ΗΡΩΝ

ΗΡΩΝ: Δυο σε ένα προσφέρει πλέον η ΗΡΩΝ καθώς εκτός από φθηνό ρεύμα προσφέρει και δωρεάν διακοπές! Δείτε την απίθανη προσφορά στο xristika.gr

Τη νέα στρατηγική συνεργασία της ΗΡΩΝ με την Booking.com ανακοινώνουν η κορυφαία στην Ελλάδα εταιρία ενέργειας και μια από τις μεγαλύτερες, στον on line κόσμο, πλατφόρμα ταξιδιών.

Η συνεργασία των δύο εταιριών έχει ως αφετηρία το φετινό καλοκαίρι και σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων στην ελληνική αγορά αλλά και την επιστροφή των πολιτών στην καθημερινότητα.

Ο ΗΡΩΝ σε συμφωνία με την Booking.com, εξασφάλισε για τους υφιστάμενους και νέους πελάτες του μία μοναδική προσφορά για τις θερινές διακοπές τους με σημαντικό όφελος στο κόστος διαμονής.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ μπαίνοντας στην πλατφόρμα myHΡΩΝ, επιλέγουν τον σύνδεσμο της προσφοράς και ολοκληρώνουν την κράτηση τους μέσα από το Booking.com σε:

 • οποιοδήποτε κατάλυμα
 • εντός / εκτός Ελλάδος
 • για όσες κρατήσεις επιθυμούν
 • χωρίς όριο διανυκτερεύσεων και εξασφαλίζουν επιστροφή χρημάτων από 4% έως 10%!

Με αυτή τη νέα συνεργασία, ο ΗΡΩΝ αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την προσήλωσή του στην ανταμοιβή των πελάτων του για την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντάς τους μοναδικά προνόμια σε κορυφαίες επιχειρήσεις, όπως η Booking.com.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Ενέργειας ΗΡΩΝ:
Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 260.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

 • τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως
 • την ENGIE, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο
 • την QATAR PETROLEUM, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς.

ΗΡΩΝ: Γίνε «παραγωγός» του ρεύματος που καταναλώνεις!

Με το νέο, πρωτοποριακό Πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, γίνεσαι «παραγωγός» πράσινης ενέργειας. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πελάτης του ΗΡΩΝΑ που συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α έχει τη δυνατότητα να «αγοράσει» από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, τόση ενέργεια όση και η ετήσια κατανάλωσή του, φτάνοντας έως και να μηδενίσει το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού του! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό ή άλλον εξοπλισμό στη στέγη του.

Τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α την αποκτάς με την καταβολή του ελάχιστου ποσού 100€, που θα σου επιστραφεί μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στους λογαριασμούς σου και το οποίο θα μπορείς στη συνέχεια να αυξάνεις είτε εφάπαξ, είτε σταδιακά, μέχρι να μηδενίσεις το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού σου.

Στην σημερινή αγορά ενέργειας, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α θα σου δίνει «απόδοση» περίπου 8,5%.

Χρησιμοποίησε το CALCULATOR για να υπολογίσεις το ποσό της έκπτωσης που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου, ανάλογα με το ποσό της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α συνδυάζεται με οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα προμήθειας ρεύματος επιλέξεις.

Γιατί να συμμετέχεις στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α;

 • Για να δεις το κόστος του ρεύματός σου να μειώνεται, ή και να μηδενίζεται!
 • Για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να συμμετέχεις ενεργά στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.
 • Για να αποκτήσεις πραγματική ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις φωτοβολταϊκό ή άλλο εξοπλισμό στη στέγη σου.
 • Για να έχεις μία πολύ καλή «απόδοση» στο κεφάλαιο με το οποίο συμμετέχεις, μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.

Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, έχεις τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις!

ΗΡΩΝ: Στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης

Με τη συμμετοχή του σε πέντε χρηματοδοτούμενα έργα από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Horizon 2020” και σε ένα από το “ΕΣΠΑ 2014-2020”, ο ΗΡΩΝ, η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, ενισχύει την τεχνογνωσία και την καινοτομία του στην παροχή των σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών του προς τους καταναλωτές ενέργειας.

Στον δρόμο της ενεργειακής μετάβασης με κύρια χαρακτηριστικά την “πράσινη” ενέργεια, την ενεργειακή αποδοτικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς, ο ΗΡΩΝ ήδη πρωταγωνιστεί μέσα από πρωτοποριακές λύσεις. Το αποδεικνύει μέσα από τα προγράμματα ΕΝ.Α., EcoDrive και EcoAdvisor, που άνοιξαν τον ανταγωνισμό στη διείσδυση των ΑΠΕ σε οικιακούς καταναλωτές κι επιχειρήσεις, στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στις οδικές μεταφορές αλλά και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εξοικονόμησης ενέργειας σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία και μεγάλες αλυσίδες λιανικού εμπορίου.

Ο ΗΡΩΝ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την “ενεργειακή επανάσταση” που στοχεύει στην επίτευξη των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής καθώς και της συμμετοχής των ίδιων των καταναλωτών στην παραγωγή και τη διαχείριση της ενέργειας με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Για τον σκοπό αυτό συμμετέχει σε πέντε έργα του προγράμματος “Horizon 2020” της Ε.Ε. για την έρευνα και την καινοτομία και συγκεκριμένα στα:

InterConnect: Tο InterConnect αποβλέπει στην ανάπτυξη και επίδειξη προηγμένων λύσεων οι οποίες θα επιτρέψουν την ψηφιοποίηση σπιτιών, κτιρίων και δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας βάσει της αρχιτεκτονικής Internet of Things (IoT). Θα δοκιμαστούν “έξυπνες” λύσεις διαχείρισης ενέργειας σε επτά πιλοτικές δράσεις στις ακόλουθες χώρες: Πορτογαλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Γαλλία.

DECIDE: Το DECIDE στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου δημιουργίας και διαχείρισης των ενεργειακών κοινοτήτων, αλλά και των υπηρεσιών ενεργειακής απόδοσης. Σημαντικός στόχος του έργου είναι να προσελκύσει περισσότερους από 628.000 τελικούς καταναλωτές σε 9 πιλοτικά έργα σε 7 κράτη μέλη της Ε.Ε. για να εξοικονομήσει πάνω από 16 GWh και 11 kton CO2 ετησίως. Επιπλέον, θα εγκατασταθούν συστήματα ΑΠΕ και παροχής θερμότητας 6 MWp.

iFLEX: Η βασική ιδέα του έργου είναι η δημιουργία ενός agent, του iFLEX Assistant, που ενεργεί μεταξύ του καταναλωτή, του οικιακού συστήματος διαχείρισης ενέργειας από ΑΠΕ και των διαφόρων εμπλεκόμενων φορέων. Στόχος του έργου είναι ο καταναλωτής να πετύχει συγκεκριμένους ενεργειακούς στόχους μέσω της τοπικής διαχείρισης ενέργειας και της απόκρισης της ζήτησης.

BIGG: Το BIGG στοχεύει στην επίδειξη τεχνολογιών, δεδομένων και τεχνικών ανάλυσης για περισσότερα από 4.000 κτίρια σε 6 πιλοτικά έργα μεγάλης κλίμακας. Οι βασικοί πυλώνες του έργου είναι τέσσερις και αφορούν:

στη διερεύνηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων,

στην υποστήριξη του ρυθμιστικού πλαισίου,

στην υποστήριξη επενδύσεων για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και

στην υποστήριξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της υπηρεσίας της απόκρισης ζήτησης.

I-NERGY: Το I-NERGY στοχεύει στην ανάπτυξη, κλιμάκωση και επίδειξη καινοτόμων εφαρμογών ΑΙ-as-a-Service (AIaaS) Energy Analytics και ψηφιακών υπηρεσιών που θα δοκιμαστούν σε εννέα πιλοτικά έργεα, και θα αφορούν:

στη βέλτιστη διαχείριση ενεργειακών πόρων και των ΑΠΕ,

στη βελτιωμένη αποδοτικότητα και αξιόπιστη λειτουργία των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, π.χ. μέσω ηλεκτροκίνησης,

στη βέλτιστη αξιολόγηση κινδύνου για προγραμματισμό επενδύσεων ενεργειακής απόδοσης, αλλά και

στη βελτιστοποίηση της συμμετοχής τοπικών και εικονικών ενεργειακών κοινοτήτων.

Επίσης, ο ΗΡΩΝ συμμετέχει και στο ακόλουθο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ:

HEART: Το HEART στοχεύει να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση που θα επιτρέπει στους οικιακούς πελάτες να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας του νοικοκυριού τους, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρονται πολλές επιχειρηματικές και κοινωνικές ευκαιρίες για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί το κόστος επικοινωνίας και θα προσφέρονται λύσεις εξοικονόμησης σε πραγματικό χρόνο, πιο αποδοτικές και οικονομικές.