Υπάτιος Πατμάνογλου vs Mr. Jumbo: Στα δικαστήρια για 3,3 εκατ. ευρώ

Υπάτιος Πατμάνογλου vs Mr. Jumbo: Στα δικαστήρια βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι δικηγόροι της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου και του Απόστολου Βακάκη για να προχωρήσουν στη διευθέτηση της αποζημίωσης.

Ο σύζυγος της 33χρονης, που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο μοιραίο δυστύχημα, έδωσε το «πάρων» στο δικαστήριο και αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ 1,3 εκατ. ευρώ αξιώνουν οι υπόλοιποι συγγενείς για το τραγικό συμβάν στην Εθνική Οδό με την Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Βακάκης που έχασε το παιδί του στο δυστύχημα δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ παρούσα ήταν η ασφαλιστική εταιρία σε βάρος (και) της οποίας στράφηκε η οικογένεια Πατμάνογλου.

Τι διεκδικεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου από τον Mr. Jumbo

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια Πατμάνογλου, ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή, αφού η άλλη πλευρά αξιώνει μεγαλύτερη αποζημίωση, περίπου 3,3 εκατ. ευρώ.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Το χρονικό

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από ένα χρόνο, παραμονή Καθαράς Δευτέρας, και ενώ οι δύο νεαροί με την Porsche πήγαιναν στην Αράχωβα.

Ο νεαρός Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να μπει στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και να πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porsche, αλλά και η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα.