PLUS

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming : Δειτε τον αγωνα εδω σημερα

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming:

Θα καταφέρει ο Βόλος στο «σπίτι» του να σταματήσει το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή στο «Πανθεσσαλικό» (17:15), σ’ ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την 17η αγωνιστική της Super League.

Volos – Panathinaikos Live Streaming

O Βόλος, παρότι ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, έκλεισε το 2021 προβληματικά. Οι παίκτες του Κώστας Μπράτσου αγνοούν τη χαρά της νίκης από τις 2 Οκτωβρίου και στα τελευταία έξι ματς μετράνε πέντε ήττες και μια ισοπαλία (2-2 με Λαμία). Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκαν, αφού το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το τελευταίο επίσημο ματς για τους Βολιώτες ήταν στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου. Όταν με τη «λευκή» ισοπαλία αποκλείστηκαν από τους «16» της διοργάνωσης, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε και στην εκκίνηση του 2022 ότι λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Οι «πράσινοι» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνες και Παλάσιος επικράτησαν την Τετάρτη με 2-0 του Άρη και πλέον απέχουν 2 βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας.Panathinaikos Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Οι «πράσινοι», παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Καρλίτος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη (covid), πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Παράλληλα, διατήρησαν για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στο πρωτάθλημα την εστία τους ανέπαφη και δείχνουν ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του και ζήτησε ανάλογη συνέχεια, λέγοντας: «Θέλω να πω πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι μία εποχή δύσκολη για όλες τις ομάδες. Έχει σημασία σαν ομάδα να δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εμένα μου άρεσε δεν χάσαμε τη συνοχή μας και το πείσμα μας για τη νίκη. Αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο».

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός στο ματς με τον Βόλο δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή. Μάλιστα, υπάρχει έκδηλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η τετράδα στην άμυνα των Σάντσεθ, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουανκάρ έχει άψογη συνεργασία, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι φτωχή. Ο Παναθηναϊκός ως φιλοξενούμενος από τον Βόλο σε παιχνίδια της Super League μετράει μια νίκη (0-2) και μια ισοπαλία (1-1). Γενικότερα, οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει ποτέ από την ομάδα της Μαγνησίας, αριθμώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Volos – Panathinaikos Live Streaming

Μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού ο Αϊτόρ, που ήταν ένα εκ των διακριθέντων:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το νικηφόρο αποτέλεσμα έρχεται μέσω από μια μεγάλη προσπάθεια. Παρότι έλειπαν κάποιοι συμπαίκτες μας, τα καταφέραμε. Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι, κερδίσαμε και ήταν μια καλή αρχή στο 2022. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Βόλο. Θέλουμε κι εκεί τη νίκη».

Σχετικά με την εμφάνισή του είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου, αλλά πρωτίστως για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και των συμπαικτών μου. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που μας βγαίνουν τα πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Volos – Panathinaikos Live Streaming

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα του Βοτανικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Διευκρίνιση σχετικά με τα ίδια δικαιώματα διαχείρισης. Σε σχέση με κάποια αβάσιμα δημοσιεύματα περί των δικαιωμάτων του Συλλόγου στη Λεωφόρο και της μεταφοράς τους στον Βοτανικό. Θα θέλαμε να εξηγήσουμε στον κόσμο με συγκεκριμένα παραδείγματα –κι όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα– τα εξής:

Εδώ και δεκαετίες για κάθε αθλητική, αλλά και μη αθλητική εκδήλωση που διεξάγεται στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο μοναδικός που συνάπτει συμβάσεις και εισπράττει το ανάλογο αντίτιμο (ή οποιοδήποτε άλλο υλικό αντάλλαγμα), είναι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Μόνο αυτός και κανένας άλλος.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τα έσοδα από κάθε μορφής εμπορική αξιοποίηση / εκμετάλλευση χώρων στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αξιοποιεί ολόκληρο το γήπεδο της Λεωφόρου και δεν περιορίζεται σε μία απλή «χρήση του αγωνιστικού χώρου». Κατόπιν διμερούς ενδο-παναθηναϊκής συμφωνίας (χωρίς να υπάρχει εμπλοκή οποιουδήποτε τρίτου μέρους), ο Α.Ο. εκχωρεί την χρήση στην ΠΑΕ και παράλληλα διατηρεί τον «πρώτο και τελευταίο λόγο» στις διαφημίσεις πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Α.Ο. εκμεταλλεύεται τα όποια καταστήματα βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου. Το ίδιο ισχύει για τις αίθουσες και τα κυλικεία στους χώρους κάτω από τις εξέδρες της Λεωφόρου.

Ο Α.Ο. έχει δικαίωμα, σε οποιανδήποτε στιγμή και με οποιανδήποτε διαδικασία / όρους ο ίδιος το αποφασίσει, να προβεί σε διαγωνισμό ονοματοδοσίας του γηπέδου της Λεωφόρου. Φυσικά, το αντίτιμο θα το εισπράξει μόνο αυτός.

Εάν και όποτε το κρίνει, προβαίνει και σε άλλες επιμέρους συνεργασίες-συμφωνίες με αντίτιμο που το ορίζει ο ίδιος (π.χ. μισθώνει στη ΔΕΗ υποσταθμό).

Για να μην κουράσουμε άλλο τον κόσμο με ένα σωρό παραδείγματα, η ουσία είναι ότι: εδώ και δεκαετίες στο γήπεδό του στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συνάπτει όποιες συμφωνίες θέλει (εάν κρίνει ότι τον συμφέρουν), χωρίς να εμπλέκεται –ΠΟΤΕ και πουθενά– οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Ούτε ο δήμος ούτε το κράτος ούτε κανένας.

Από χρονικής πλευράς, στη Λεωφόρο αυτή η πραγματικότητα ισχύει απεριόριστα, δηλαδή για όσο ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα συνεχίσει να υφίσταται ως σωματείο. Για να το πούμε κι αλλιώς: όλα αυτά ισχύουν στη Λεωφόρο χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Ούτε 49 χρόνια ούτε 99 χρόνια.

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να ισχύει στις νέες εγκαταστάσεις. Θα αναφέρουμε το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχει ήδη ψηφιστεί / αποτυπωθεί σε νόμο του ελληνικού κράτους μόλις πριν από έξι μήνες (τον Ιούνιο του 2021). Είναι ο νόμος 4809 ο οποίος στο άρθρο 45, παράγραφο 6 προβλέπει ότι:

«Τα έσοδα από κάθε μορφής εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου ποδοσφαίρου κατανέμονται μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Δήμου Αθηναίων κατά εξήντα πέντε τοις εκατό (65%) και τριάντα πέντε τοις εκατό (35%) αντιστοίχως». Συνεπώς, ο Α.Ο. δεν θα λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από αυτά τα έσοδα.

Εξίσου σημαντικό –ως προς το πού θα «κατευθύνονται» τα έσοδα στο Βοτανικό από τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού γηπέδου– είναι ότι ο δήμος Αθηναίων αποφεύγει να απαντήσει στο παρακάτω βασικό ερώτημα που έχει τρεις πτυχές: πρώτον, πόσα δάνεια έχει λάβει για αγορές εκτάσεων στο Βοτανικό; δεύτερον, εξακολουθεί να χρωστάει στις τράπεζες μέρος από αυτά τα δάνεια; και τρίτον, εάν εξακολουθεί να χρωστάει, σε πόσα εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το χρέος του;

Σε κάθε περίπτωση, ξανά τονίζουμε ότι δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ δικαιώματα που έχει για δεκαετίες ο Σύλλογος στο γήπεδο ΤΟΥ στη Λεωφόρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago