Μουστάκας: Έκτακτη ανακοίνωση του καταστήματος – Τι λέει για τις παραγγελίες

Δυο από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της χώρας άνοιξαν τις πόρτες τους, καθώς Πλαίσιο και Μουστάκας ξεκίνησαν τις click away πωλήσεις!

Όπως γνωστοποίησαν μέσα από ανακοινώσεις τους, μετά και τον περίπου έναν μήνα που παρέμειναν κλειστές για το κοινό, εξαιτίας του δεύτερου lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού, τα καταστήματα ετοιμάζονται για τις πωλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση τις ανακοινώσεις τους, από την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, 22 καταστήματα Πλαίσιο ανοίγουν ξανά, μόνο για αγορές με τη μέθοδο του click away.

Για την παραλαβή των προϊόντων που έχει αγοράσει, ο πελάτης πρέπει να έχει μαζί του το σχετικό αποδεικτικό.

Δεν γίνεται να πληρώσει με POS στο κατάστημα, καθώς όπως είναι γνωστό, παρά τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ελάχιστες εταιρείες δουλεύουν τα ασύρματα POS.

Εάν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων σας στη σελίδα μας, πηγαίνετε στο καλάθι αγορών και πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση Αγοράς

Συμπληρώστε τους κωδικούς πρόσβασης εάν είστε χρήστης ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο Επισκέπτης

Επιλέξτε το κατάστημα που θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Κατόπιν θα λάβετε email επιβεβαίωσης παραγγελίας, στο email που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Το κατάστημα θα συλλέξει τα προϊόντα της παραγγελίας σας και θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας, για να κανονίσετε την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελίας σας.

Θα λάβετε απαντητικό email από το κατάστημα, στο οποίο θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την μετάβασή σας στο κατάστημα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Κατά την άφιξή σας στον εξωτερικό χώρο του εκάστοτε καταστήματος, σύμφωνα πάντα με το προσυμφωνημένο ραντεβού, θα πρέπει να γίνεται η επίδειξη του email που σας έχει αποσταλεί από το κατάστημα παραλαβής, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σταλεί μήνυμα στο 13033 με μετακίνηση 2.

Μόνο 1 άτομο ανά παραγγελία, επιτρέπεται να βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με τις αντίστοιχες σημάνσεις, για παραλαβή της παραγγελίας.

Ο υπάλληλος του καταστήματος θα ελέγξει το email και την ορθότητα των στοιχείων και θα μεταφέρει την παραγγελία σας στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας, γίνεται αποκλειστικά με Πιστωτική-Χρεωστική κάρτα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Gift Card της εταιρίας Μουστάκας ή Δωροεπιταγή.

Παραγγελίες που δεν εναρμονίζονται με τις παραπάνω διαδικασίες, δεν θα γίνονται αποδεκτές από το κατάστημα.

Εφόσον καλυφθούν τα ημερήσια ραντεβού, το κατάστημα θα απενεργοποιείται από την διαδικασία του Click & Pick στη σελίδα moustakastoys.gr.

Επίσης, μπορεί να απενεργοποιηθεί από τη σελίδα η δυνατότητα παραγγελίας Click & Pick, εφόσον όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία έχουν καλύψει τα ημερήσια ραντεβού, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δεν υποστηρίζεται η συσκευασία δώρου.

Πώς θα λειτουργήσει το Πλαίσιο

Kάνεις την παραγγελία σου στο plaisio.gr ( ή και τηλεφωνικά στο 210 28 95000 )

Προεξόφλησε την παραγγελία σου είτε στο plaisio.gr είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ώστε να έχει τη δυνατότητα click away

Με το που ετοιμάσουμε την παραγγελία σου, θα λάβεις από εμάς SMS για την ώρα και την ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα της επιλογής σου.

Έρχεσαι στο κατάστημα που έχεις επιλέξει και παραλαμβάνεις την παραγγελία σου από το ειδικά διαμορφωμένο σημείο, επιδεικνύοντας το αποδεικτικό παραγγελία-πληρωμής ή το SMS.

Το χρονικό περιθώριο που έχεις για την μετακίνησή σου προς το κατάστημα της  επιλογής σου είναι μια ώρα πριν την αναγραφόμενη ώρα παραλαβής και μια ώρα μετά.

