Θέλεις να ανοίξεις Σούπερ μάρκετ; Ο ΑΒ Βασιλόπουλος σου δίνει τα πάντα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Κάνε το βήμα που πάντα ονειρευόσουν με το μοντέλο franchise ΑΒ Shop & Go. H ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης, την ενοικίαση και τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου, την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Ένας νέος τύπος καταστήματος, που προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών, είναι τα AB Shop & Go, τα μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, που προσφέρουν ταχύτητα και ευκολία αγορών.

Από το 2012, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνώρισε ότι τα αστικά καταστήματα ευκολίας αποτελούν ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική.

Σήμερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση των 150 καταστημάτων AB Shop & Go.

 • Ήδη, 150 επιχειρηματίες έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΑΒ Βασιλόπουλος, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία του μοντέλου συνεργασίας.
 • Τα AB Shop & Go, αποτελούν μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος.
 • Η ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων AB Shop & Go, με 50 νέα καταστήματα μέσα στο 2023.
 • Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στοχεύει να φτάσει τα 250 καταστήματα AB Shop&Go στην επόμενη διετία, συνολικά, καλύπτοντας έτσι την αγορά ευκολίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  Αρχικά, τα AB Shop & Go απευθύνονταν στους καταναλωτές που προτιμούν τις αγορές σε διευρυμένο ωράριο, δεν διαθέτουν πολύ χρόνο και θέλουν άμεση και γρήγορη είσοδο και έξοδο από το κατάστημα, αλλά και στους ηλικιωμένους που δεν μετακινούνται με ευκολία και όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο και προτιμούν τις αγορές σε κοντινή απόσταση.
 • Σήμερα όμως τα καταστήματα αυτά, απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, καθώς αποτελούν -πέρα από συμπληρωματικό σημείο αγοράς- αποκλειστικό αγοραστικό προορισμό ως ένα “σύγχρονο κατάστημα ευκολίας της γειτονιάς”.

Πρόκειται για δυο είδη καταστημάτων.

 • Το ΑΒ Shop & Go, το οποίο είναι κατάστημα πόλης που προσφέρει ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά.
 • Το AB Food Market το οποίο αφορά την περιφέρεια και τη νησιωτική Ελλάδα.

Πώς θα σας υποστηρίξει η ΑΒ Βασιλόπουλος;
Η ΑΒ αναλαμβάνει:
 • όλη την απαιτούμενη διαδικασία για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες)
 • να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου
 • τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το κατάστημα
 • τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα
 • την εκπαίδευση από ανθρώπους της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτού

Τι θα χρειαστεί να κάνετε εσείς;

Ο υποψήφιος επιχειρηματίας θα πρέπει να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης και όρεξη για σκληρή δουλειά και επιτυχία. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Πώς μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση;

 1. Μπείτε στο www.ab.gr/franchise και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
 2. Στείλτε email στο mbaba@ab.gr
 3. Τηλεφωνήστε στο 2106608559

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δείτε τι έκανε στους εργαζόμενους

Εν μέσω κρίσης η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά σε αύξηση του βασικού μισθού για τους εργαζόμενούς της, συνέχιση του έξτρα επιδόματος για ολόκληρο το 2023 και αύξηση της έκπτωσης προσωπικού για αγορές από την αλυσίδα. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρείας, η συγκεκριμένη επένδυση συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ ετησίως, πρόκειται να ενεργοποιηθεί άμεσα για όλους τους εργαζόμενους της.

Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αποφάσισε την παροχή πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης προς τους εργαζόμενούς της με τη μορφή αύξησης μισθού, υλοποιώντας μια επένδυση περίπου 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Aύξηση αποδοχών ποσοστού 7,5% στο βασικό μισθό, και συγκεκριμένα από 750 ευρώ σήμερα στα 806 ευρώ.

Η ΑΒ, σε μια ιδιαίτερα κομβική χρονιά, συνεχίζει να δεσμεύεται πως θα κάνει συνεχώς το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους της.

Στην κατεύθυνση αυτή, αποφασίστηκε η συνέχιση προς τους εργαζόμενους της παροχής πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης, η οποία λαμβάνει τη μορφή έξτρα επιδόματος 50 ευρώ κάθε μήνα.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 8,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω τις παροχές με τη μορφή έκπτωσης προσωπικού για αγορές από τα καταστήματα της αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, με την εν λόγω επένδυση που αντιστοιχεί σε ετήσιο κόστος 2,5 εκατ. ευρώ, η εταιρεία πρόκειται να προβεί σε αύξηση της έκπτωσης προσωπικού από 5,5% στο 7% για όλους τους εργαζομένους της.

Ο Νίκος Λαβίδας, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος τόνισε ότι «διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία και στηρίζει διαχρονικά τους εργαζομένους της.

Αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοί μας αποτελούν για εμάς το πιο σημαντικό κεφάλαιο, κάνουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, με κατανόηση και δέσμευση για ανάπτυξη και εξέλιξη, η ΑΒ φροντίζει τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, με στόχο να κάνει τη θετική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων της».