PLUS

Survivor spoiler σήμερα ασυλία (19/1/2021): Ποια ομάδα κερδίζει, οι υποψήφιοι

Survivor spoiler σήμερα ασυλία (19.1.2021)Το spoiler χθες επιβεβαιώθηκε με τους μπλε να γράφουν το τελικό 10-4 και να οδηγούν τους «κόκκινους» στο να ψηφίσουν ποιος θα φύγει απο την ομάδα τους.

Σήμερα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας φέρνει και τη δεύτερη υποψηφιότητα. Ποια ομάδα θα πετύχει χαμηλότερο σκορ και ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τη νέα του ομάδα;

Τι αναφέρει το spoiler;

Η αποχώρηση λόγω υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο έφερε ντόμινο εξελίξεων στο «Survivor 4» με τους παίκτες να αναδιανέμονται και τις ομάδες πλέον να είναι η «κόκκινη» και η «μπλε» υπό τις οδηγίες των νέων αρχηγών: Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής.

Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/1) σε μία προσπάθεια να ανεβάσει την αδρεναλίνη των παικτών υποσχόμενος πολλά έπαθλα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει Ελλάδα και τη θέση του παρουσιαστή στο Survivor 2021 θα πάρει ο Τούρκος μεγιστάνας των media.

Οι δύο νέες ομάδες (κόκκινοι και μπλε) που σχηματίστηκαν μετά τις επιλογές του Τζέιμς Καφετζή και Γιώργου Κοψιδά, έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα ασυλίας, με τους Μπλε να κερδίζουν εύκολα με 10-4.

Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να βρεθεί για άλλη μία φορά στην δυσάρεστη θέση να επιλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε σχεδόν όλους τους ψήφους και σχολίασε: «Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι διαφορετικά από μένα, προφανώς έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης.

Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα», σχολίασε η δημοσιογράφος, που δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται σε ριάλιτι επιβίωσης!

Τα μέλη της μπλε ομάδας είναι εννιά παίκτες.

Εκτός από τον αρχηγό, Τζέημς Καφετζή μπλε μπαντάνα φόρεσαν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνος Καλλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Στην κόκκινη ομάδα που αριθμεί 10 παίκτες αρχηγός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και μαζί του βρίσκονται οι: Τριαντάφυλλος, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι Κοψιδάς, Ασημακόπουλος και Ελέτσι πήραν ακόμα 3 νίκες, όμως η ομάδα έχασε και κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor spoiler σήμερα ασυλία (19.1.2021): Βόμβα Ατζούν Ιλίτζαλι

Λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον παραγωγό του Survivor, τον Αντζούν Ιλιτζαλί.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετέχετε στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου, το Survivor» είπε ο Ατζούν στα ελληνικά. «Θα σας δώσω τόσο μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει (και έδειξε τον Λιανό). Έρχονται τρελά έπαθλα» είπε για να εισπράξει το χειροκρότημα των νέων ομάδων.

Κατόπιν είπε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό.

Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί».

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου.

Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Έρχεται στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, διαβάζουμε στο βιογραφικό της και μάλλον είναι αλήθεια αφού δεν φαίνεται να είναι καλή στις δοκιμασίες του ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε μεταξύ άλλων τη συμετοχή της Ανθής:

«Ασφαλώς και βλέπω το Survivor. Έχει πιο ενδιαφέρον φέτος. Νικήτρια θεωρώ πως θα είναι η Κάτια, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Νομίζω πως την Ανθή Σαλαγκούδη κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα… Δεν ξέρω, νομίζω ότι το κορίτσι αυτό είναι σαν να μη θέλει να είναι εκεί», είπε για το «Survivor 4».

Survivor spoiler σήμερα ασυλία (19.1.2021): Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό του «Survivor 4», όμως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερει να αντιμετωπίσει την πείνα και τις κακουχίες του ριάλιτι, ενώ πολλοί μίλησαν για ένα αυτοάνοσο που την ανάγκασε σε αποχώρηση.

Η τροφική δηλητηρίαση, η κλοπή ρυζιού και οι νίκες στα αγωνίσματα σκιαγράφησαν το προφίλ της Κάτιας που ψηφίστηκε πιο δημοφιλής παίκτρια από το τηλεοπτικό κοινό που βλέπει «Survivor».

Σήμα κατατεθέν της ήταν το πείσμα της και η μανία της στα αγωνίσματα, ενώ η φωνή της ακουγόταν συνεχώς να εμψυχώνει τους «Διάσημους» που αγωνίζονταν. Ταραμπάνκο ή Ταραμπανκό, δεν έχει σημασία για τους τηλεθεατές, αν και μέσα στο παιχνίδι δημιούργησε κάποιες αντιπάθειες με πρώτο και κύριο τον Περικλή Κονδυλάτο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «LoveIt» για την αποχώρησή της από το «Survivor 4» τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, ενώ ξεκαθάρισε και τι συμβαίνει με την υγεία της.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου. Γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα.

Το Survivor είναι οξύμωρο να λέγεται “παιχνίδι” γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάσαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα είναι όλα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.

Έπεσα από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής πιθανώς έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό για εμένα.

Είναι ακραίο να έχεις τέτοια άποψη για κάποιον που τον ξέρεις απειροελάχιστες μέρες. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω τις γυναίκες. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι ακραίο να πεις ότι δεν αγαπάω το γυναικείο φύλο και ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες, και να μείνω εγώ μόνη μου…. είναι λίγο ακραία όλα αυτά».

Παραδέχθηκε ότι είχε στρατηγική και είπε: «Κάτι λάθος έκανα τεράστιο για να έχω εννέα άτομα, οχτώ πόσα είναι, στραμμένα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ μία χαρά τα λέγαμε – δεν προλάβαμε να πούμε και πάρα πολλά γιατί ήρθε όταν πήγα πρώτη φορά στην κλινική.

Εγώ χάρηκα πάρα πολύ από το γεγονός ότι ήρθε μία πολύ δυνατή παίκτρια και δεν είχα ποτέ δεν είχα καμία τάση να το παίξω αρχηγός, ποτέ και σε κανέναν. Η κλοπή του ρυζιού ήταν άκρως εγωιστική κίνηση, να μην μοιραστώ κάτι με την ομάδα μου. Το ότι “δωροδόκησα” τον Καλλίδη ήταν βαριά κουβέντα.

Ο Πάνος ο Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι πριν λίγο καταρρεύσει το σώμα μου – άλλη μία φορά είχαμε φάει ένα μεσημέρι μαζί – και εκείνος μου ζήτησε να μαγειρέψω το ρύζι. Μου λείπει η καρύδα και ο στίβος μάχης» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor και για όσα ειπώθηκαν για αυτή στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι περήφανη για εκείνη και ευχαριστώ τον κόσμο. Την περιμένω να έρθει, δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν μου λένε τι ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ξέρω καλά ελληνικά. Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει.

Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια. Πιστεύω ότι έκανε φίλους μέσα στο παιχνίδι. Της είπα καλή τύχη όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor. Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο!» δήλωσε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της.

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» είχε δηλώσει ότι πήγε για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της.

Survivor spoiler σήμερα ασυλία (19.1.2021)

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός.

Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία.

Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου.

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι οι Μπλε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα spoiler για το Survivor 2021

Δείτε επίσης:

Σεισμός στην αγορά: «Tο μεγάλο μπαμ» – Εξέλιξη – «βόμβα» με τον Σκλαβενίτη

Η έκτακτη ανακοίνωση της Vodafone που τους τρέλανε όλους – Απίθανη προσφορά

«Λουκέτο» σε κορυφαία ελληνική εταιρεία – Εξαγοράζεται από Τούρκους

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago