Κλείνει η Αττική Οδός – Τι θα συμβεί σε λίγες ώρες

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σήμερα το βράδυ σε ισχύ στην Αττική Οδό εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης.

Σύμφωνα με την Τροχαία οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου ως εξής:

Κλειστή η έξοδος Παπάγου, στην Περιφερειακή Υμηττού (κόμβος Υ2), ρεύμα προς Μαρκόπουλο/Ελευσίνα
Κλειστή η έξοδος προς Μαρκόπουλο (κόμβος Κ2), ρεύμα προς Ελευσίνα
Επίσης θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κλειστή, στην Περιφερειακή Υμηττού, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 27/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 28/03/2024, η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς «Αγία Παρασκευή», να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν δωρεάν από τον σταθμό διοδίων στο ρεύμα προς «Αθήνα-Κέντρο», ώστε κατόπιν να εξέλθουν στην έξοδο Υ2 προς «Παπάγου/Οδό Αναστάσεως».

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 27/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 28/03/2024 η έξοδος προς Μαρκόπουλο (κόμβος Κ2), στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.