Nova – Wind: Αδιανόητες οι προσφορές – Πανικός σε Cosmote και Vodafone

Nova – Wind: Η ενοποίηση με τη Wind με τη Nova φέρνει νέες προσφορές κινητής, internet και ψυχαγωγίας. «Η Nova μετασχηματίζεται σε έναν νέο πάροχο, ικανό να αλλάξει όλους τους κανόνες προς όφελος των πελατών, λέει ο Νίκος Σταθόπουλος. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Η Nova ολοκλήρωσε σήμερα την ενοποίηση της με τη Wind ύστερα από τη συμφωνία εξαγοράς που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022. Η Nova επίσης ανακοίνωσε τα ανανεωμένα προϊόντα για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία.

Η νέα Nova παρουσίασε σήμερα τα προϊόντα κινητής, “Unlimited+”, σχεδιασμένα για να παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα.

Τα νέα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις €13.

Το πρόγραμμα Unlimited+ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στα συμβόλαια κινητής, που γίνονται πλέον προσιτά σε όλους.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα για τις τιμές που πληρώνουν σήμερα.

Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners

Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26€ και 33€, αντίστοιχα. Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη διείσδυση της οπτικής ίνας στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών στην χώρα.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: 

«Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο στην Ελλάδα προσφέροντας μέσα από τα νέα μας προϊόντα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η τεχνολογία, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι που ζητούν οι πελάτες και απαντάμε σε αυτές τις ανάγκες μέσα από σημαντικές επενδύσεις.

Από σήμερα, η απεριόριστη επικοινωνία και οι υψηλές ταχύτητες ακόμα και στο 1Gbps είναι προσιτές, χωρίς ψιλά γράμματα και χρονικούς περιορισμούς.

Η νέα Nova τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και αυτή είναι μόνο η αρχή».

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Nova για τη διάθεση του καλύτερου ψυχαγωγικού περιεχομένου στους πελάτες της, η EON TV ήδη προσφέρει στην ελληνική αγορά πρόσβαση σε κορυφαίο αθλητικό, κινηματογραφικό περιεχόμενο, αλλά και περιεχόμενο για παιδιά, για μια υψηλής ποιότητας εμπειρία.

Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, δήλωσε: «Σήμερα, γίνεται πράξη ένα ορόσημο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των media στην Ελλάδα.

Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της συνένωσης Nova-Wind, διαμορφώνοντας έναν ισχυρό και διαφορετικό πάροχο που θα συμβάλει ουσιαστικά στις προοπτικές ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας αξιοποιώντας επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, σε περιεχόμενο, στην τεχνολογία και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η νέα Nova είναι εδώ ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα τολμηρό όραμα μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας».

Μέλη της διοικητικής ομάδας της Nova, Χρήστος Νούλης – Chief Commercial Officer, Κική Σιλβεστριάδου – CEO της Nova Media, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, Μιχάλης Αναγνωστάκος – Chief Marketing Officer

Με εφόδιο την επένδυση της United Group στην Ελλάδα, αλλά και την εμπειρία της στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών σε διεθνείς αγορές, η Nova επενδύει τόσο στην διαπροσωπική επαφή όσο και στην ψηφιακή εμπειρία.

Μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία, και εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο website. Με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα και εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, η Nova βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της.

Nova – Wind: Με 13 ευρώ συμβόλαιο

Επιθετικά στον ανταγωνισμό μπαίνει η νέα Nova, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τους κανόνες στην αγορά μετά και την ολοκλήρωση της ενοποίησης της με τη Wind σε συνέχεια της συμφωνίας εξαγοράς που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

Για ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει εφεξής για την εταιρεία έκανε λόγο ο κ. Γεωργιόπουλος με αφορμή και τις χθεσινές ανακοινώσεις για τα ανανεωμένα προϊόντα για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία:

Τα προϊόντα κινητής, «Unlimited+» είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν, σύμφωνα με την εταιρεία, υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα.

Τα νέα προϊόντα παρέχουν «εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής» όπως αναφέρεται σχετικά, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις 13 ευρώ.

Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26 ευρώ και 33 ευρώ, αντίστοιχα.

Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο.

«Η Nova είναι έτοιμη να αλλάξει τους κανόνες για την καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη.

Η ελληνική αγορά είναι σημαντική για εμάς, ενώσαμε δύο εταιρείες δημιουργώντας έναν ισχυρό πάροχο και θέλουμε να είμαστε κοντά στον πελάτη.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια γι’ αυτό και οι νέοι και υφιστάμενοι πελάτες θα έχουν τις ίδιες προσφορές χωρίς ψιλά γράμματα και χρονικούς περιορισμούς.

Η νέα Nova τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και αυτή είναι μόνο η αρχή».

Οι επιτελείς της εταιρείας έκαναν λόγο για αλλαγή 5 κανόνων στην αγορά, όπου «σπάμε το τιμολογιακό ταμπού», «δεν έχουμε εκπλήξεις στο λογαριασμό», «θεωρούμε ότι τα απεριόριστα data δεν είναι για λίγους αλλά για όλους», «αλλάζουμε τους κανόνες και στις ταχύτητες του ιντερνετ» και «είμαστε απόλυτα διαφανείς, ξεκάθαροι και δίκαιοι χωρίς παλιούς και νέους πελάτες».

Επιπλέον, η Nova, όπως αναφέρθηκε χθές, επενδύει τόσο στη διαπροσωπική επαφή όσο και στην ψηφιακή εμπειρία, μεγαλώνοντας το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία πανελλαδικά και εγκαινιάζει ένα καινούργιο website, παρέχοντας παράλληλα εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση.