Απίθανη προσφορά της Volton: Δωρεάν το ρεύμα – «Πάγωσε» ο ανταγωνισμός

Volton: Μια κίνηση που την βάζει στις… καρδιές των καταναλωτών έκανε η Volton καθώς χαρίζει (!) ρεύμα! Πώς; Διαβάστε στο xristika.gr για την ασυναγώνιστη προσφορά…

Αναλυτικά, η Volton χαρίζει:

  • 2 μήνες δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια
  • 24 ώρες / 365 μέρες το χρόνο σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση
  • Χωρίς ετήσια συνδρομή, ενεργοποίησης προγράμματος
  • Έκπτωση συνέπειας 10%
  • Μηδενική εγγύηση, με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής
  • Η προσφορά αφορά τα πακέτα Volton One Promo και Volton One Promo N

Volton: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα!

Πώς μπορώ να αλλάξω πάροχο ρεύματος;

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι πολύ απλή, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Το μόνο που απαιτείται είναι να υπογράψετε Σύμβαση Προμήθειας με τη Volton, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα με την κατηγορία πελάτη στην οποία ανήκετε.

Μπορώ να έρθω στη Volton σε καθεστώς ρύθμισης;

Βεβαίως και μπορείτε, αρκεί ο λογαριασμός σας να είναι ενήμερος ως προς τους όρους της ρύθμισης.

Υπάρχει επιπλέον χρήση για την αλλαγή προμηθευτή;

Όχι, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την αλλαγή Προμηθευτή.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή;

Για την ολοκλήρωση αλλαγής Προμηθευτή απαιτείται περίπου μια εβδομάδα από την εκπνοή του δικαιώματος υπαναχώρησης. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται από τις διαδικασίες του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ). Η Volton θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αμεσότερη διεκπεραίωση του αιτήματος αλλαγής σας.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής θα μείνω χωρίς ρεύμα;

Όχι, δε θα υπάρξει καμία διακοπή ρεύματος κατά τη διαδικασία μεταφοράς. Η επιχείρησή σας ή το σπίτι σας δεν μένουν ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα, καθώς η διαδικασία αλλαγής Προμηθευτή είναι καθαρά εμπορική. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Παρέχετε τις υπηρεσίες σας σε όλη την Ελλάδα;

Η Volton προσφέρει τις υπηρεσίες της και προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια όλες τις περιοχές που είναι μέρος του Ελληνικού διασυνδεδεμένου σύστηματος ηλεκτρικής ενέργειας. Το διασυνδεδεμένο σύστημα περιλαμβάνει την ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια καθώς και τα ακόλουθα νησιά:

Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησο, Αμολιανή, Άνδρο, Αντίπαξους, Αντίπαρο, Γυαλί, Δήλο, Ελαφόνησο, Ζάκυνθο, Ηρακλειά, Θάσο, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίο, Κάλαμο, Κάλυμνο, Καστό, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κω, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λευκάδα, Λήμνο, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονο, Νάξο, Νίσυρο, Παξούς, Πάρο, Πόρο, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμο, Σίκινο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σπέτσες, Σύρο, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Τήνο, Ύδρα, Φολέγανδρο, Φούρνους, Ψέριμο.

Στο μέλλον αναμένεται να υπάρξει η δυνατότητα προμήθειας και στα υπόλοιπα νησιά που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Μεταφοράς.

Σε τι διαφέρει η υψηλή με τη χαμηλή τάση;

– H Χαμηλή Τάση χρησιμοποιείται για Βιομηχανική και Εμπορική χρήση μέχρι 250 kVA, όπως επίσης και για Οικιακούς Πελάτες με ισχύ μικρότερη των 25 kVA.

– Οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις Βιομηχανικής και Εμπορικής χρήσης με Συμφωνημένη Ισχύ άνω των 250 kVA, εντάσσονται στην κατηγορία καταναλωτών Μέσης Τάσης (20 kV). Από την 1η Φεβρουαρίου 2012, τα τιμολόγια Μέσης Τάσης έχουν απελευθερωθεί. Κάθε πελάτης Μέσης Τάσης, μπορεί να απευθύνεται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Volton προκειμένου να αναλυθούν τα ενεργειακά του χαρακτηριστικά και να του αποσταλεί Οικονομική Προσφορά βάσει των ειδικών αναγκών της επιχείρησής του.

