Προλάβετε τώρα: Νέα μεγάλη προσφορά της Nova

Nova: Την κίνηση ματ κάνει η Nova στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον ανταγωνισμό των συνδρομητικών πλατφορμών, δείχνοντας πως έχει μοναδικό στόχο μέσα στο 2021 την κορυφή!

H Nova προσφέρει 2 μήνες δωρεάν το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Nova3play και Nova2play με Internet 100Mbps, καθώς και στις υπηρεσίες Τηλεόρασης, σε νέους συνδρομητές, μέχρι το τέλος Μαρτίου! Επιπλέον θα έχουν και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και την εγκατάσταση και όλο τον εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η μοναδική αυτή προσφορά της Nova γίνεται ακόμη καλύτερη, καθώς οι νέοι συνδρομητές όλων των προγραμμάτων Νοva3play με Internet 100 Mbps, θα έχουν για 2 μήνες τη Nova στο Full, έχοντας πρόσβαση δωρεάν σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο της πρώτης ψηφιακής δορυφορικής συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα! Έτσι, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της Nova και θα απολαύσουν τα συναρπαστικά ντέρμπι που έρχονται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στην EuroLeague και στα ξένα πρωταθλήματα, το μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο με τις κορυφαίες σειρές και τα μεγαλύτερα blockbusters, καθώς και αξιόπιστο Internet έως 100Mbps και απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά, ή και προς κινητά Ελλάδος.

Αυτή η προσφορά έρχεται την πιο κατάλληλη περίοδο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για ποιοτική ψυχαγωγία με πληθώρα επιλογών για όλη την οικογένεια, καθώς και επικοινωνία χωρίς όρια. Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα έως τέλος Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.nova.gr, το κοντινότερο κατάστημα Nova, ή να καλέσουν το 13831.

Η Nova, προσφέρει το πιο πλούσιο premium περιεχόμενο με περισσοτερα από 250 κανάλια με ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια ποιοτικό θέαμα, 24 ώρες το 24ωρο.

Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με όλους τους αγώνες, Euroleague και κορυφαία ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως το Ιταλικό, το Γαλλικό και το Ολλανδικό πρωτάθλημα και πολλά άλλα παίζουν εδώ, στα κανάλια Novasports. Θεαματικά blockbuster και οσκαρικές πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood αλλά και οι πιο δημοφιλείς ξένες σειρές, ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική έρχονται στα κανάλια Novacinema! Τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα μεταγλωττισμένα κανάλια στον κόσμο, για παιδιά, βραβευμένα, σύγχρονα ντοκιμαντέρ κι άλλα πολλά συνθέτουν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο της Nova με πάνω από 20.000 ώρες προγράμματος κάθε χρόνο, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις και χιλιάδες επιλογές!

Nova: Μπαίνει νέος «παίχτης» στην αγορά των συνδρομητικών!

Νέος παίκτης έρχεται προσεχώς στην ελληνική αγορά. Πώς θα αντιδράσει η Cosmote TV, τι θα κάνει το NetFlix, πώς θα πάρουν κομμάτι από την πίτα Ertflix, Nova, Vodafone. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Ποιος παίκτης αναμένεται να προστεθεί το προσεχές διάστημα στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που κάποιοι ισχυρίζονται πως φτάνει στα όριά της.

Ένας νέος παίκτης αναμένεται να προστεθεί το προσεχές διάστημα στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που κάποιοι ισχυρίζονται πως φτάνει στα όριά της.

Ο λόγος για το Disney+, την συνδρομητική πλατφόρμα συνεχούς ροής της Disney, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr θα γίνει διαθέσιμη στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Να θυμίσουμε ότι οι συνδρομητές του Disney+ εκτοξεύτηκαν εν μέσω πανδημίας και τα κέρδη της Disney, τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα στην εβδομάδα, χαρακτηρίστηκαν «αναπάντεχα» από τους αναλυτές, φτάνοντας τα 17 εκατ. δολάρια κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης. Οι συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία παγκοσμίως μάλιστα ώθησαν την εταιρεία να επιτύχει τον στόχο της πενταετίας για 90 εκατ. συνδρομητές σε τρία μόλις έτη – να θυμίσουμε ότι η πλατφόρμα έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2019. Κατόπιν αυτού, αναθεώρησε επί τα βελτίω τις προβλέψεις της, θέτοντας τον πήχη σε 230 έως 260 εκατ. συνδρομητές έως το 2024. Αρχής γενομένης της πανδημίας η πλατφόρμα αριθμούσε 33,5 εκατ. συνδρομητές οι οποίοι μέσα σε ένα τρίμηνο έφτασαν τα 73,7 εκατ. και συνέχισαν με λίγο μικρότερη ταχύτητα την ανοδική τους πορεία. Πέρα από την πανδημία βέβαια, η πλατφόρμα είχε μεγάλη δυναμική από όταν πρωτοκυκλοφόρησε – να θυμίσουμε ότι την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εγγράφηκαν σε αυτή 10 εκατ. συνδρομητές αριθμός που στο τέλος του α’ τριμήνου έφτασε τα 26,5 εκατ.

