Απίθανη προσφορά: Η Cosmote δίνει το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Η Cosmote μας έχει κι άλλη μοναδική προσφορά, αυτή της Cosmote TV: Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κάνε την καθημερινότητα σου πιο άνετη και διασκεδαστική, γεμάτη θέαµα και ψυχαγωγία µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο χάρη στις υπηρεσίες της COSMΟΤΕ TV.

Με την COSMΟΤΕ TV, η ψυχαγωγία που πάντα ήθελες είναι στο χέρι σου µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Eπίσης με τη νέα COSMOTE TV οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο από όλες τις θεματικές κατηγορίες: Αθλητικά, Κινηματογραφικά, Ντοκιμαντέρ, Ελληνικά και Παιδικά, από ένα ενιαίο μενού από linear Κανάλια & On Demand.

Στην εφαρμογή της Cosmote μία νέα προσφορά: ΔΩΡΕΑΝ το Cosmote TV για 10 ημέρες!

Cosmote TV: Προωθητική ενέργεια XMAS COSMOTE TV OTT MINI PACKS – Δεκέμβριος 2020

  1. H Προωθητική Ενέργεια XMAS COSMOTE TV OTT Mini Packs διαρκεί από τις 18/12/2020 έως τις 06/01/2021.
  2. Η ενέργεια περιλαμβάνει την δυνατότητα της Δωρεάν ενεργοποίησης ενός εκ των προσφερόμενων πακέτων COSMOTE TV OTT CINEMA MINI PACK ή COSMOTE TV OTT SPORTS MINI PACK μέσω του My COSMOTE app & My COSMOTE web. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ενεργοποίησης και των δύο προσφερόμενων πακέτων για τον ίδιο Συνδρομητή.
  3. Η υπηρεσία διατηρείται ενεργή για 10 ημέρες, από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Μετά την λήξη της δωρεάν περιόδου η υπηρεσία τερματίζεται αυτόματα και δεν δύναται να ενεργοποιηθεί εκ νέου.
  4. Με την αποδοχή των όρων της προωθητικής ενέργειας ο Συνδρομητής έλαβε γνώση και αποδέχεται και τους Ειδικούς & Γενικούς όρους Προωθητικής Ενέργειας COSMOTE TV OTT Mini Packs.

Cosmote TV: Γενικοί όροι

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το Cosmote TV εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Δείτε πως θα το καταφέρετε!

Όπως αναφέρει το itechnews.gr που έχει και το αναλυτικό ρεπορτάζ, μπαίνοντας μέσα στην εφαρμογή, στο πάνω μέρος θα δείτε το εξής εικονίδιο ανάμεσα στις άλλες προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο από την εταιρεία. Πατώντας το εικονίδιο, θα μεταφερθείτε σε μία νέα σελίδα όπου θα δείτε τα εξής:

Σε προσφορά ή μάλλον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 10 ημέρες μπορείτε να έχετε ή το Mini Pack Cinema ή το Sports. για το τι περιέχει το καθένα, αρκεί να πατήσετε στο “Δες περισσότερα” και θα δείτε…

Cosmote TV: Mini Pack Cinema

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά παρέα με την COSMOTE TV που σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Cinema Mini Pack και να απολαύσεις ατελείωτο θέαμα για 10 ολόκληρες ημέρες ! Παρακολούθησε το πλούσιο χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι μόνο , μέσα από τα κανάλια COSMOTE CINEMA 1HD , 2HD , 3 & COSMOTE SERIES , αλλά και από το άκρως Χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS . Επιπλέον αποκτάς πρόσβαση στον πλούσιο On demand κατάλογο με ταινίες & σειρές εντελώς δωρεάν ! Το πακέτο τερματίζεται αυτόματα μετά το πέρας των 10 ημερών , από την στιγμή της ενεργοποίησης και δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί . Έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις μόνο ένα πακέτο και μόνο για μία φορά . Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο My COSMOTE .