– Η Υψηλή Τάση χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε βαριές βιομηχανίες (πχ. χαλυβουργία, κλωστοϋφαντουργία). Οι καταναλωτές Υψηλής Τάσης στην Ελλάδα είναι περιορισμένοι, περίπου 30, αντιστοιχούν στο 10-12% της ετήσιας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας. Προς το παρόν όλες οι εταιρίες που είναι συνδεδεμένες στην Υψηλή Τάση τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τη ΔΕΗ ΑΕ.

Volton: Απίθανο κόλπο – Έτσι θα μειώσεις τα χρήματα που πληρώνεις

Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος είναι… βραχνάς για κάθε ελληνικό νοικοκυριό ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να δείτε το νούμερο στον εκκαθαριστικό σας προς τα… κάτω!

Δεν χρειάζεται να σπαταλάς ενέργεια και χρήματα για να έχεις άνεση (και θαλπωρή) στο σπίτι σου. Μπορείς με πιο οικονομικούς τρόπους να ζεις καλά και να σου μένουν περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι.

Πώς θα κάνεις οικονομία;

Να τοποθετήσεις το ψυγείο μακριά από θερμαντικά σώματα ή σημεία που τα βλέπει ο ήλιος, γιατί η θερμότητα αυξάνει την ηλεκτρική του ενέργεια μέχρι και 30%.

Επίσης να ρυθμίσεις τον θερμοστάτη του σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή εξοικονομώντας έτσι ως και 15% από την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει.

Να μαγειρεύεις με σκεπασμένη την κατσαρόλα σε χαμηλότερη θερμοκρασία ή με χύτρα ταχύτητας. Με αυτόν τον τρόπο – και κυρίως μαγειρεύοντας με χύτρα – εξοικονομείς ηλεκτρική ενέργεια 30-60%.

Να ρυθμίσεις το κλιματιστικό σε θερμοκρασία 20οC τον χειμώνα και 26οC το καλοκαίρι.

Να θυμάσαι πως για κάθε επιπλέον βαθμό, σπαταλάς περίπου 10% περισσότερη ενέργεια. Να αντικαταστήσεις τους κοινούς λαμπτήρες με λαμπτήρες Led.

Θα εξοικονομήσεις έτσι μέχρι και 90% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει ένας κοινός λαμπτήρας.

Οι λαμπτήρες Led είναι μεν πιο ακριβοί, αλλά έχουν 10 φορές μεγαλύτερο χρόνο ζωής (10.000 ώρες), προσφέροντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας με τους κοινούς λαμπτήρες και το ένα πέμπτο της ηλεκτρικής κατανάλωσης (1 λαμπτήρας Led αντιστοιχεί σε 10 κοινούς λαμπτήρες).

Να σβήνεις τον υπολογιστή σου, όταν δεν τον χρειάζεσαι.

Να βγάζεις τον φορτιστή από την πρίζα, όταν δεν τον χρησιμοποιείς.

Να μην αφήνεις τις ηλεκτρικές συσκευές σε κατάσταση standby.

Αν έχεις τη δυνατότητα: Τοποθέτησε στο σπίτι ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας αποτελεί μία από τις πλέον ενεργοβόρες συσκευές ενός νοικοκυριού με κατανάλωση 2,5-4 kw ανά ώρα.

Η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για παραγωγή ζεστού νερού που προκύπτει από την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι της τάξης του 60-74%.

Άλλαξε τις ηλεκτρικές συσκευές σου με νέες ανώτερης ενεργειακής κλάσης.

Για παράδειγμα: Η αντικατάσταση κλιματιστικού ενεργειακής κλάσης Β με άλλο υψηλής ενεργειακής κλάσης (Α+ ) και τεχνολογίας inverter οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 32% στη θέρμανση και 21% στην ψύξη.

Αν αντικαταστήσεις το παλιό σου ψυγείο ενεργειακής κλάσης D με ένα ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α+, θα έχεις εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 62%, ενώ με ένα ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α+++, εξοικονομείς περίπου 79% ενέργεια.