Tράπεζα καταθέτει 3.000 ευρώ άμεσα στο λογαριασμό σου: H νέα υπηρεσία

Δάνειο: Θέλεις χρηματοδότηση εδώ και τώρα; Η Eurobank σου προσφέρει άμεσα χρήματα στο λογαριασμό σου μέσω του Fast Loan. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Δείτε στο xristika.gr ένα προς ένα τα βήματα.

Στην ενεργοποίηση του νέου καταναλωτικού δανείου Fast Loan μέσω του οποίου μπορείτε άμεσα να λάβετε στο λογαριασμό σας έως 3.000 ευρώ, προχώρησε η Eurobank.

Είναι η τρίτη τράπεζα, μετά την Πειραιώς και την Εθνική που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν αίτηση μέσω e-banking.

Δάνειο: Άμεση αξιολόγηση

Η αξιολόγηση του αιτήματος γίνεται άμεσα, εφόσον είστε πιστοποιημένοι στη Eurobank και μετά την έγκριση που γίνεται σε λίγα λεπτά, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό τους.

Αν η τράπεζα δεν έχει το τελευταίο εκκαθαριστικό της δήλωσής σας, το στέλνετε την ίδια στιγμή και προχωρά η όλη διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε εντός 10 λεπτών να πάρετε τα χρήματα του δανείου, υπογράφοντας ψηφιακά τη σύμβαση του δανείου από το χώρο σας.

Δάνειο: Τα χαρακτηριστικά

Μέσω του e-banking διαμορφώνετε εσείς τη δόση του Fast Loan σας. Επιλέγετε το ποσό και τη διάρκεια του δανείου σας:

Ποσό: 300 έως 3.000 ευρώ

Διάρκεια:

  • Για ποσό από 300€ έως 999,99€, 6 μήνες έως 2 χρόνια.
  • Για ποσό από 1.000€ έως 3.000€ από 6 μήνες έως 4 χρόνια.

Επιπλέον, στη λήξη του Fast Loan, δεν μπορείτε να είστε πάνω από 70 ετών.

Επιτόκιο: Euribor τριμήνου πλέον περιθωρίου

Σήμερα το επιτόκιο είναι 13,90%.

Εξοδα: Για την εξέταση της αίτησής σας και την έγκριση του δανείου επιβαρύνεστε με έξοδα 70€ για αίτηση online ή 90€ για αίτηση σε κατάστημα.

Δάνειο: Η διαδικασία αίτησης

Τα βήματα για την αίτηση του δανείου είναι τα εξής:

1. Διαμορφώνετε τη δόση σας

Με το εργαλείο Υπολογιστής δανείου διαμορφώνετε εσείς το ποσό της δόσης που πληρώνετε κάθε μήνα.

2. Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ανεβάζετε εκκαθαριστικό

Εμφανίζονται ήδη συμπληρωμένα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στην Eurobank: όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, κινητό κ.λπ. Επιβεβαιώνετε ότι είναι ορθά.

Εάν κάποιο στοιχείο σας δεν ισχύει πλέον, μπορείτε να κάνετε το επικαιροποιήσετε online με ηλεκτρονική μεταφόρτωση εγγράφων.

Εσείς συμπληρώνετε μόνο το email σας, εάν δεν είναι ήδη συμπληρωμένο. Επιλέγετε εάν θέλετε να ενημερωθείτε με SMS ή email για την έκβαση της αίτησή σας.

Για τα οικονομικά στοιχεία σας, ανεβάζετε μόνο το εκκαθαριστικό φόρου εισοδήματός σας του τελευταίου έτους.

3. Υπογράφετε ηλεκτρονικά τη σύμβασή σας

Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας, υπογράφετε εκείνη τη στιγμή για να γίνει αμέσως η εκταμίευση.

Γίνεται ειδοποίηση με SMS ή email ότι η αίτησή σας έχει εγκριθεί και μπορείτε αμέσως να υπογράψετε ηλεκτρονικά τη σύμβαση.

Ακολουθεί άμεσα η εκταμίευση του δανείου.

Δάνειο: Τα online δάνεια ΕΤΕ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όπως προαναφέρθηκε, άλλοι δύο συστημικοί όμιλοι διαθέτουν μέσω e-banking καταναλωτικά δάνεια. Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

Εθνική Τράπεζα – Καταναλωτικό δάνειο ΕΞΠΡΕΣ

Το ύψος του δανείου κυμαίνεται από 300 έως 2.000 ευρώ και η διάρκειά του ανάλογα με το ποσό της εκταμίευσης από 12 έως και 48 μήνες.

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο και ανέρχεται σε euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου (σήμερα -0,51%) πλέον περιθωρίου 14,20%.

Η τράπεζα προσφέρει έκπτωση 100% στα έξοδα του δανείου αν κάνετε την αίτησή σας μέχρι 30/04/2021.

Τράπεζα Πειραιώς – e-loan

Το e-loan είναι ένα προσωπικό δάνειο που προσφέρεται αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking.

Το επιτόκιό του είναι κυμαινόμενο και ανέρχεται σε 10,95%, ενώ η διάρκεια εξόφλησης κυμαίνεται από 6 έως 84 μήνες.

Το ποσό του δανείου ξεκινά από τα 500 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως τα 15.000 ευρώ.

Δάνειο: Μεγάλη ευκαιρία – Αυτή η τράπεζα δίνει έως 50.000 ευρώ

Ανάσα ρευστότητας σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κρίση. Ποιοι είναι οι όροι και πώς μπορείτε να καταθέσετε αίτηση. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Στη στήριξη των πολύ Μικρών Επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών επικεντρώνει τις προσπάθειές της η Attica Bank, χορηγώντας νέα δάνεια κεφαλαίου κίνησης μέχρι €50.000, με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους μέσω του Γ΄ Κύκλου του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (HDB).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, η κίνηση στήριξης έρχεται σε συνέχεια της επιτυχούς συμμετοχής της στους προηγούμενους δύο Κύκλους του Προγράμματος Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της HDB, κατά τους οποίους χορηγήθηκαν δάνεια κεφαλαίου κίνησης σε ελληνικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους (μικρομεσαίες και μεγάλες) με την εγγύηση σε ποσοστό 80% από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Στον Γ’ Κύκλο τα δάνεια θα στοχεύσουν αποκλειστικά στην ενίσχυση της ρευστότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών όλων των κλάδων της ελληνικής οικονομίας, με τζίρο έως €200.000 για το 2019, καθώς η επιμήκυνση των επιπτώσεων της πανδημίας πλήττει σημαντικά τις επιχειρήσεις αυτές.

Θα χορηγηθούν με το ίδιο ποσοστό εγγύησης από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και με δυνατότητα επιδότησης έως το 100% της προμήθειας εγγύησης.

Οι εγγυήσεις της HDB έχουν την ισχύ του Ελληνικού Δημοσίου. Το ανώτατο ύψος δανείου αγγίζει έως το 25% του Κύκλου Εργασιών του 2019 και η διάρκεια του δανείου ανέρχεται έως 5 έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν το αίτημά τους στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.ependyseis.gr/mis, επιλέγοντας την Attica Bank ως την Τράπεζα από την οποία επιθυμούν να χρηματοδοτηθούν.

Δάνειο: «Κούρεμα» και πληρωμή από το κράτος – Τι πρέπει να κάνετε

Άνοιξε ο δρόμος για κούρεμα δανείων σε πληττόμενες από τον κορονοϊό επιχειρήσεις. Στη Βουλή οι νέες διατάξεις μετά τη συμφωνία με τις Βρυξέλλες για όσους εντάσσονται στο ΓΕΦΥΡΑ 2. Τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες. Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Τα μεγάλα οφέλη της συμφωνίας για τις επιχειρήσεις – δανειολήπτες και η παρασκηνιακή επικράτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί της ΕΚΤ. Κεραυνός εν αιθρία για τις τράπεζες που ανησυχούν για έκρηξη του ηθικού κινδύνου

Πρωτοφανή για τα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα και πιθανότατα για τα ευρωπαϊκά, χαρακτήριζαν έμπειρα τραπεζικά στελέχη την χθεσινή συμφωνία του υπουργείου Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους και της Ε.Ε να παρασχεθούν υποχρεωτικά μέτρα ανακούφισης από τους πιστωτές στους οφειλέτες – Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ 2”

Η τριμερής συμφωνίας για υποχρεωτική παροχή σημαντικών διευκολύνσεων από τους πιστωτές στους οφειλέτες στην αποπληρωμή χρεών (μείωση 10% στο επιτόκιο, διαγραφή τόκων υπερημερίας, ή ακόμη και κεφαλαίου υπό προϋποθέσεις, πάγωμα των όρων εξόφλησης, κλπ) έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους των τραπεζών καθώς δεν περίμεναν ότι στην παρασκηνιακή διελκυνστίνδα των τελευταίων εβδομάδων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απόλυτος νικητής θα αναδεικνύονταν η δεύτερη.

Στις Τράπεζες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την ανάδειξη του ηθικού κινδύνου σύμφωνα με τη θεωρία του οποίου τέτοια φιλολαϊκά μέτρα δημιουργούν νέες γενιές στρατηγικών κακοπληρωτών και εθίζουν τους οφειλέτες στην ιδέα ότι ακόμη και αν δεν πληρώνουν, οι φορολογούμενοι θα τους καλύψουν.