PLUS

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε τον αγωνα εδω σημερα

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου (17:00). Στόχος να βάλει δύσκολα σ’ ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναμφισβήτητα οι Βoιωτοί δεν έχουν υψηλές βλέψεις στον θεσμό του Κυπέλλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουν αμαχητί. Στόχος τους είναι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους πρωταθλητές και να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο.

Levadiakos – Olympiacos Live Streaming

Ο Λεβαδειακός φέτος θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα της Super League 2, είναι εκ των πρωταγωνιστών στη βαθμολογία του Β’ ομίλου. Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη σε 5 αγωνιστικές είναι αήττητοι (3-2-0) και την Κυριακή επικράτησαν με σκορ 3-1 του Ο.Φ. Ιεράπετρας με σκόρερ τους Νίλι, Δούμτσιο και Πολέτο.

Ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέβασε στην πρώτη ομάδα επτά παιδιά του Ολυμπιακού Β’, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπουν στην αποστολή. Πρόκειται για τους νεαρούς Μπαγκαλιάνη (στόπερ), Αποστολόπουλο, Νίκολιτς (μπακ), Ξενιτίδη (χαφ), Κωστή (μέσος), Κίτσο (χαφ) και Μαρίνο (εξτρέμ).super league Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ακόμα κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες την Κυριακή επικράτησαν 2-1 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμειναν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην Super League.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός έδειξε επιμονή και υπομονή και τελικά πήρε το «τρίποντο» με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις. Ο Βόλος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 88’.

«Πιστέψαμε στη νίκη ακόμα και όταν μας ισοφάρισαν. Διαθέτουμε εμπειρία και ποιότητα και είμαι ευλογημένος που δουλεύω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έχουν αγωνιστικό πνεύμα και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν πράξη όσα ζητάω», υποστήριξε ο Πέδρος Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία φορά που έπαιξαν στη Λιβαδειά (στο πρωτάθλημα) ήταν τον 2019 και επικράτησαν εύκολα με σκορ 0-2, ενώ τις σεζόν 16/17 και 17/18 είχαν σκοντάψει με σκορ 1-1.Live Streaming σουπερ λιγκ

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την αναμέτρηση της Κυριακής:

Για τον Ρέαμπτσιουκ: «Από τότε που τον επιλέξαμε γνωρίζαμε πως πρόκειται για παίκτη με θέληση, τεράστια αντοχή και μεγάλη θέληση για δουλειά. Ξέραμε πως ήθελε δουλειά για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αλλά τον είχαμε παρακολουθήσει από την Πορτογαλία. Τον παρακολουθούσαμε χρόνια στην Πορτογαλία. Όταν τον διαλέξαμε ξέραμε την εξέλιξή του και ότι θα είχε εξέλιξη. Δεν είναι έκπληξη η πορεία του».

Για τις καθυστερήσεις του Βόλου: «Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα από τον Βόλο. Έδειξε πως δεν ήθελε να παίξει και προκαλούσε συνεχώς διακοπές. Ο ωφέλιμος χρόνος ήταν 55 λεπτά. Όταν μία ομάδα δεν θέλει να παίξει δεν θέλει να παίξει. Δεν έχει να κάνει με τον διαιτητή αλλά την ομάδα».

Levadiakos – Olympiacos Live Streaming

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού που πήρε δεύτερο σερί ματς στο τέλος: «Ναι πραγματικά ποτέ δεν τα παρατάει. Έχουμε ποιότητα. Έχουμε εμπειρία. Σήμερα ήταν από τις βραδιές που δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης κοντά στη λήξη και έπρεπε να συνεχίσουμε. Αποδεικνύεται πως είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο αγχωτική στον Ολυμπιακό: «Πραγματικά ήταν μία εβδομάδα με τρία καλά αποτελέσματα. Όχι δεν είναι η πιο αγχωτική. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια προγράμματα που μετέχει σε διοργανώσεις. Δεν θα παραπονεθώ ποτέ για δύσκολα παιχνίδια. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Πρέπει να παραδεχθούμε πως από τα συνεχόμενα παιχνίδια βγαίνει κούραση για τους παίκτες. Όμως πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι να το αντιμετωπίζουμε».

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για τις διαιτητικές αποφάσεις, διαβάστε αναλυτικά:

Τα νέα διαιτητικά αίσχη της τελευταίας αγωνιστικής του «πρωταθλήματος» της Super League απλώς έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα θλιβερά και απογοητευτικά έχουν ριζώσει ως συλλογική συνείδηση στις τάξεις των απλών και υγιών φιλάθλων για την κατάντια του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και το οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του.

Όταν, για χρόνια τώρα, γνωρίζεις σχεδόν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον νικητή. Αλλά και ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις για τις «χρυσοφόρες» ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το χορό των εκατομμυρίων. Και βλέπεις με τον πιο προκλητικό, αισχρό και εξοργιστικό τρόπο να ισχύει εθιμικά, πια, ο κανόνας ότι ο «μικρός» απαγορεύεται να κερδίσει τον «μεγάλο», σε ευθεία αντίθεση με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως και ανεβάζουν τη γοητεία και την απήχηση του αθλήματος, λες ότι πλέον ήρθε η ώρα της άρνησης κάθε συμβιβασμού και συμμετοχής σε αυτή την παρωδία.

Levadiakos – Olympiacos Live Streaming

Είναι ομολογουμένως θλιβερό να βλέπεις την διαιτησία να υπηρετεί , χωρίς καν προσχήματα, τα συμφέροντα των ισχυρών ενός σάπιου κατεστημένου, συμβάλλοντας στην εξαθλίωση και τη μιζέρια του ποδοσφαίρου. Και είναι αδύνατο συνειδητοποιώντας όλα αυτά να μετέχεις χωρίς να αντιδράς με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Αλλωστε το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το λυμαίνεται μια συμμορία επί σειρά ετών και ο εκάστοτε αρμόδιος υπουργός να την ανέχεται ή και να την ενθαρρύνει κι εμείς να παρακολουθούμε άβουλο, σαν μαριονέτες

Γι αυτούς τους λόγους ένα τέτοιο ποδόσφαιρο τους το χαρίζω. Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση, γι άλλη μια φορά, σε όποιον υγιή επιχειρηματία έχει τη δύναμη και θέλει να αναμετρηθεί με αυτές τις δυνάμεις, να αναλάβει την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, μια υγιέστατη οικονομικά, χωρίς ευρώ οφειλής, και αγωνιστικά Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.

ΥΓ. Αν κανείς αναρωτιέται γιατί: Είναι πέναλτι η απλή επαφή στο Ολυμπιακός – Βόλος και δεν είναι πέναλτι οι αντίστοιχες φάσεις στους αγώνες ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Αρης. Είναι φάουλ η απλή εναέρια διεκδίκηση της μπάλας από όπου προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago