Βλεφαροπλαστική: 6 Συμβουλές που εξασφαλίζουν την επιτυχία

Ανανεώστε το βλέμμα σας, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου

Η βλεφαροπλαστική ή αλλιώς πλαστική βλεφάρων είναι μία από τις πιο γνωστές επιλογές ανανέωσης των ματιών, προκειμένου να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου. Είτε με αφαίρεση περιττού δέρματος, είτε με contouring του σχήματος μπορεί να δοθεί και πάλι η φρέσκια αναζωογόνηση της νεότητας. Η σωστή διαδικασία της βλεφαροπλαστικής βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση μιας και κανένα ζευγάρι ματιών δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Το σχήμα των ματιών σας θα μείνει όπως ήταν και θα αποκτήσετε ένα νέο φρέσκο και δυναμικό βλέμμα.

Το αποτέλεσμα μετά από μία σωστή βλεφαροπλαστική πρέπει να είναι φυσικό αλλά και ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση πιο λαμπερού βλέμματος, χωρίς να μπορεί κάποιος να βρει την αλλαγή. Καθώς οι τομές γίνονται πάνω στις πτυχές των ματιών, δεν φαίνονται και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ανάλαφρο. Κάνεις δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ότι κάνατε βλεφαροπλαστική, ωστόσο όλοι θα μπορούν να δουν το νέο σας αναζωογονημένο βλέμμα.

Συμβουλή 1: Σιγουρευτείτε για τη διαδικασία

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης  Κεραστάρης με πολυετή εμπειρία μπορεί ακόμα και την πιο πολύπλοκη διαδικασία να τη μετατρέψει σε μία ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Με στόχο το κοινό πλάνο, θα ακολουθηθούν κατά γράμμα όλα τα βήματα που θα οδηγήσουν στο πιο νεανικό αποτέλεσμα.

Συμβουλή 2: Ζητήστε σωστή ενημέρωση

Στο Kallisti Medical δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή ενημέρωσή σας σε σχέση με όλα τα ρίσκα καθώς και τη σιγουριά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της βλεφαροπλαστικής έχει πολύ μικρά ποσοστά πιθανών επιπλοκών, που στην πλειοψηφία τους είναι παροδικά.

Βλεφαροπλαστική: 6 Συμβουλές που εξασφαλίζουν την επιτυχία

Συμβουλή 3: Μάθετε την ακριβή αποθεραπεία

Οι περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν σχεδόν καμία ενόχληση. Αμέσως μετά το χειρουργείο, είναι πιθανό ένα ελαφρύ πρήξιμο, αλλά θα υποχωρήσει μετά από λίγες μέρες.

Διαβάστε τις υπόλοιπες συμβουλές εδώ

Dr. Δημήτρης Κεραστάρης

Πλαστικός Χειρουργός