«Μπαμ» από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας: Δωροεπιταγή 25 ευρώ σε όλους

Σούπερ μάρκετ: Σε μία κίνηση – ματι προχωρά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ με δωροεπιταγή 25 ευρώ στους καταναλωτές του. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Έτσι θα πάρετε δωροεπιταγή 25 ευρώ από το σούπερ μάρκετ

Με ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας γνωστοποιεί πως, λόγω των πλημμυρών και των καταστροφών που έγιναν στη Θεσσαλία, εκτός από τα νερά που μοιράζει, προχωρά σε μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες βρίσκονται στη Θεσσαλία και ψωνίζουν από τα καταστήματα σούπερ μάρκετ του Γαλαξία, και κάνουν λογαριασμό άνω των 50 ευρώ, θα παίρνουν μία δωροεπιταγή 25 ευρώ για την επόμενη αγορά τους.

Δεν έχει κάνενα άλλο περιορισμό. Αν ξοδέψεις 50 ευρώ, παίρνεις επιταγή 25 ευρώ δωρεάν. Θα αφορά μάλιστα όλα τα προϊόντα. Αγοράζεις π.χ από αλλαντικά, έως καθαριστικά και πάνες για τα μωρά.

Ισχύει από 13/09 έως και 23/09/2023. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η επιταγή εξαργυρώνεται αργότερα .ή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του Γαλαξία

Από 13/09 έως και 23/09/2023 προσφέρει μία δωροεπιταγή αξίας 25€* για αγορές άνω των 50€! Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εμφιαλωμένα νερά και είδη πρώτης ανάγκης σε δήμους και δομές που έχουν ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια, η Διοίκηση της ΠΕΝΤΕ Α.Ε – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή όλων των εργαζομένων των καταστημάτων της Θεσσαλίας, οι οποίοι και οι ίδιοι έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις των πλημμυρών.

Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αντίξοες συνθήκες.Γαλαξίας: Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ.

Λουκέτο σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Αυλαία για τη «Γέγος», μετά τη διπλή εξαγορά των Σούπερ μάρκετ από Σκλαβενίτη, Μασούτη.

Τα Σούπερ μάρκετ Γέγος ιδρύθηκαν το 1971 και πέρασαν πριν λίγες μέρες στις αλυσίδες Σκλαβενίτης (4 καταστήματα) και Μασούτης (2 καταστήματα).

«Μετά από 51 χρόνια ιστορίας η αυλαία έπεσε. Τα Σούπερ μάρκετ Γέγος ιδρύθηκαν το 1971 και πέρασαν πριν λίγες μέρες στις αλυσίδες Σκλαβενίτης (4 καταστήματα) και Μασούτης (2 καταστήματα). Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, προμηθευτές, στα μέλη του ΕΛΟΜΑΣ καθώς και σε όλο το προσωπικό μας που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Σούπερ μάρκετ: Αυτός σαρώνει τα πάντα στη Βόρεια Ελλάδα

Μεγάλη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών super market έχει βάλει στόχο την περαιτέρω αύξηση των οικονομικών μεγεθών της για το 2023.

Στο πλαίσιο αυτό, άνοιξε τη Δευτέρα 18/9, νέο κατάστημα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζει επιπλέον σημεία πώλησης των προϊόντων της μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο λόγος για την Discount Markt – Εγνατία της οικογένειας Γούλα, η οποία προσβλέπει στην περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών της για την τρέχουσα χρήση.

Σημειώνεται ότι το 2022 έκλεισε με διψήφια άνοδο σε τζίρο και κερδοφορία για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Οι περιοχές στις οποίες δίνει έμφαση για επέκταση το επόμενο διάστημα με νέα και ταστήματα σε πόλεις εκτός δικτύου, είναι η Θεσσαλία – όπου σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία σε Βόλο, Τρίκαλα και Λάρισα – αλλά και η δυτική Μακεδονία.

Το ενδιαφέρον της εστιάζεται σε ακίνητα 800 τ.μ. εκ των οποίων τα 600 τ.μ. να είναι χώρος πώλησης και τα 200 τ.μ. αποθήκες

Σούπερ μάρκετ: Μεγάλη προσοχή! Μην αγοράσετε ποτέ αυτά τα 7 προϊόντα online

Τα σούπερ μάρκετ πλέον μας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράζουμε προϊόντα online ωστόσο δεν είναι όλες οι επιλογές ασφαλείς.

