Προσλήψεις 2023: Άνοιξε η πλατφόρμα για εκατοντάδες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ – Αιτήσεις ΕΔΩ

Προσλήψεις 2023: Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-1-2022 ή έχουν παραιτηθεί από 1-1-2021. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Άνοιξε στις 12:00 η πλατφόρμα της 1ης ΥΠΕ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος που αφορά την πρόσληψη 250 ατόμων με συμβάσεις δύο ετών ως Επικουρικό Προσωπικό κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στην Αττική.

Μετά την ενεργοποίησή της, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 28 Ιουλίου, προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι.

Χθες, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε ανακοινώσει τις 250 προσλήψεις Επικουρικού Προσωπικού Πληρωμάτων Ασθενοφόρων για την περαιτέρω στελέχωση του ΕΚΑΒ.

Την απόφαση υπέγραψε χθες ο υπουργός Υγείας, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών για επιπλέον ενίσχυση του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει η πρώτη υγειονομική περιφέρεια στον ιστότοπό της, οι υποψήφιοι πρέπει να ανατρέχουν στο αναρτημένο αρχείο excel “ΣΥΝΟΛΟ ΔΟΜΩΝ και ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ» προκειμένου να λάβουν γνώση των διαθέσιμων φορέων και ειδικοτήτων.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-1-2022 ή έχουν παραιτηθεί από 1-1-2021.

Οι υποψήφιοι θα εισέρχονται στο διαδικτυακό τόπο loipoepikouriko.moh.gov.gr για την κατάθεση των αιτήσεων τους και για περισσότερες πληροφορίες.

Προσλήψεις 2023: Δύο διαγωνισμοί τον Ιούλιο για 101 μόνιμους – Δείτε τις θέσεις

Σε ώριμο στάδιο βρίσκονται δύο διαγωνισμοί ΑΣΕΠ μέσω των οποίων θα προσληφθούν 101 μόνιμοι υπάλληλοι σε επιμελητήρια και ΓΟΕΒ – ΤΟΕΒ. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Προσλήψεις 2023: 72 μόνιμοι σε 5 επιμελητήρια

Ενα βήμα πριν τη δημοσίευσή της στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι η προκήρυξη 2Κ/2023, η οποία αφορά στην πλήρωση 72 μόνιμων θέσεων σε επιμελητήρια όλης της χώρας.

Η εν λόγω προκήρυξη δεν θα απευθύνεται σε επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. Ειδικότερα, η 2Κ/2023 αφορά στην πλήρωση: 2 θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, 4 θέσεων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, 64 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 1 θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων και 1 θέσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Σερρών.

Οι θέσεις αφορούν κυρίως διοικητικούς, οικονομολόγους, μηχανικούς, πτυχιούχους Πληροφορικής και κλητήρες.

Προσλήψεις 2023: 29 σε ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ

Αμέσως μετά την 2Κ/2023, σειρά θα πάρει η 3Κ/2022, που θα αφορά στην πλήρωση: 1 θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Β’ Ζώνης Μεσσαράς, 6 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, 1 θέσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής, 2 θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου, 2 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Βέροιας, 3 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, 1 θέσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης, 1 θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, 11 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά και 1 θέσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μπόιδα – Μαύρης.

Προσλήψεις 2023: Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ και ΕΑΒ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις σε πέντε προκηρύξεις για την κάλυψη συνολικά 425 θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ κατανέμονται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στη ΔΕΗ, αλλά και σε δήμους της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις συμμετοχής στη νέα προκήρυξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) για την πρόσληψη 145 ατόμων, στη Γενική Διεύθυνση Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ που εδρεύει στην Τανάγρα.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

ΤΕ Μηχανικών – ΤΕ Ηλεκτρονικών – 25 θέσεις

ΔΕ Τεχνικών Αεροσκαφών και Ελικοπτέρων / ΔΕ Μηχανοσύνθετων Αεροσκαφών – 120 θέσεις

Οι 145 προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση συμβάσεων έργου που συνάπτονται μεταξύ της εταιρείας και αλλοδαπών εταιρειών ή φορέων συνδεόμενων με την εθνική άμυνα και ασφάλεια του κράτους, και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ που εδρεύει στην Τανάγρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023.

Προσλήψεις 2023: Δήμος Ζακύνθου

Ο δήμος Ζακύνθου ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 100 ατόμων, για την παροχή υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και ως εκ τούτου δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα από τους υποψηφίους.

Ειδικότερα, οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΔΕ Οδηγών – 25 θέσεις
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – 5 θέσεις
ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 2 θέσεις
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων – 68 θέσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Προσλήψεις 2023: Δήμος Παπάγου

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ανακοίνωσε την πρόσληψη 27 ατόμων για την τις εποχικές ανάγκες φύλαξης και προστασίας των παρυφών του Υμηττού, του λόφου Τσακού και του αστικού πρασίνου, καθώς και της πυρασφάλειας αυτώ,

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΔΕ Οδηγών – 2 θέσεις
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων – 25 θέσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Προσλήψεις 2023: ΔΕΗ

Ο Κλάδος ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 128 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών – 7 θέσεις
ΔΕ Μηχανικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων – 108 θέσεις
ΔΕ Βοηθοί Χειριστές Ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων μηχανημάτων με καδοτροχό – 10 θέσεις
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων και Φορτωτών) – 3 θέσεις
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Προσλήψεις 2023: ΔΕΥΑ Ηρακλείου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, Ηρακλείου Κρήτης, έχει ανακοινώσει, την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών – 1 θέση
ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών – 1 θέση
ΤΕ Λογιστικού – 5 θέσεις
ΔΕ Υδραυλικών – 6 θέσεις
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – 2 θέσεις
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών – 2 θέσεις
ΥΕ Εργατών Ύδρευσης – Αποχέτευσης – 8 θέσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Προσλήψεις 2023: Τα απαραίτητα προσόντα

Για τις θέσεις της κατηγορίας ΠΕ ως τυπικό προσόν απαιτείται (παρ. 4 του άρθρου 22 του ν. 4798/2021) πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος ή σχολής του πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ήδη ισχύοντος π.δ. 85/2022 (Α’ 232).

Για τις θέσεις της κατηγορίας ΤΕ ως τυπικό προσόν απαιτείται (άρθρ. 22 παρ. 3 του ν. 4798/2021) το πτυχίο ή το δίπλωμα τμήματος ή σχολής Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) ή Κέντρου Ανωτέρας Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.) ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σύμφωνα με το άρθρο 4 του ήδη ισχύοντος π.δ. 85/2022 (Α’ 232).

Για τις θέσεις της κατηγορίας ΔΕ ως τυπικό προσόν απαιτείται (παρ. 2 του άρθρου 22 του ν. 4798/2021) απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλου ισότιμου σχολείου ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας εκπαιδευτικών δομών της αλλοδαπής, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ήδη ισχύοντος π.δ. 85/2022 (Α’ 232)

Για τις θέσεις όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) ως πρόσθετο τυπικό προσόν απαιτείται:

Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου,

Ξένη γλώσσα: Για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ απαιτείται ως πρόσθετο τυπικό προσόν η πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής ή ιταλικής και για την κατηγορία ΔΕ η καλή γνώση μίας από τις πιο πάνω γλώσσες.