Στις ουρές έξω από τα καταστήματα θα επιτρέπονται έως 9 άτομα με τήρηση αποστάσεων τουλάχιστον 2 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Στέλνεις SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 για την μετακίνησή σου από και προς το κατάστημα.

Δεν επιτρέπεται συνοδός κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα. Μόνο 1 άτομο μπορεί να περιμένει έξω από το κατάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE: Η προσφορά που όλοι περιμέναμε ήρθε

Κοινωνικό Μέρισμα 2020: Όλη η αλήθεια για τις αιτήσεις και τους δικαιούχους

Έκτακτη ανακοίνωση από ACS, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική

Μετακίνηση εκτός νομού: Το «παραθυράκι» και οι 4 λόγοι που επιτρέπεται

Τι ισχύει για τα καταστήματα

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 9 μ.μ

Προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, τις Κυριακές 13-20 και 27 Δεκεμβρίου.

Απαιτείται να έχει γίνει προαγορά των αγαθών (ηλεκτρονική ή και τηλεφωνική)

Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη, είτε τιμολόγιο είτε μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία: α) Επωνυμία –Διεύθυνση –ΑΦΜ- Χρονικό διάστημα παραλαβής.

Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά και με POS.

Η παραλαβή γίνεται από την είσοδο του καταστήματος και μόνο από ένα άτομο.

Απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Για να μεταβεί ο πελάτης στο κατάστημα θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο- βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.

Εξω από το κατάστημα θα μπορούν να υπάρχουν το πολύ έως 9 άτομα, με 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους.

Δεν επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων σε κλειστά εμπορικά κέντρα και σεόσα λειτουργούν με συμφωνίες – συνεργασίας, όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in a-shop).

Μουστάκας: Άνοιξαν τα καταστήματα

Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα Χριστουγέννων και Φώτων – Δείτε με ποιες προϋποθέσεις. Με διευρυμένο ωράριο η λειτουργία κομμωτηρίων και βιβλιοπωλείων, αλλά με αυστηρά υγειονομικά μέτρα και περιορισμούς πελατών. Διατηρούνται τα sms – Tι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν εν όψει των εορτών παρουσίασε η κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξήγησαν πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο, αλλά και παρουσίασαν τον οδικό χάρτη για το άνοιγμα, από Δευτέρα, βιβλιοπωλείων και κομμωτηρίων.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι η πληρότητα στις ΜΕΘ ανέρχεται σε 83% στην επικράτεια, 77% στην Αττική και 91% στη Θεσσαλονίκη.

«Το συμπέρασμα από την αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι δυστυχώς ικανοποιητικό» τόνισε.

«Δεν πέφτουν τα κρούσματα και δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ στον βαθμό που αναμενόταν. Με ευθύνη όλων μας. Δεν μπορούμε κατ’ επέκταση να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με τον τρόπο και στον χρόνο που όλοι θα θέλαμε» υπογράμμισε.

Και συνέχισε ο κ. Πέτσας: «Παρά το γεγονός ότι παρήλθαν πέντε εβδομάδες από την εφαρμογή του δεύτερου lockdown, η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα παραμένει επιβαρυμένη. Τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο παραμένουν υψηλά.

Τα πιο πολλά – ανά 100.000 κατοίκους πληθυσμού – εντοπίζονται στους Νομούς Πιερίας, Δράμας, Κιλκίς, Πέλλας, Ξάνθης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Φλώρινας.

Ανησυχητική κρίνεται – με βάση τον κυλιόμενο μέσο όρο των 7 ημερών – και η κατάσταση στη Δυτική Αττική.

Την ίδια στιγμή, πιεστική εξακολουθεί να παραμένει και η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και ιδίως στις ΜΕΘ των οποίων το ποσοστό κάλυψης ανέρχεται σε 83% στην Επικράτεια, 77% στην Αττική και 91% στη Θεσσαλονίκη».

«Το συμπέρασμα από την αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι δυστυχώς ικανοποιητικό: δεν πέφτουν τα κρούσματα και δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ στο βαθμό που αναμενόταν. Με ευθύνη όλων μας.

Δεν μπορούμε, κατ’ επέκταση, να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με τον τρόπο και στον χρόνο που όλοι θα θέλαμε.

Καταστάσεις συνωστισμού – όπως αυτές που είδαμε στη Βρετανία και τη Γαλλία – χτυπούν ένα καμπανάκι κινδύνου σε όλους μας.

