής αξίας €100.000. Κάθε μέρα, για 30 μέρες, 365 νικητές κερδίζουν δώρα τεχνολογίας και εκπτωτικά κουπόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τις επόμενες αγορές τους.

Με κάθε αγορά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr, οι καταναλωτές κερδίζουν μία συμμετοχή στο instant win παιχνίδι (με δώρα όπως iPhone 12 5G, Playstation 5, HUAWEI Tab MatePad T10, Samsung Galaxy A32, ΧΙΑΟΜΙ Mi Watch, DJI Ryze Drone, κ.ά.), βλέπουν αμέσως τι κέρδισαν και μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού, όπου 5 τυχεροί κερδίζουν από €5.000 για προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.