Cosmote TV: Sports Pack

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά παρέα με την COSMOTE TV που σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Sports Mini Pack και να απολαύσεις ατελείωτο θέαμα για 10 ολόκληρες ημέρες ! Δες το μοναδικό υπερθέαμα των κορυφαίων διοργανώσεων που προβάλλονται μέσα από τα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORTS 1HD , 2HD , 3HD , 4HD , 5HD , 6HD , 7HD , 8HD , 9HD & Highlights αλλά και το COSMOTE SPORTS 4K για να το βλέπεις στη μεγάλη οθόνη ! Το πακέτο τερματίζεται αυτόματα μετά το πέρας των 10 ημερών , από την στιγμή της ενεργοποίησης και δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί . Έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις μόνο ένα πακέτο και μόνο για μία φορά , Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο My COSMOTE

Διαλέξτε ποιο από τα δύο πακέτα θέλετε και θα μεταφερθείτε σε νέα σελίδα, όπου θα φανούν τα στοιχεία σας και θα είστε ένα κλικ πριν την τελική ενεργοποίηση!

«ΦETOΣ TA XPIΣTOYΓENNA H COSMOTE TV ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN TO CINEMA ‘H SPORTS MINI PACK ΓIA 10 OΛOKΛHPEΣ HMEPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣTE EΩΣ 6 IANOYAPIOY TO ΠAKETO ΠOY ΘEΛETE ΣTO MY COSMOTE APP https://f26sd.app.goo.gl/XmasTV», αναφέρει το προωθητικό SMS που στέλνει η Cosmote.

Διαβάστε επίσης:

Λογαριασμοί ΔΕΗ: Επιστροφή τεράστιων ποσών – Δείτε με ένα κλικ το ποσό που δικαιούστε

Πανικός σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο και Μασούτη – Στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»

Καθαρά Δευτέρα 2021: Πότε «πέφτει» φέτος – Η ημερομηνία για Πάσχα και Αγίου Πνεύματος

Δεν ξανάγινε: Απίστευτη προσφορά της Cosmote – ΔΩΡΕΑΝ Cosmote TV σε όλους

Απίθανες προσφορές από COSMOTE, VODAFONE, WIND λόγω Χριστουγέννων

Με μια τεράστια προσφορά η Cosmote γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Δείτε στο xristika.gr το μεγάλο πακέτο της εταιρείας αλλά και τι προσφέρουν οι ανταγωνιστές της.

Η Cosmote προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές Cosmote και WhatsUp απεριόριστα GB για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή Cosmote ή WhatsUp στο smartphone σας για να το ενεργοποιήσετε (προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά μέσω web).

Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά Cosmote / WhatsUp

Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 10 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Προϋπόθεση ενεργοποίησης της προσφοράς να έχει γίνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 15/11/20 και μετά.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 μόνο φορά από 15/12/20 μέχρι 03/01/21 στις 23:59:59.

Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα Απεριόριστα GB της προσφοράς.

Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν roll over με τα data από άλλα πακέτα.

Τα ενσωματωμένα GB της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ.

Αναμένουμε αντίστοιχες προσφορές και από τους υπόλοιπους παρόχους κινητής τηλεφωνίας μέσα στις επόμενες ημέρες, ως μέρος των Χριστουγεννιάτικων προσφορών που βλέπουμε κάθε χρόνο.

Την ίδια ώρα, με online προσφορές σε δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Έως και τις 10 Ιανουαρίου1, οι καταναλωτές θα βρουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι, αξεσουάρ κ.ά. στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr.

Επιπλέον, μπορούν να κερδίσουν 10% €πιστροφή για αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αρκεί να έχουν το €πιστροφή App (εξαιρούνται οι σειρές iPhone 12/12 Pro και PS5TM).

Στα site της COSMOTE και του ΓΕΡΜΑΝΟΥ οι καταναλωτές θα βρουν:

το νέο και αποκλειστικό 4G+ SmartphoneMOTOROLAG9 PLUS128GB, με μεγάλη οθόνη 6.81’’ και σύστημα τετραπλής κύριας κάμερας, από 239€4 στα 179€

το νέο και αποκλειστικό 4G+ Smartphone ONEPLUS NORD N10064GB,με σύστημα τριπλής κύριας κάμερας και ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, στα 199€. Δώρο τα Earphones ONEPLUS Bullets Wireless Z αξίας 59,90€.

το TabletLENOVOM10 HDWiFi 2/32GB, με οθόνη HD 10.1”, για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα παιδιά χάρη στη λειτουργία Kids mode, από 169€ στα 149 ευρώ

το LaptopLENOVOIDEAPAD 3, με επεξεργαστή AMD Ryzen 3 3250U, σκληρό δίσκο 128GB SSD, μνήμη 4GB και οθόνη Full HD 15.6”, από 499€ στα 449€

την 4KandroidSmartTV43 ιντσώνTHOMSON 43UG6400, που παρέχει εξαιρετική εικόνα με υποστήριξη HDR10 και HLG, πεντακάθαρο ήχο με υποστήριξη Dolby Digital Plus, αλλά και με έξυπνες λειτουργίες για μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, από 449€ στα 299€

το D-LINK σύστημα Mesh Wi-Fi COVR-1102 2-Pack, ένα πλήρες σύστημα για κάλυψη Wi-Fi έως 325τμ, με ταχύτητες έως 1.2Gbps και δύο θύρες Gigabit Ethernet, από 105,90€ στα 74,90€

Στην κατηγορία των gadgets και των αξεσουάρ, οι καταναλωτές θα βρουν:

το HUAWEIWatchGT 2 Pro, ιδανικό για άσκηση, με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1.39”, με ενσωματωμένο οξύμετρο και εξαιρετικά ανθεκτικό, στα 329€. Δώρο ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 3i αξίας 129€.

το XIAOMIMiElectricScooter 1S, με μέγιστη αυτονομία έως 30χλμ και συνδεσιμότητα Bluetooth με το Smartphone, από 449€ στα 399 ευρώ.
τα αποκλειστικά ασύρματα ακουστικά BASEUS WM01, με δώρο βάση FoneFX για Smartphones, από 34,91€ στα 26,91€
Bluetooth ηχεία, για τέλειο ήχο, σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από 9,90€.

Μαζί με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνει τον διαγωνισμό Bye Bye 2020, με μεγάλα δώρα τεχνολογίας, όπως PS5™, Apple Watch Series 6, Toshiba 50’’ LED 4K Smart TV, Samsung Galaxy S20 FE, XIAOMI Mi Electric Scooter Essential, κ.ά7. Ο διαγωνισμός λήγει στις 23/12/20.

Κινητή τηλεφωνία: Μέχρι και Playstation δίνει η Wind!

Έως και τις 20/12/2020, η WIND βάζει τα γιορτινά της και γίνεται ο πιο συναρπαστικός προορισμός για όλους τους λάτρεις του Gaming, είτε ηλεκτρονικά στο wind.gr, είτε σε ένα κατάστημα WIND ή καλώντας στο 13800.

Με το WIND ONE οι συνδρομητές απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας και παράλληλα μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Για τον λόγο αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης που προσφέρεται στην αγορά.

Συγκεκριμένα με το WIND ONE 10GB οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν:

Σταθερό Internet με ταχύτητες έως 100mbps

Σταθερή Τηλεφωνία | Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, Απεριόριστα, λεπτά προς κινητά

Κινητή Τηλεφωνία | 10GB Μobile Ιnternet, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, Απεριόριστα SMS προς όλους

Να συνδυάσουν το πρόγραμμά τους με WIND VISION και πλούσιες επιλογές περιεχομένου

Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, απεριόριστη ομιλία με όλη την WIND οικογένεια και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site σε ένα κατάστημα WIND ή στο 13800.

Κινητή τηλεφωνία: Μοιράζει GB η Vodafone

Η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές CU απεριόριστα GB για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή Vodafone CU στο smartphone σας για να το ενεργοποιήσετε ή να μπείτε εδώ.

Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά Vodafone CU

Η προσφορά έχει ισχύ για 10 μέρες από την ενεργοποίησή της και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 03/01.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μέσω My CU App, My Vodafone App, vodafonecu.gr, Vodafone.gr

Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB της προσφοράς.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μια φορά ανά συνδρομητή και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί μια τουλάχιστον ανανέωση από 15/11 και μετά.

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εντός και εκτός Ε.Ε

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE: Η προσφορά που όλοι περιμέναμε ήρθε

Κοινωνικό Μέρισμα 2020: Όλη η αλήθεια για τις αιτήσεις και τους δικαιούχους

Έκτακτη ανακοίνωση από ACS, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική

Μετακίνηση εκτός νομού: Το «παραθυράκι» και οι 4 λόγοι που επιτρέπεται

Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr