Big Brother LIVE STREAMING: Δείτε ΕΔΩ τι γίνεται στο σπίτι 24 ώρες

Big Brother LIVE STREAMING: Επέστρεψε στο επίσημο κανάλι στο Youtube live stream του Big Brother μετά από απουσία περίπου μιας εβδομάδας.

Η βαρύτητα του περιστατικού με το σχόλιο περί βιασμού προκάλεσε σημαντικές απώλειες εσόδων και μαζική αποχώρηση διαφημιζομένων από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη Reallife, πηγές από το κανάλι κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Μεγάλου Αδελφού» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του προγράμματος αποχώρησαν συνολικά 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες στο «Big Brother».

Ενδεικτικό είναι ότι την περασμένη Τετάρτη, σε επεισόδιο δύο ωρών, έγιναν μόνο δύο διαφημιστικά διαλείμματα, συνολικής διάρκειας μόλις 9 λεπτών, στα οποία, μάλιστα, δύο-τρία σποτ δεν ήταν διαφημίσεις αλλά τρέιλερ εκπομπών του σταθμού.

Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, το σενάριο της διακοπής του «Big Brother» που εξετάστηκε έστω στιγμιαία από την πλευρά του σταθμού απορρίφθηκε για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για τον ΣΚΑΪ την πρόωρη λήξη του «Μεγάλου Αδελφού» χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.

Πηγές από τον ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για «πόλεμο» με επίκεντρο τα εμπορικά έσοδα και καταγγέλλουν συντονισμένη επίθεση από αντίπαλους σταθμούς και πιέσεις σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες για να αποσύρουν τα διαφημιστικά τους πακέτα από το σταθμό του Φαλήρου.

Το Big Brother από τις πρώτες ημέρες της προβολής του τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το γνωστό ριάλιτι που επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια, απασχόλησε τους τηλεθεατές και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής του καθημερινού επεισοδίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Live μετάδοση, για 23 ώρες το 24ωρο, όλων όσων διαδραματίζονταν στο σπίτι του Big Brother από την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού, ήταν αυτή που συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος θεατών. Στην παρακολούθηση του Live, άλλωστε, εντοπίστηκε και το σχόλιο για τον βιασμό που έγινε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο – κι έφερε το διωγμό του παίκτη από την παραγωγή.

Μετά από αυτό το περιστατικό το LIVE του Big Brother είχε διακοπεί, με την παραγωγή να αναφέρει πως θα εξεταστεί η επιστροφή του το επόμενο διάστημα. Φαίνεται πως η ώρα για αυτή την επιστροφή, σταδιακά φτάνει.

Στο επίσημο κανάλι του ριάλιτι στο youtube, άρχισαν οι δοκιμές για να προβληθεί ξανά σε ζωντανή ροή εικόνα από το σπίτι.

Εδώ να σημειώσουμε δυο μεγάλες αλλαγές:

Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν θα πρόκειται για live μετάδοση, μια και θα παρουσιάζονται όσα συμβαίνουν στο σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Όσο για τη δεύτερη αλλαγή; Στην παραγωγή προστίθεται μία ομάδα δημοσιογράφων που θα ελέγχουν τα πάντα και θα είναι αυτοί που θα δίνουν το τελικό «ok» για να βγει η εικόνα στον αέρα.

Δείτε ΕΔΩ LIVE όσα συμβαίνουν στο Big Brother:

Big Brother: Νέος συναγερμός στον ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά για ροζ βίντεο

Φαίνεται ότι δεν έχουν… τελειωμό τα προβλήματα για την παραγωγή του Big Brother.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και σχόλια στα Social Media θέλουν πρωταγωνίστρια μια από τις παίκτριες του reality.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία, που συνοδεύεται και από ορισμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει και διακινείται μέσω διαδικτυακών μέσων, ερωτικό βίντεο με φερόμενη ως πρωταγωνίστρια, μία από τις παίκτριες του Big Brother.

Στο άκουσμα και μόνο της φημολογίας, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, σήμανε συναγερμός στις τάξεις της παραγωγής, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού, αφού δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει ο -δικαιολογημένος- θόρυβος για τον Αλεξανδρίδη, που είχε και ως αποτέλεσμα την αποβολή του απ’ το σπίτι του Big Brother.

Θεωρείται βέβαιο, πάντως ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η φερόμενη ως πρωταγωνίστρια στο ερωτικό βίντεο έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας από τον ερωτικό της σύντροφο και είτε πρόκειται τελικώς για παίκτρια του Big Brother, είτε όχι, αναμένεται άμεσα να επιληφθεί της υπόθεσης η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.