Είναι αναγκαίο να αποφευχθούν τέτοιες εικόνες στη χώρα μας. Και είναι στο χέρι μας».

Με αυτά τα δεδομένα, το λιανεμπόριο θα ανοίξει με τη μέθοδο του «click away» από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Συνοπτικά, όπως είπε ο κ. Πέτσας:

Παραμένει σε αναστολή το λιανεμπόριο σε όλη την Επικράτεια.

Από την Κυριακή θα επιτρέπεται η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα μέσω του click away.

Ανοίγουν τα κομμωτήρια από την Δευτέρα 14/12/2020.

Ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία από την Δευτέρα 14/12/2020.

Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα με όριο 9 άτομα στις εκκλησίες και 25 στους μητροπολιτικούς ναούς.

Δεν θα γίνει Αγιασμός των υδάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ, παραμένουν τα sms.

Με «κωδικό 2» θα πηγαίνουμε για ψώνια και στα κομμωτήρια.

Τρεις οι ημέρες καραντίνας για όσους έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

To «click away» δεν μπορεί να ισοφαρίσει τις απώλειες των επιχειρήσεων, δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Οι επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν με «click away» νοούνται ως παραμένουσες κλειστές με κρατική εντολή και θα λαμβάνουν τα μέτρα που ελάμβαναν ως απολύτως κλειστές, διευκρίνισε.

Οι υπηρεσίες των ταχυμεταφορών έχουν βρεθεί στα όρια της λειτουργίας τους, δεν παραλαμβάνουν, δημιουργώντας μια ιδιότυπη στάση εμπορίου, σχολίασε επίσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει βαρύ, λέγοντας ότι δεν πέφτουν τα κρούσματα και δεν αποφορτίζονται οι ΜΕΘ. «Καταστάσεις συνωστισμού όπως αυτές στη Γαλλία και την Αγγλία  δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» υπογράμμισε.

Αναλυτικά η εισαγωγική τοποθέτηση από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου (11-12-2020).

Καλημέρα σε όλες και όλους,

Παρά το γεγονός ότι παρήλθαν πέντε εβδομάδες από την εφαρμογή του δεύτερου lockdown, η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα παραμένει επιβαρυμένη.

Τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο παραμένουν υψηλά. Τα πιο πολλά – ανά 100.000 κατοίκους πληθυσμού – εντοπίζονται στους Νομούς Πιερίας, Δράμας, Κιλκίς, Πέλλας, Ξάνθης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Φλώρινας.

Ανησυχητική κρίνεται – με βάση τον κυλιόμενο μέσο όρο των 7 ημερών – και η κατάσταση στη Δυτική Αττική.

Την ίδια στιγμή, πιεστική εξακολουθεί να παραμένει και η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και ιδίως στις Μ.Ε.Θ. των οποίων το ποσοστό κάλυψης ανέρχεται σε 83% στην Επικράτεια, 77% στην Αττική και 91% στη Θεσσαλονίκη.

Το συμπέρασμα από την αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι δυστυχώς ικανοποιητικό: δεν πέφτουν τα κρούσματα και δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ στο βαθμό που αναμενόταν. Με ευθύνη όλων μας.

Δεν μπορούμε, κατ’ επέκταση, να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με τον τρόπο και στον χρόνο που όλοι θα θέλαμε.

Καταστάσεις συνωστισμού – όπως αυτές που είδαμε στη Βρετανία και τη Γαλλία – χτυπούν ένα καμπανάκι κινδύνου σε όλους μας. Είναι αναγκαίο να αποφευχθούν τέτοιες εικόνες στη χώρα μας. Και είναι στο χέρι μας.

Με αυτά τα δεδομένα, κατόπιν και των εισηγήσεων των ειδικών, αποφασίστηκε:

Πρώτον: Η διατήρηση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια. Δεδομένου ότι οι ταχυμεταφορές είναι υπερφορτωμένες και δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, κατ’ εξαίρεση, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, θα επιτραπεί η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα για την παραλαβή της παραγγελίας τους (click-away). Τις επιμέρους λεπτομέρειες θα παρουσιάσει στη συνέχεια ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεύτερον: Το άνοιγμα των κομμωτηρίων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Τρίτον: Το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σε όλη τη χώρα, επίσης με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου, και με ανώτατο όριο 4 πελάτες σε καταστήματα έως 100 τ.μ. ή 1 πελάτης ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ.

Τέταρτον: Το άνοιγμα των εκκλησιών μας για τους πιστούς, ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων μόνο. Τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και εννέα ατόμων (9) σε όλες τις εκκλησίες και έως εικοσιπέντε (25) ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας. Την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικείες μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Διευκρινίζεται επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό των Θεοφανείων, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο.

Πέμπτον: Τη διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Διευκρινίζεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Σημειώνεται ακόμη ότι η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες.

Ας δείξουμε όλοι αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στους κοινούς κανόνες για να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού και να αποτρέψουμε ένα τρίτο κύμα. Πλησιάζουμε, άλλωστε, τη μέρα που θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και η αντίστροφη μέτρηση για την απαλλαγή της κοινωνίας μας από τον κίνδυνο του φονικού ιού και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα που στερηθήκαμε.

Προετοιμάζονται ήδη για τον σκοπό αυτό, 1018 εμβολιαστικά κέντρα, αλλά και 65 Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ. Προετοιμάζεται παράλληλα μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού με εγκυρότητα, επιστημονική τεκμηρίωση, και διαφάνεια, για συνεχή ενημέρωση της κοινωνίας, τόσο για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ο εμβολιασμός στις πόλεις και τα χωριά μας.

Υπογραμμίζεται ότι η προσπάθεια αυτή – για ένα εγχείρημα πρωτόγνωρης έκτασης και αυξημένης δυσκολίας – είναι εθνική υπόθεση. Στην οποία όλοι οφείλουμε να συμμετάσχουμε, ώστε να φέρουμε στην ελληνική κοινωνία, το ταχύτερο δυνατό, την ανοσία και την απαλλαγή από τον ύπουλο κοινό εχθρό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ωστόσο, λόγω του φόρτου των κούριερ, θα επιτραπεί η παραλαβή παραγγελιών από τα καταστήματα, το λεγόμενο click away από την ερχομενη Κυριακή και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Κλειστά εμπορικά κέντρα, mall και καταστήματα που συστεγάζονται σε άλλα δεν θα μπορούν να εφαρμόσουν το click away. Το μέτρο αυτό θα μπορέσουν να εφαρμόσουν μόνο καταστήματα που έχουν πρόσβαση/πρόσοψη στο δρόμο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι στις επιχειρήσεις που θα έχουν παράνομα πελάτες θα επιβληθεί πρόστιμο και κλείσιμο.

Οπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης για το click away, τίθεται σε ισχύ από την ερχομενη Κυριακή και έως τις 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι φάρσα: Άνοιξαν καταστήματα Media Markt, Public, Κωτσόβολος και IKEA

Συνοπτικά τι ισχύει με το clickaway

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 9 μ.μ

Προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, τις Κυριακές 13-20 και 27 Δεκεμβρίου.

Απαιτείται να έχει γίνει προαγορά των αγαθών (ηλεκτρονική ή και τηλεφωνική)

Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη, είτε τιμολόγιο είτε μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία: α) Επωνυμία –Διεύθυνση –ΑΦΜ- Χρονικό διάστημα παραλαβής.

Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά και με POS.

Η παραλαβή γίνεται από την είσοδο του καταστήματος και μόνο από ένα άτομο.

Απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Για να μεταβεί ο πελάτης στο κατάστημα θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο- βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.

Εξω από το κατάστημα θα μπορούν να υπάρχουν το πολύ έως 9 άτομα, με 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους.

Δεν επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων σε κλειστά εμπορικά κέντρα και σεόσα λειτουργούν με συμφωνίες – συνεργασίας, όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in a-shop).

 

 

Covid-19-Ανακοινωσεις-1
Covid-19-Ανακοινωσεις-2
Covid-19-Ανακοινωσεις-3
Covid-19-Ανακοινωσεις-4
Covid-19-Ανακοινωσεις-5
Covid-19-Ανακοινωσεις-6
Covid-19-Ανακοινωσεις-7
Covid-19-Ανακοινωσεις-8
Covid-19-Ανακοινωσεις-9
Covid-19-Ανακοινωσεις-10
Covid-19-Ανακοινωσεις-11
Covid-19-Ανακοινωσεις-12
Covid-19-Ανακοινωσεις-13

Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr