Απίστευτη Wind: Δίνει internet χωρίς καν να έχεις γραμμή τηλεφώνου

Wind: Το έκανε και πάλι το θαύμα της η Wind καθώς λύνει τα χέρια όλων όσων βρεθούν στα εξοχικά τους, παρέχοντας πολύ υψηλές ταχύτητες ίντερνετ με μοναδικό προαπαιτούμενο… μια πρίζα!

Νέοι ή υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να συνδυάσουν τα προγράμματα WIND ONE με το SimpleFi και να αποκτήσουν το Simplefi σε προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, οι WIND ONE συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν το SimpleFi 5G στα 35€/μήνα ή το SimpleFi 4G στα 25€/μήνα, και να έχουν πραγματικά απεριόριστο σταθερό Internet παντού, απλά με μία πρίζα και ένα router.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να είναι οnline από την πρώτη στιγμή, χωρίς καμία καθυστέρηση, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με πραγματικά απλή και εύκολη εγκατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν βάσει διαθεσιμότητας δικτύου και σύμφωνα με τις ανάγκες τους το συνδυαστικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ τους. Εκτός συμβολαίου WIND ONE η ανανεωμένη σειρά προγραμμάτων WIND SimpleFi διατίθενται εμπορικά με τις ακόλουθες επιλογές:

WIND 5G SimpleFi στα €45/μήνα

  • Απεριόριστη χρήση Internet
  • Δωρεάν Εξοπλισμός 5G
  • ΔΩΡΟ το τέλος ενεργοποίησης

WIND 4G SimpleFi στα €35/μήνα

  • Απεριόριστη χρήση Internet
  • Δωρεάν Εξοπλισμός 5G
  • ΔΩΡΟ το τέλος ενεργοποίησης

Φέτος το καλοκαίρι, όσοι αναζητούν ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς περιορισμούς στην επικοινωνία τους, μπορούν απλά να συνδυάσουν τα προγράμματα WIND ONE και WIND SimpleFi και να απογειώσουν την εμπειρία τους μέσα από τα Δίκτυα Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σύντομα και σε άλλες περιοχές της χώρας, η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί μέσω του WIND 5G δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.

Wind: Πώς κάνει όλη την Ελλάδα… μπλε!

Όμως δεν σταματά εδώ η Wind!

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση των δικτύων νέας γενιάς 4G/4G+ και 5G, η WIND Ελλάς προχωρά σε σταδιακή κατάργηση του δικτύου 3G με σκοπό μέχρι το τέλος του 2022 να απελευθερώσει το φάσμα που θα αξιοποιηθεί στις νέες τεχνολογίες.

Το 5G και οι απίστευτες δυνατότητές του θα κάνουν πραγματικότητα, όσα κάποτε απλά φανταζόμασταν (τηλεϊατρική, AR / VR, αυτοκινούμενα οχήματα, κ.α.) γι’ αυτό και η WIND φροντίζει να επενδύει όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους για να αυξήσει γρήγορα την πληθυσμιακή κάλυψη του νέου δικτύου πανελλαδικά.

Mε τη συνεχή επέκτασή του σε όλο και περισσότερες πόλεις, το WIND 5G αγγίζει σε συγκεκριμένες περιοχές μέγιστες ταχύτητες που ήδη ξεπερνούν το 1Gbps, προσφέροντας στους συνδρομητές αξεπέραστη εμπειρία.

Ενδεικτικά:

– To 5G έχει έως και 100 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα, σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, στα hotspot σημεία. Συνδέει μεταξύ τους έως και 1.000.000 συσκευές ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο.

– Απίστευτες ταχύτητες έως10 Gbps. Περιεχόμενο για παράδειγμα μεγέθους 5GB που χρειαζόταν περίπου 13΄, με το 5G θα κατεβαίνει σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

– Καθυστερήσεις σχεδόν μηδενικές. Ο χρόνος απόκρισης θα κατέβει στο 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου, με ταυτόχρονη αξιοπιστία επικοινωνίας στο 99,999%, καθιστώντας την όποια καθυστέρηση αδύνατο να την αντιληφθεί κανείς.

Η σταδιακή απενεργοποίηση του 3G θα αρχίσει από τον Ιούνιο του 2022 με στόχο να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2022. Η κατάργηση του 3G δικτύου δεν επηρεάζει τις υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων (SMS), οι οποίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά μέσω WIND 4G/4G+, που έχει 100% κάλυψη πανελλαδικά και μέσω 5G που η κάλυψη μέχρι το τέλος του 2021 θα φθάνει το 30%. H πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου κινητής WIND, θα γίνεται πλέον μόνο από συσκευές που υποστηρίζουν δίκτυο 4G ή 5G με κάρτες τεχνολογίας U-SIM. Οι συνδρομητές WIND με κάρτα παλαιάς τεχνολογίας μπορούν να την αντικαταστήσουν εντελώς δωρεάν, ενώ μπορούν να επωφεληθούν μοναδικών εκπτώσεων για την απόκτηση συσκευής νέας γενιάς μέσα από τα καταστήματα WIND.

Ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου της WIND, Νίκος Πανόπουλος αναφέρει σχετικά: “Τα τελευταία χρόνια η χρήση του internet από κινητό έχει αυξηθεί ραγδαία. Με σκοπό να στηρίξουμε τη συνεχώς αυξημένη ζήτηση για data επενδύουμε στα δίκτυα νέας γενιάς 4G και 5G και απελευθερώνουμε το φάσμα που χρησιμοποιεί το δίκτυο 3G ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία internet, να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία χρήστη στους πελάτες μας.”

Η WIND φροντίζει να εξελίσσει διαρκώς το δίκτυό της φτάνοντας πλέον στο 100% κάλυψη 4G πανελλαδικά, προσφέροντας πιο γρήγορο, σταθερό και αξιόπιστο Mobile Internet, καλύπτοντας όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες του σήμερα, ενώ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σύντομα σε άλλες περιοχές οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του 5G δικτύου της.

Wind: Το απίθανο δώρο στους συνδρομητές της!

Την ίδια ώρα, η Wind Ελλάς φέτος το καλοκαίρι προσφέρει ακόμα περισσότερα στους συνδρομητές της μέσω του myWIND App.

Συγκεκριμένα, Δωρεάν Απεριόριστα Data, θα είναι διαθέσιμα, σε όλους τους ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίων που θα κατεβάσουν την εφαρμογή και θα πραγματοποιήσουν εγγραφή και πρώτο log in, ενώ αυτόματα θα συμμετέχουν και στον μεγάλο διαγωνισμό που κληρώνει δέκα 5G smartphone συσκευές, για δέκα τυχερούς συνδρομητές της Wind.

Oι ενδιαφερόμενοι, θα χρειαστεί απλά να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους και να κάνουν εγγραφή και log in ενεργοποιώντας την. Αυτόματα, θα κερδίζουν Απεριόριστα Data για 14 ημέρες και θα μπαίνουν σε κλήρωση για 10 5G Smartphones Samsung Galaxy A32 5G. Η προσφορά ισχύει έως 28/07.

Με το myWIND App όλα είναι πιο εύκολα, αφού με μία εφαρμογή οι συνδρομητές της WIND έχουν απεριόριστες δυνατότητες.

Ενδεικτικά μπορούν:

Να ελέγχουν το υπόλοιπο χρήσης σε data, χρόνο ομιλίας και SMS

Να αγοράζουν επιπλέον πακέτα για περισσότερη επικοινωνία

Να ενημερώνονται για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη σύνδεση τους

Να κερδίζουν (π.χ. Extra Data) πληρώνοντας τον λογαριασμό τους μέσω του myWIND App

Να εξοφλούν τον λογαριασμό τους εύκολα με πιστωτική κάρτα ή PayPal

Να ελέγχουν το ιστορικό των online πληρωμών

Η Wind, σταθερά αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό επενδύει στην αναβάθμιση των εφαρμογών και των υπηρεσιών της, με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες στους πελάτες της, ενισχύοντας τα ψηφιακά της κανάλια.

Περισσότερα για το myWIND App εδώ