Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Στο ψυχιατρείο ξανά η ηθοποιός από τα «Κλεμμένα Όνειρα»

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Στο Δαφνί νοσηλεύεται από τον 15αυγουστο η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, την οποία είχαμε γνωρίσει από τη σειρά του Mega, «Κλεμμένα όνειρα».

Η ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτεια που είχε πριν δυο χρόνια, όταν κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο.

Τότε, στις 28 Οκτωβρίου, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα.

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Τι λέει η ίδια

Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η όμορφη ηθοποιός είναι ξανά σε ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί και, σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, με τη θέλησή της! Τι συνέβη όμως;

Η ίδια εξηγεί πως πήγε οικειοθελώς στο Δαφνί μετά από ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη με την οικογένειά της ανήμερα τον 15αυγουστο.

Όσα αναφέρει στην εφημερίδα, είναι λίγο μπερδεμένα και δεν αναφέρεται με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη μεταξύ εκείνης και της οικογένειάς της.

«Ήθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους το νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν, όπως μου είπαν, να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δεν το έκανα γιατί όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Όλα υπολειτουργούσαν. Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μια σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει. Ήταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω. Όμως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και, όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφό μου το μήνυμα για να με βοηθήσει.

Με λίγα λόγια, επεδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι στις φυλακές, για να είμαι ασφαλής. Ήθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο. Και με έβαλαν στο Δαφνί, στο 9ο τμήμα, 5ο θάλαμο, για να έχω ένα μέρος ασφαλές να μένω. Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ θερμά».

Ο θεράπων ιατρός της ηθοποιού δήλωσε στην εφημερίδα πως η Τριανταφύλλη βρίσκεται στο Δαφνί με τη θέλησή της και πως είναι διακριτική και συνεργάσιμη ασθενής, ενώ ο πατέρας της δε θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας πως θέλει να ενημερωθεί για το θέμα.