Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Ο λόγος που έφερε το χωρισμό!

Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη χώρισαν!

Πέντε μόλις μήνες κράτησε το love story που γνωστού ποινικολόγου και της εκκεντρικής ηθοποιού. Η σχέση του 84χρονου δικηγόρου έλαβε τέλος, όπως διαβάζουμε στην Espresso, ξαφνικά και απροσδόκητα, όπως είχε αρχίσει.

Ήταν ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εφημερίδα, καθώς αδυνατούσε να ακολουθήσει την ξέφρενη ζωή της Νατάσας καλογρίδη.

Εκείνη βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξδιεύει εντός και εκτός Ελλάδας και γενικά έχει ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα που δεν μπορεί να ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει 30 χρόνια και έχει μια απαιτητική δουλειά που του παίρνει πολλές ώρες της ημέρας.

«Μοιραία που κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκέινη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους», σχολιάζει πηγή από το περιβάλλον τους σχολιάζοντας πως αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους.

Μια σχέση έντονη που συζητήθηκε και απασχόλησε, για πολλούς λόγους, όσο καμία και που όμως δεν κράτησε πολύ.

Τον τελευταίο καιρό οι κοινές έξοδοι είχαν αραιώσει και οι φήμες ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους ξεκίνησαν όταν εκείνος ταξίδεψε στη Χίο για ένα γάμο φίλων του ενώ η Νατάσα έμεινε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: 

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Τι αναφέρει η νέα προειδοποίηση

Κηδεία Ρίκας Βαγιάνη: Ήταν όλοι εκεί – Οδύνη στο «τελευταίο αντίο» (pics)

Κλήρωση Τζόκερ: Έκαναν τη… λάθος κίνηση κι έχασαν τα 7,5 εκατ. ευρώ!