Σασμός spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια – Αυτός είναι ο δολοφόνος

Σασμός spoiler: Καταιγιστιές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ALPHA , Σασμός, η οποία για δεύτερη σερί σεζόν σαρώνει!

Από την αρχή του δεύτερου κύκλου βλέπουμε τη μία ανατροπή μετά την άλλη με τον δολοφόνο του Άγγελου να αποτελεί άλυτο μυστήριο μέχρι στιγμής για τον Αντώνη και την αστυνομία.

Ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή όμως τη θέση του παίρνει η Καλλιόπη η οποία ομολογεί για να τον σώσει. Ούτε αυτή όμως είναι η πραγματική ένοχη.

Ο Κώστας μοιάζει όλο και πιο πιθανό να είναι ο ένοχος της δολοφονίας και ο Αντώνης φροντίζει να του στήσει μια παγίδα προκειμένου να τον πιάσει.

Χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την Άσπα η οποία είναι πρόθυμη να διακινδυνέψει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς, ο Κώστας συλλαμβάνεται και η είδηση σκάει σα βόμβα στο χωριό.

Σασμός spoiler: Ακυρώνεται ο γάμος της Μαρίνας

Ο Παύλος έχει γυρίσει στο χωριό και πλέον όλοι το γνωρίζουν.

Η άφιξή του όμως δε σημαίνει μόνο την αναζωπύρωση της βεντέτας Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Η παρουσία του βάζει νέα εμπόδια σε Αντώνη και Μαρίνα.

Η Μαρίνα φοβάται να του ομολογήσει τη σχέση της με τον Αντώνη καθώς ξέρει και βλέπει την λατρεία που έχει ο Παύλος στον μακαρίτη τον άντρα της.

Η κόντρα μαζί του μοιάζει αναπόφευκτη.

Ο Αντώνης βλέπει και ο ίδιος ότι η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και προσπαθεί να βρει τρόπο να μιλήσει στον Παύλο ο οποίος είναι ήδη αναστατωμένος από όσα έγιναν όσο έλειπε με την πρώην γυναίκα του.

Τελικά οι δυο τους αποφασίζουν να περιμένουν λίγο καιρό για να του πουν για τη σχέση και τον γάμο τους με την Αργυρώ να γίνεται έξαλλη με τη στεναχώρια της μητέρας της θεωρόντας ότι δε χρειάζεται να δώσει λογαριασμό στον Παύλο μετά από τόσα χρόνια θρήνου για τον πατέρα της.

Ο Παύλος όμως θα έχει την αντίδραση που όλοι περίμεναν όταν μαθαίνει για τη σχέση.

Κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους χωρίσει και να ματαιώσει τον γάμο τους.

Σασμός spoiler: Η επεισοδιακή γνωριμία Λευτέρη και Θοδώρας

Η συνάντηση της Θοδώρας και του Λευτέρη προβλέπεται εκρηκτική, στη σειρά Σασμός.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο νεαρούς χαρακτήρες δε θα αργήσει να φουντώσει.

Οι δυο τους θα μπουν σε ένα περίεργο τρυπάκι. Μία νέα περιπέτεια ξεκινά με πολλές εντάσεις, μυστικά και ψέματα… Πώς θα έρθουν κοντά οι δυο τους και τι παιχνίδι τους επιφυλάσσει η μοίρα;

Φαίνεται πως ο Λευτέρης και η Θοδώρα θα συναντηθούν τυχαία, στη σειρά Σασμός.

Η Θοδώρα βιάζεται να πάει σε ένα ραντεβού της για νύχια και ο Λευτέρης περπατά στο δρόμο.

Τότε, συγκρούονται, με αποτέλεσμα όλα τα πράγματα της Θοδώρας να πέφτουν στο έδαφος.

Ο Λευτέρης την βοηθάει να τα μαζέψει και σχολιάζει το επάγγελμά της.

Οι δυο τους ξεκινούν τη συζήτηση και ο έρωτας δε κρύβεται.

Ο Λευτέρης θα διεκδικήσει τη νεαρή κοπέλα, αναζητώντας την παντού…

Σύντομα, η νέα τους περιπέτεια θα ξεκινήσει.

Σασμός spoiler: «Ο νέος κύκλος θα έχει απώλειες για να φτάσουμε στον Σασμό, να επέλθει η κάθαρση»

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Σασμού και όπως έχουμε μάθει και από κατά καιρούς spoilers, ο άνθρωπος που θα συμβάλλει σημαντικά ώστε να έρθει η συμφιλίωση μεταξύ των δυο οικογενειών, Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον παπά Μιχάλη, σε μία συνέντευξη ποταμό αποκαλύπτει πολλά για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς και αποκαλύπτει και όσα πρόκειται να δούμε στα αμέσως επόμενα επεισόδια.

Η σειρά επέστρεψε και έκανε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης με το καλησπέρα σας. Το περιμένατε;

Εγώ προσωπικά ναι. Το περίμενα από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήρα σενάρια στα χέρια μου. Μάλλον από τότε που διάβασα το βιβλίο, πριν ακόμα υπάρξει υποψία ότι θα γινόταν σειρά ή ταινία κτλ. Ζήλεψα αυτό το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη γιατί η γραφή του και η δομή όπως την είχε δώσει ήταν εκπληκτική. Κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές σε αυτό που λέμε βεντέτα, δεν έχουν αναφερθεί όμως στην μετά εποχή της βεντέτας δηλαδή στη λέξη «Σασμός» όπως λέμε κάτω στην Κρήτη. «Σασμός» σημαίνει συμφιλίωση που για να επιτευχθεί αυτή η συμφιλίωση παρεμβαίνει ένα ολόκληρο σύστημα, αυτοματοποιείται ένα ολόκληρο σύστημα ενός χωριού, ενός τόπου μεγάλου ή μικρού για να σταματήσει το κακό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αυτά τα στοιχεία τα είχε το βιβλίο και όταν έγινε σειρά πέρυσι στον Alpha χάρηκα πάρα πολύ και ήμουν σίγουρος για την επιτυχία όπως και φέτος είμαι σίγουρος ότι ο «Σασμός» θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Υπάρχει ένα πολύ άξιο επιτελείο από την σεναριακή ομάδα, την σκηνοθετική ομάδα, η παραγωγή, το κανάλι. Μπροστά από όλους αυτούς εγώ βάζω τους ηθοποιούς. Ο ηθοποιός είναι αυτός ο οποίος εκτίθεται μπροστά από την κάμερα και πάνω στη σκηνή για να υπερασπιστεί ένα λόγο. Όταν έχεις καλό ηθοποιό και αδύνατο να είναι το κείμενο . θα το αναδείξει και θα το κάνει πιο πλούσιο και μπορεί να συμβεί βέβαια και το αντίθετο, να έχεις ένα πολύ ωραίο κείμενο αλλά ηθοποιούς οι οποίοι δεν θα υπερασπιστούν αυτό το κείμενο. Εδώ έχουμε την ευλογία γιατί αυτό δεν συμβαίνει τακτικά στον χώρο τον δικό μας, στο θέατρο, την /τηλεόραση να υπάρχει μία πολύ δυνατή ομάδα / ηθοποιών που είναι ένας πολύ ικανός και αξιόλογος και υπερασπίζεται με πάθος και σε βάθος τον ρόλο που του έχει ανατεθεί. Πρωτίστως λοιπόν η επιτυχία οφείλεται στους ηθοποιούς και μετά σε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που σας ανέφερα.

Πώς σας φαίνονται τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν;

Αυτή η σειρά έχει πετύχει γιατί έχει πολύ καλούς ηθοποιούς. Είναι ηθοποιοί που βγήκαν μέσα από πολύ βάσανο σκέψης και κούμπωσε ο κάθε ηθοποιός στον ρόλο του. Δεν ήταν δηλαδή μία γρήγορη απόφαση και επιλογή. Προστέθηκαν αξιόλογοι συνάδελφοι όπως είναι ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Αλεξανδρής. Είναι ηθοποιοί πρώτης γραμμής και τους καμάρωνα τόσα χρόνια. Με κάποιους έχω παίξει όπως με τον Στέλιο Μάινα στο «Νησί». -Ο νέσε κύκλος θα έχει περισσότερες απώλειες ηρώων, θα χυθεί αίμα; Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά είναι σίγουρο αφού για να φτάσουμε στον Σασμό στο τέλος θα πρέπει να περάσουμε από το σκοτεινό τούνελ και να βγούμε για να δούμε τον ήλιο έξω. Για να επέλθει η κάθαρση και στο τέλος θα έρθει σίγουρα η κάθαρση, είπε ο Μιχάλης Αεράκης στον Γιώργο Μουλά για το περιοδικό Λοιπόν.