PLUS

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε τον αγωνα εδω σημερα

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming:

Άρης και ΟΦΗ θα κονταροχτυπηθούν την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Με δεδομένο ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Ηράκλειο, αναμένεται ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Aris – OFI Live Streaming

Ο Άρης προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0). Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άκη Μάντζιου εκτοξεύθηκε στα ύψη. Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούμε να… χτίσουν πάνω στη συγκεκριμένη επιτυχία και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το σύνολο του Έλληνα τεχνικού με εξαιρετική τακτική κλείδωσαν τα ατού του ΠΑΟΚ και με σκόρερ τον Μαντσίνι επέστρεψαν στις νίκες. Αναμφισβήτητα το «τρίποντο» στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας αποτελεί την καλύτερη ψυχολογική ένεση για τους «κίτρινους» ενόψει και των αναμετρήσεων με τον ΟΦΗ.

Το παραπάνω παραδέχθηκε και ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, λέγοντας: «Βγάλαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει κι ελπίζω η σημερινή νίκη να φέρει ανάλογη συνέχεια. Προχωράμε και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ που είναι καταλυτικός».super league Live Streaming

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Ο ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα προέχεται από τρεις σερί νίκες και σε 11 αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι Κρητικοί την Κυριακή επικράτησαν 2-1 του Ιωνικού κι ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους τους.

«Το σημαντικότερο είναι ότι πλέον έχουμε βάθος στο ρόστερ μας. Η επιστροφή καλών παικτών μας βοήθησε. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι κόντρα στον Αρη στο Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, έπαιξα σε δύο τελικούς με τον ΟΦΗ, μακάρι να πάμε μακριά αλλά έχουμε μπροστά μας και έναν δύσκολο αντίπαλο», υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Φέτος οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 13/9 στο πρωτάθλημα της Super Legaue και το ματς στο Βικελίδης «κόλλησε» στο 0-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Ιωνικός, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Ως ΠΑΕ Ιωνικός έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή. Όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε σήμερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Όπου στο 90ο λεπτό ο διαιτητής VAR Γεώργιος Τζοβάρας ενημέρωσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη για ένα ανύπαρκτο πάτημα – πέναλτι, που είδε, του Τσιγκρίνσκι πάνω στον Γιάννου και ο δεύτερος έδειξε την άσπρη βούλα…

Πριν φτάσουμε, δε, εκεί, στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει ένα καταφανέστατο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Λάμπρου. Που δίνει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να συνεχίσει την επίθεση της και να καταλήξει στο κερδισμένο πέναλτι. Πρόκειται για μια παράβαση την οποία αγνοούν διαιτητής και διαιτητής VAR. Και ελέγχουν μόνο την εξέλιξη. Άγνωστο γιατί. Εκτός αν θεωρούν… ακούσιο το απλωμένο χέρι του αντίπαλου επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να αναπτύξει την επίθεση του αντικανονικά.

Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Διότι εδώ μιλάμε για μια ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών και λάθος χρήση του VAR που κατέληξε σε αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας. Που δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν λόγω διαιτητικών λαθών».

Aris – OFI Live Streaming

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ:

Για τα επεισόδια στο φινάλε και πως τα βίωσε ο ίδιος: «Κοιτάξτε άκουσα τις απόψεις του κόσμου, νομίζω πως όλοι οι υγιείς φίλαθλοι έχουν την ίδια άποψη. Δεν είναι ωραίο να γίνονται επεισόδια στη χώρα μας. Δε θα τοποθετηθώ περισσότερο όσον αφορά τα επεισόδια».

Αναφορικά με το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω, πως για εμάς ήταν μια εβδομάδα που δουλέψαμε πάρα πολύ για να μην έχουμε αρνητικές σκέψεις και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα. Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι δύσκολο μερικές φορές, γιατί και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Όταν έρχεται ένα αποτέλεσμα σκληρό για εμάς, να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φάνηκε ότι προετοιμαστήκαμε καλά, ότι αφήσαμε πίσω μας και ψυχολογικά σωματικά και πνευματικά το προηγούμενο παιχνίδι και επικεντρωθήκαμε στο πως θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Τώρα τακτικά, δεν μπορούμε να αναλύσουμε στη κάμερα νομίζω όμως ότι ήμασταν απόλυτα διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Κάθε προπονητικό τιμ κάνει την δική του ανάλυση για τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου, νομίζω πως υπερτερήσαμε σε αυτό το κομμάτι στο χθεσινό παιχνίδι».

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Για την αλλαγή εντυπώσεων: «Νομίζω πως είναι ένα συχνό φαινόμενο ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά για Έλληνα προπονητή. Εγώ έχω την τύχη να είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν απαιτήσεις και μεγάλη πίεση. Δεν επηρεάζομαι, με απασχολεί να εξελίσσεται η ομάδα και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει όταν τα δικαιούται».

Για το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ: «Σίγουρα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι που μας ενδιαφέρει απόλυτα. θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Όπως βλέπουμε και στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχει μικρύνει η ψαλίδα με τις “μικρότερες” ομάδες, έχουν ενισχυθεί όλες και οι λεγόμενοι μεγάλοι έχουν απώλειες βαθμών. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε σε εμάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago