Eurobank

Eurobank: Γιατί η μισθοδοσία σου να είναι απλά ένα νούμερο στο τέλος του μήνα, ενώ μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα;

Δες στο xristika.gr τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει ένας λογαριασμός μισθοδοσίας.

Καθημερινά στις αγορές σου κοιτάζεις από πού σε συμφέρει να αγοράζεις, συγκρίνεις τιμές και αναζητάς την καλύτερη ευκαιρία σε ό,τι κι αν κάνεις.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο λογικό: ένα προνομιακό επιτόκιο από μόνο του θα έκανε έναν λογαριασμό μισθοδοσίας να είναι πιο συμφέρων από έναν άλλο. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μισθοδοσίας μπορεί να διευκολύνει τον δανεισμό σου, να μειώνει τα έξοδα ασφάλισης του σπιτιού ή του οχήματός σου, να σου επιτρέπει υπερανάληψη κάθε μήνα, να διευκολύνει τις πληρωμές σου, αλλά και να σου προσφέρει επιπλέον ανταμοιβές στις καθημερινές σου αγορές.

Επομένως, τα κίνητρα είναι αρκετά, ώστε κάποιος να μην μείνει απαραίτητα στον λογαριασμό μισθοδοσίας που επέλεξε ο εργοδότης του.

Τα προνόμια που προσφέρει ένας λογαριασμός μισθοδοσίας είναι συχνά και ένας λόγος επιλογής τους από τους εργοδότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρέχουν όσα περισσότερα μπορούν στους υπαλλήλους τους με τη μορφή προνομίων.

Ωστόσο, στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων αυτό δεν ισχύει, οπότε ειδικά γι’ αυτούς, η αναζήτηση ενός πιο κατάλληλου προγράμματος πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο της Eurobank σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιπλέον προνόμια σε καθημερινές πληρωμές και συναλλαγές, αλλά και σε ασφαλιστικά προγράμματα και δάνεια.

Ενισχύει το εισόδημά σου με επιτόκιο 0,70% για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό σου, ενώ σου επιτρέπει να κάνεις υπερανάληψη με τα πρώτα 150€ άτοκα κάθε μήνα, για τις έκτακτες ανάγκες σου.

Eurobank: Ο μισθός σου σε… επιβραβεύει

Όλες οι τράπεζες προσφέρουν συνήθως κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες των πιστωτικών καρτών τους, οπότε είναι κι αυτή μια σημαντική παράμετρος που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πού θα έχεις τον λογαριασμό σου. Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο σου παρέχει χωρίς συνδρομή και με μειωμένο επιτόκιο πιστωτική κάρτα Eurobank ,αλλά και την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard.

Και οι δύο τύποι κάρτας σου παρέχουν σημαντικά προνόμια στις καθημερινές σου αγορές αφού συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Μάλιστα, εφόσον η δήλωση ενδιαφέροντος για τη μεταφορά μισθοδοσίας πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαρτίου 2020, θα απολαμβάνεις 5% €πιστροφή για έναν χρόνο στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα €πιστροφή πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και στα σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μασούτης και Χαλκιαδάκης, με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Eurobank. Έτσι, με τις καθημερινές σου αγορές, επιστρέφουν στον λογαριασμό της κάρτας σου επιπλέον ευρώ!

Eurobank: Ο μισθός σου σε… διευκολύνει

Το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο, μπορεί να συνδεθεί με τις e-συναλλαγές για να εξοικονομείς χρήματα από πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές χρημάτων, με μία χαμηλή μηνιαία συνδρομή μόλις 1.5€. Με τη συνδρομή αυτή μπορείς κάθε μήνα να κάνεις online, τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ δωρεάν: 4 πληρωμές λογαριασμών (π.χ. ΔΕΚΟ) & πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, 4 μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμό άλλης Τράπεζας εντός Ελλάδας, 4 εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ από λογαριασμό στην Ελλάδα, με τη χρήση IBAN και ένδειξη εξόδων SHA, απεριόριστες πάγιες εντολές για να προγραμματίσεις την αυτόματη εξόφληση λογαριασμών σε εταιρείες και οργανισμούς (π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ασφάλειες, ασφαλιστικά ταμεία) χωρίς να χρεώνεσαι επιπλέον, 1 μπλοκ επιταγών με 10 ή 25 φύλλα τον μήνα, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Eurobank: Επιπλέον προνόμια: Δάνειο, ασφάλιση

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις μια νέα αγορά ή ανακαίνιση κατοικίας; Μεταφέροντας τη μισθοδοσία σου στην Eurobank, δικαιούσαι προσωπικό δάνειο με προνομιακούς όρους και στεγαστικό δάνειο είτε με σταθερό επιτόκιο και σταθερή δόση για ορισμένη αρχική περίοδο ή και για όλη τη διάρκεια του δανείου, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση και χωρίς κόστος πρόωρης αποπληρωμής, είτε με κυμαινόμενο επιτόκιο, με επιπλέον έκπτωση λόγω του ενεργού λογαριασμού μισθοδοσίας.

Τέλος, ασφαλίζεις και το αυτοκίνητό σου στο πρόγραμμα Safe Drive της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, με έκπτωση έως και 10%, και το σπίτι σου με 25% έκπτωση, στην ασφάλεια σπιτιού sweet home smart της Eurolife ERB Ασφαλιστικής. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Eurobank: Δάνεια από 10.000 ευρώ

Με την εγγύηση που παρέχεται στο πλαίσιο του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, αγρότες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση με προνομιακούς όρους. Δείτε στο xristika.gr την τράπεζα που… ανοίγει τη στρίφιγγα της χρηματοδότησης.

Την συμμετοχή της στο «Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης» ανακοίνωσε η Eurobank. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Eurobank υπέγραψε συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) στο πλαίσιο του «Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης», στηρίζοντας τη χρηματοδότηση επενδυτικών έργων στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων με ευνοϊκούς όρους.

Η Eurobank συμμετέχει στο νέο αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο με ανώτατο ύψος χαρτοφυλακίου τα 150 εκατ. ευρώ. Το «Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης» συγχρηματοδοτείται από την Ελληνική Δημοκρατία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (EFSI). Η Ευρώπη επενδύει σε αγροτικές περιοχές.

Με την εγγύηση που παρέχεται στο πλαίσιο του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, αγρότες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις σε συγκεκριμένους κλάδους της μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, που πραγματοποιούν επιλέξιμες επενδύσεις, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση με προνομιακούς όρους, ήτοι μειωμένο κόστος χρηματοδότησης και μειωμένες εμπράγματες εξασφαλίσεις. Το ποσό χρηματοδότησης ανά δικαιούχο κυμαίνεται από 10.000 έως και 5.000.000 ευρώ.

Oι χρηματοδοτήσεις θα χορηγούνται με τη μορφή μακροπρόθεσμων δανείων, με στόχο την κάλυψη παγίων δαπανών και επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων, που έχουν ενταχθεί σε δράσεις του ΠΑΑ 2014 – 2020 (Σχέδια Βελτίωσης και Μεταποίησης) ή υλοποιούν συναφείς επενδύσεις, καθώς και με τη μορφή κεφαλαίου κίνησης, για δαπάνες άμεσα συνδεδεμένες με την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, αναφερόμενος στη συμμετοχή της Eurobank στο Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, δήλωσε: «Η συμμετοχή της Eurobank στο “Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης”, προσθέτει σε αξιοπιστία και αποτελεί μια σημαντική ασφαλιστική δικλείδα στην προσπάθεια που κάνουμε για να ενθαρρύνουμε τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, στο σύνολο της παραγωγής, στον πρωτογενή τομέα.

Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι διττός: Πρώτον, να καλύψουμε ένα σημαντικό μέρος του χρηματοδοτικού κενού που υπήρχε στην αγροτική οικονομία κατά τα προηγούμενα χρόνια. Και δεύτερον, να πραγματοποιηθούν επενδύσεις ζωτικής σημασίας ώστε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές και να προσδώσουμε σε αυτά προστιθέμενη αξία. Είμαι βέβαιος ότι μέσω του Ταμείου θα πετύχουμε τον στόχο μας και η συμβολή του αγροτικού τομέα στην ελληνική οικονομία θα γίνει ακόμα πιο σημαντική. Θέλω να ευχαριστήσω την Eurobank, γιατί, με τη συμμετοχή της σε αυτήν την προσπάθεια, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο».

Ο γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της Eurobank Ιάκωβος Γιαννακλής, δήλωσε: «Η Eurobank αναγνωρίζει τη συμβολή του αγροτικού τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και υποστηρίζει, με κάθε δυνατό τρόπο, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, ενθαρρύνοντας δράσεις που προάγουν την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και χρηματοδοτικό εργαλείο που συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχουμε στο νέο Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, μια σημαντική πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση επενδύσεων, ζωτικής σημασίας, στον ελληνικό, πρωτογενή τομέα, με στόχο την επίσπευση του μετασχηματισμού του παραγωγικού μοντέλου της ελληνικής οικονομίας».