Είτε ζεις σε μια πολυσύχναστη πόλη, είτε έχεις ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, είτε απλώς απεχθάνεσαι να πηγαίνεις στο super-market, το να σου παραδίδονται τα ψώνια σου στην πόρτα σου είναι ίσως η πιο βολική υπηρεσία που θα μπορούσες να έχεις.

Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα καλά πράγματα, έτσι και με την παράδοση των ψώνιων υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα.

Αν είσαι αρκετά ιδιότροπή όσον αφορά τα ψώνια τροφίμων, μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένη που κάποιος άλλος επιλέγει τα είδη της λίστας σου.

Το άλλο αρνητικό είναι ότι ορισμένα τρόφιμα είναι πιο πιθανό να χαλάσουν ή να καταστραφούν κατά τη μεταφορά, οπότε καλό είναι να αποφεύγεις να αγοράσεις ορισμένα προϊόντα.

Ανάλογα με τον τόπο από τον οποίο παραγγέλνεις, μπορεί να θέλεις να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο τα συσκευάζουν για την παράδοση.

Αν χρησιμοποιούν παγοκύστες και σακούλες κατάψυξης, μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρη ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σου θα φτάσουν φρέσκα και κρύα.

Ωστόσο, όταν έχεις αμφιβολίες, απλά πάρε αυτά τα λίγα πράγματα από το κατάστημα.

1.Φρούτα
Κάθε ποικιλία πυρηνόκαρπων φρούτων -όπως το ροδάκινο- «μελανιάζει» εξαιρετικά εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μην είναι καλύτερο να προσθέσεις φρούτα όπως τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια, τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στην παραγγελία παράδοσης. Ωστόσο, αν θέλεις να επωφεληθείτε από κάποια νόστιμα εποχιακά πυρηνόκαρπα φρούτα, τα κεράσια είναι μια πολύ καλή επιλογή για παράδοση, καθώς δεν είναι τόσο ευαίσθητα.

2.Αυγά
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αυγά δεν είναι το καλύτερο αντικείμενο για παράδοση, είναι αρκετά δύσκολο να μην σπάσεις κανένα όταν τα ψωνίζεις μόνη σου.

3.Αβοκάντο
Δεν υπάρχει πιο ιδιότροπο φρούτο από το αβοκάντο, γι’ αυτό και σου συνιστούμε πάντα να το διαλέγεις μόνη σου. Ανάλογα με το πότε σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τα αβοκάντο, μπορεί να θέλεις να είναι ώριμα και έτοιμα για κατανάλωση ή να είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες.

4.Μαρούλι
Υπάρχουν αμέτρητα είδη μαρουλιού, αλλά όλα έχουν ένα κοινό: μαραίνονται όταν δεν διατηρούνται στο ψυγείο. Το να παραγγείλεις μαρούλι ως μέρος της παράδοσης θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό, καθώς μπορεί να μαραθεί και να χαλάσει κατά τη μεταφορά του από το κατάστημα στο σπίτι.

5.Πεπόνι
Ομοίως, με το αβοκάντο, το πεπόνι είναι ένα άλλο προϊόν που πρέπει να προσέχεις κατά τη μεταφορά του και σχετικά με την ωριμότητα του. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να κόψεις ένα άγουρο πεπόνι, αλλά υπάρχουν κόλπα για να διαλέξεις το τέλειο καρπούζι και πεπόνι. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να ψωνίζεις πεπόνι στο κατάστημα, ώστε να μπορείς να πιάσεις και να δεις τη φλούδα, το βάρος και την κοιλότητα.

6.Ψάρια
Είτε αγοράζεις μαγειρεμένο είτε φρέσκο ψάρι, είναι πάντα καλύτερο να το ψωνίζεις στο κατάστημα ή στο ιχθυοπωλείο της περιοχής σου για να διασφαλίσεις ότι δεν θα χαλάσει. Όταν τα ψάρια δεν διατηρούνται στην κατάλληλη θερμοκρασία, μπορεί να αναπτυχθούν βακτήρια και να προκαλέσουν σοβάρη ασθένεια μετά την κατανάλωσή τους.

7.Κρέας
Ακριβώς όπως και τα ψάρια, το ωμό και το μαγειρεμένο κρέας κινδυνεύουν από μόλυνση των τροφίμων, αν παραδοθούν στο σπίτι. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι αν το κρέας δεν μεταφέρεται σε ψυγείο ή αν βρίσκεται δίπλα στην πόρτα σου, μπορεί να χαλάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεδομένου ότι ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις όταν επιλέγει ένα κομμάτι κρέατος, καλύτερα να το ψωνίζεις από μόνη σου.