Η Εθνική Τράπεζα άνοιξε τη στρόφιγγα! 12 χρόνια μετά δίνει δάνειο – εξπρές

Προσωπικό δάνειο εξπρές: Άνοιξαν τη στρόφιγγα οι τράπεζες και για δάνεια άμεσης ανάγκης. Τι είναι το Προσωπικό δάνειο εξπρές της Εθνικής Τράπεζας και πώς μπορείτε να το πάρετε… αύριο. Όλη η διαδικασία στο xristika.gr.

Με το προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ» αποκτάτε έως και 2.000 ευρώ μετρητά, τη στιγμή που τα χρειάζεστε.

Έτσι, μπορείτε να καλύψετε κάθε μικρή σας ανάγκη, ακόμη και από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Ακόμη μπορείτε:

Να αποκτήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Να κερδίσετε έκπτωση 65% στα έξοδα εάν κάνετε την αίτησή σας από το Internet ή Mobile Banking

Με 2 λόγια:

Άμεση ρευστότητα

Κάλυψη μικρών αναγκών

Απόκτηση online

Προσωπικό δάνειο εξπρές: Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

1. Είσοδος χρήστη
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα “Δάνεια” και επιλέγετε “Απόκτηση τώρα”.

2. Επιβεβαίωση στοιχείων
Έπειτα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας (ανεβάζοντας το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σας σημείωμα).

3. Επιλογή ποσού
Στη συνέχεια, επιλέγετε το ποσό του δανείου που επιθυμείτε, την περίοδο αποπληρωμής σε μήνες και τον λογαριασμό που θα συνδεθεί με το δάνειο για την αποπληρωμή του.

4. Αποδοχή πληροφοριών
Μετά, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τις γενικές πληροφορίες του δανείου.

5. Καταχώριση στοιχείων
Κατόπιν, επιβεβαιώνετε και καταχωρίζετε μερικά ακόμα προσωπικά σας στοιχεία.

6. Αποδοχή όρων
Ύστερα, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους όρους της αίτησης.

7. Εισαγωγή OTP
Τώρα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία της αίτησης και εισάγετε το OTP για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

8. Ολοκλήρωση διαδικασίας
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Προσωπικό δάνειο εξπρές: Τι δικαιολογητικά μπορεί να χρειαστώ;

1. Το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό
Μπορείτε να μας στείλετε το τελευταίο εκκαθαριστικό σας, που θα βρείτε στο Taxisnet. Μαθαίνω περισσότερα

2. Αποδεικτικό απασχόλησης
Είτε είστε μισθωτός είτε ελεύθερος επαγγελματίας, θα χρειαστεί να μας στείλετε μια απόδειξη ότι εργάζεστε.

3. Λογαριασμό κοινής ωφέλειας
Ενδεχομένως να σας ζητηθεί λογαριασμός κοινής ωφέλειας που επιβεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας.

Προσωπικό δάνειο εξπρές: Όλες οι απορίες

Πώς πληρώνω τις δόσεις του δανείου;

Πληρώνετε τοκοχρεολυτικές δόσεις κάθε μήνα, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης του δανείου. Δίνετε τη δόση σας κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσα από τον λογαριασμό που έχετε ή θα ανοίξετε στην Εθνική.

Πώς με ενημερώνει η τράπεζα για τις δόσεις μου, το επιτόκιο και άλλες λεπτομέρειες;

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις υπολειπόμενες δόσεις, το επιτόκιο, το άληκτο κεφάλαιο, κ.ά., σας στέλνουμε κάθε μήνα ένα ειδοποιητήριο. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Internet Banking, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bank statements κι έτσι να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο e-mail σας.

Ποιο είναι το επιτόκιο του δανείου;

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor (εξαρτώμενο από το Παρεμβατικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), με επιπλέον περιθώριο.

Έχετε στο μυαλό σας ότι το κυμαινόμενο επιτόκιο μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση του επιτοκίου βάσης κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά και τη δόση σας. Επίσης, στο επιτόκιο του δανείου προστίθεται και η εισφορά του Ν. 128/75, που σήμερα είναι 0,60%.

Μπορώ να αποπληρώσω πρόωρα το δάνειό μου;

Ναι, μπορείτε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δάνειό σας ή μέρος του πρόωρα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Μπορώ να αποπληρώσω πρόωρα το δάνειό μου;

Ναι, μπορείτε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δάνειό σας ή μέρος του πρόωρα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Μπορώ να αποπληρώσω πρόωρα το δάνειό μου;

Ναι, μπορείτε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δάνειό σας ή μέρος του πρόωρα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τι συμβαίνει αν καθυστερήσω μία δόση;

Θα πρέπει να την τακτοποιήσετε το συντομότερο δυνατό. Μια απλήρωτη δόση φέρνει τόκους υπερημερίας και επιβαρύνει το πιστωτικό προφίλ σας. Ακόμη, μπορείτε να έχετε και άλλες επιπτώσεις.

Κερδίζω πόντους go4more με το δάνειο;

Βέβαια. Κάθε φορά που πληρώνετε με συνέπεια τη δόση σας, κερδίζετε πόντους go4more, αρκεί να έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Εθνικής και να είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα.

Τι είναι το ΣΕΠΠΕ;

ΣΕΠΠΕ σημαίνει συνολικό ετήσιο πραγματικό ποσοστό επιβάρυνσης και σας βοηθά να συγκρίνετε τους όρους χρηματοδότησης μεταξύ διαφορετικών Τραπεζών.

Προσωπικό δάνειο εξπρές: Πώς θα πάρετε άμεσα δάνειο έως 25.000 ευρώ

Σε μια χρονική περίοδο όπου η ενεργειακή κρίση μαστίζει (και) τον αγροτικό κόσμο, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μπαίνει εγγυητής στο Ταμείο Μικροπιστώσεων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε αγρότες να μπορούν να δανείζονται, χωρίς ουσιαστικές εμπράγματες εγγυήσεις για να εξυπηρετήσουν έκτακτες ανάγκες τους.

Ειδικότερα, οι αγρότες θα μπορούν να δανείζονται από 3.000 έως 25.000 ευρώ, ενώ παράλληλα με το Ταμείο Μικροπιστώσεων θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά χρηματοδοτικά εργαλεία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και φυσικά τις δυνατότητες που δίνει το Ταμείο Εγγυοδοσίας, ύψους 480 εκατ. ευρώ.

Το «κλειδί» που ανοίγει την «κάνουλα» χρηματοδότησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων, που θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, είναι τα 20 εκατ. ευρώ που προέρχονται από το ΠΑΑ.

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μέσω του ΠΑΑ 2014 – 2020, συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης (ΤΕΑΑ), με πόρους ύψους 80 εκατ. ευρώ, με σκοπό την παροχή εγγυήσεων στις Τράπεζες.

Το ΠΑΑ εγγυάται το 80% κάθε δανείου, που χορηγείται μέσω του ΤΕΑΑ και μέχρι ενός ποσοστού του συνολικού χαρτοφυλακίου κάθε Τράπεζας, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το 35%. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μόχλευση των πόρων του ΠΑΑ, που οδηγεί στη δυνατότητα χορήγησης δανείων έως και 480 εκ. ευρώ.

Το Ταμείο εφαρμόζεται μέσω δύο ειδικών δράσεων του ΠΑΑ 2014-2020:

  • Δράση 4.1.4 επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης).
  • Δράση 4.2.4 επενδύσεις σε μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν επίσης γεωργικό, μέσω των Μέτρων της Μεταποίησης και του LEADER.
  • Από 10.000 ευρώ έως 5 εκατ. ευρώ τα δάνεια από το ΤΕΑΑ.
  • Οι αγρότες μπορούν να δανείζονται από το ΤΕΑΑ από 10.000 ευρώ μέχρι και 5.000.000 ευρώ για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση.

Όσοι αποδεδειγμένα επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού το μέγιστο ύψος δανείων που μπορούν να λάβουν, χωρίς υποχρεώσεις για επενδύσεις, φτάνουν τις 200.000 ευρώ.

Η διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται από ένα έως 15 χρόνια, όμως δε μπορεί να γίνει αργότερα από τις 31/12/2035.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επτά τράπεζες, με το μέγιστο ύψος των δανείων σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις και μεταποιητικές επιχειρήσεις να έχει οριστεί στις 25.000 ευρώ.