ZARA: Αυτό που κάνει στον Πειραιά δεν ξανάγινε

ZARA: Ο κολοσσός του fast fashion ετοιμάζει μία κίνηση – ματ στην Ελλάδα που θα προκαλέσει ταραχή στους αντιπάλλους της.

Ο τζίρος της ισπανικής εταιρείας Inditex, στον οποίο ανήκουν τα καταστήματα Zara, βρίσκεται στον… θεό και φέτος συμπλήρωσε τα 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Μιλάμε βέβαια για μία αυτοκρατορία δισ. ευρώ, αγαπημένο fashion brand ανδρών και γυναικών.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι πως το πρώτο κατάστημα Zara εκτός Ισπανίας άνοιξε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού.

Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν ότι η ελληνική αγορά αποτελεί σήμερα μία απ’ τις δέκα μεγαλύτερες αγορές του Ομίλου Inditex σε πραγματικά νούμερα πωλήσεων και Νο2, πίσω απ’ την Ισπανία, σε κατά κεφαλήν δαπάνες για την αγορά προϊόντων Zara και των υπολοίπων σημάτων του Ομίλου! Κάτι που κατατάσσει την Ελλάδα σε ένα μικρό κλαμπ χωρών στις τάξεις του Ομίλου.

Η κίνηση των Zara στον Πειραιά που θα παραμιλάνε

Και πάμε στην μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο όμιλος στον Πειραιά και συγκεκριμένα στον Πύργο του Πειραιά, ο οποίος ανακαινίζεται και αναμένεται να μετατραπεί σε ένα εμβληματικό κτήριο του λιμανιού.

Το 2024 θα ανοίξει στον Πύργο του Περαιά ένα mega κατάστημα ΖΑRA 6.000 τμ. Μιλάμε για… κατάστημα θηρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα θα λειτουργήσει στις αρχές του 2024 ενώ τα δύο καταστήματα που λειτουργούν ήδη στον Πειραιά και συνδυαστικά δεν φθάνουν καν τα 3.000 τμ είτε θα δοθούν σε άλλα brands είτε απλά θα κλείσουν.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί περί τους 4.000 εργαζόμενους. 

Οι πληροφορίες για πολύ καλές επιδόσεις φέτος συνάδουν και με τα οικονομικά αποτελέσματα α’ εξαμήνου που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Όμιλος. Σύμφωνα με αυτά οι πωλήσεις αυξήθηκαν 13,5% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι, φθάνοντας τα 16,9 δισ ευρώ. Παράλληλα τα καθαρά κέρδη έφθασαν τα 2,5 δισ ευρώ. Το 2022, στο σύνολο της χρήσης, ο Όμιλος είχε καταγράψει κύκλο εργασιών 32,57 δισ ευρώ και καθαρά κέρδη 4,15 δισ ευρώ.

«Μπαμ» από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας: Δωροεπιταγή 25 ευρώ σε όλους

Σε μία κίνηση – ματι προχωρά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ με δωροεπιταγή 25 ευρώ στους καταναλωτές του. 

Με ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας γνωστοποιεί πως, λόγω των πλημμυρών και των καταστροφών που έγιναν στη Θεσσαλία, εκτός από τα νερά που μοιράζει, προχωρά σε μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες βρίσκονται στη Θεσσαλία και ψωνίζουν από τα καταστήματα σούπερ μάρκετ του Γαλαξία, και κάνουν λογαριασμό άνω των 50 ευρώ, θα παίρνουν μία δωροεπιταγή 25 ευρώ για την επόμενη αγορά τους.

Δεν έχει κάνενα άλλο περιορισμό. Αν ξοδέψεις 50 ευρώ, παίρνεις επιταγή 25 ευρώ δωρεάν. Θα αφορά μάλιστα όλα τα προϊόντα. Αγοράζεις π.χ από αλλαντικά, έως καθαριστικά και πάνες για τα μωρά.

Ισχύει από 13/09 έως και 23/09/2023. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η επιταγή εξαργυρώνεται αργότερα .ή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του Γαλαξία

Από 13/09 έως και 23/09/2023 προσφέρει μία δωροεπιταγή αξίας 25€* για αγορές άνω των 50€! Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εμφιαλωμένα νερά και είδη πρώτης ανάγκης σε δήμους και δομές που έχουν ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια, η Διοίκηση της ΠΕΝΤΕ Α.Ε – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή όλων των εργαζομένων των καταστημάτων της Θεσσαλίας, οι οποίοι και οι ίδιοι έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις των πλημμυρών.

Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αντίξοες συνθήκες.Γαλαξίας: Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ.

Σκλαβενίτης: Το απόλυτο ξεπούλημα

: Στον Σκλαβενίτη αποφάσισαν να «ξεπουλήσουν» αυτή την εβδομάδα που διανύουμε και ανακοινώθηκαν τρομερές προσφορές!

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, βάζοντας ειδικές προσφορές, 1+1 δώρο καθώς και προϊόντα έως 6 ευρώ λιγότερα.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση και σε προϊόντα από τα γνωστά “καλάθια”, τα οποία εμπλουτίστηκαν…

Δείτε τα 2.563 προϊόντα σε προσφορά, πριν εξαντληθούν ΕΔΩ

Έκτακτη ανακοίνωση: Ανακαλείται πασίγνωστο τρόφιμο από τα ράφια

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γκοφρέτες καλαμποκιού από την Πολωνία, καθώς στην πρώτη ύλη τους εντοπίστηκε η μη εγκεκριμένη φυτοπροστατευτική ουσία Chlorpyrifos.

Ο έλεγχος έγινε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε για την μη εγκεκριμένη φυτοπροστατευτική ουσία που εντοπίστηκε στις γκοφρέτες καλαμποκιού.

  • το προϊόν με εμπορική ονομασία «GOOD FOOD γκοφρέτα καλαμποκιού», βάρους 105g, και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 16/12/23,
  • το προϊόν με εμπορική ονομασία «CRISPY BALANCE γκοφρέτα καλαμποκιού», βάρους 105g, και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 16/12/23

O ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.