Το δημοφιλές για τον κινηματογραφικό χώρο brand name της είναι σίγουρα ο ένας λόγος της ανοδικής της πορείας. Ο άλλος βέβαια είναι οι συνεχείς παραγωγές στις οποίες προχωρά εμπλουτίζοντας το ήδη ευρύ περιεχόμενό της. Σημειωτέον ότι τον Δεκέμβριο, η Disney ανακοίνωσε σχέδια για περίπου 100 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προγράμματα, από τα οποία περίπου το 80% πρόκειται να προβληθεί απευθείας στην πλατφόρμα Disney+. Στα σχέδια περιλαμβάνει σχεδόν δώδεκα σειρές της Marvel και περισσότερα από 10 πρότζεκτ των Star Wars.

Nova: Ο εφιάλτης των IPTV είναι εδώ

Ένα άλυτο πρόβλημα συνεχίζει να βασανίζει εδώ και χρόνια τις εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης και φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από τους… πειρατές!

Πρόβλημα στο οποίο δεν έχει δοθεί λύση, παραμένει η παράνομη θέαση συνδρομητικών προγραμμάτων.

Αν και τo 2020 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το έτος κατά τη διάρκεια του οποίου διενεργήθηκαν αρκετές επιθέσεις και αστυνομικές επιχειρήσεις κατά παράνομων IPTV δικτύων και ενάντια στην οπτικοακουστική πειρατεία γενικότερα, εντούτοις εκ του αποτελέσματος, αυτό δεν αποδεικνύεται αρκετό.

Σημαντικές επιτυχίες κατά των παράνομων δικτύων κατεγράφησαν το 2020 όπου η συνεργασία τοπικών αστυνομικών αρχών με τη Europol και τη Eurojust κατάφεραν σημαντικά πλήγματα σε χονδρέμπορους, μεταπωλητές και servers, θέτοντάς τους εκτός λειτουργίας.

Ωστόσο, όπως έχει παρατηρηθεί, μετά την εξάρθρωση ενός παράνομου δικτύου στη θέση του λίγο καιρό μετά ξεπετάγεται ένα άλλο. Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους και τεχνάσματα, οι υπεύθυνοι για τα πειρατικά IPTV δίκτυα κατορθώνουν να μένουν για μικρό διάστημα «κάτω» επαναφέροντας τους servers τους σύντομα σε λειτουργία.

Στη χώρα μας το πρόβλημα της πειρατείας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Παρά την εντονότερη αντιμετώπιση από τους ευρωπαϊκούς φορείς, εκτιμήσεις θέλουν τον αριθμό των ανθρώπων που παρακολουθούν μέσω παράνομων δικτύων streaming να αυξάνεται, υπολογίζοντας τον σε πάνω από 200.000!

Περισσότερο πληττόμενοι είναι COSMOTE TV και Nova, οι δύο μεγαλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες της χώρας μας που διαθέτουν τα περισσότερα και πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα.

Έχοντας επενδύσει σημαντικότατα ποσά για την απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, προσδοκούν το 2021 και τα επόμενα χρόνια, τη διεύρυνση της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης προκειμένου να αναπτύξουν την πελατειακή τους βάση και να επιτύχουν τους εταιρικούς τους στόχους.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται όμως στασιμότητα σε νέους συνδρομητές, με τη διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης να παραμένει πεισματικά, σε επίπεδα αρκετά πιο χαμηλά του μέσου όρου άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως η πειρατεία αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες συτής της υστέρησης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εάν δεν υπάρξει σημαντική αντιμετώπιση της παράνομης θέασης περιεχομένου, με αυστηρότερα μέτρα για τους παραβάτες και ειδικά στοχευμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, η ανάπτυξη των παρόχων, καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη ενώ παράλληλα μειώνεται και η δυνατότητα επένδυσής τους σε παραγωγές, τηλεοπτικά δικαιώματα και νέες τεχνολογίες.

Από την πειρατεία όμως δε γλυτώνουν και οι streaming πλατφόρμες όπως Netflix, Vodafone TV και Wind Vision αφού περιεχόμενο τους (σειρές, ταινίες, κανάλια) βρίσκονται και αυτά στο στόχαστρο των πειρατών.

Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr