Survivor spoiler ασυλία σήμερα 15/3

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 15/3: Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας είναι σήμερα και οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο στίβο μάχης! Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και θα είναι υποψήφιος; Τι αναφέρει το spoiler;

Σάλο δημιούργησε στο Twitter η συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι, ή αλλιώς Κόρο, στο επεισόδιο του «Survivor 4» της Κυριακής (14/03), όπου μετά τη διένεξη με τον Τριαντάφυλλο, και ενώ με το ψαροντούφεκο έβγαλε διπλάσια ποσότητα ψαριών για να φάει η κόκκινη ομάδα, άφησε τον Ντάφυ νηστικό.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, η κατάρρευση του Τριαντάφυλλου και η επιθετική συμπεριφορά του Κόρο και του Ασημακόπουλου ήταν τα highlights του επεισοδίου.

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον το «μαύρο πρόβατο» της κόκκινης ομάδας μετά την αποκάλυψη ότι ο τραγουδιστής πρότεινε σε Ασημακόπουλο και Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

Κανένας παίκτης δεν του μιλάει και κάθεται μόνος του σε ένα απομακρυσμένο σημείο της παραλίας υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μόνος μου». «Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω;

Κι άλλον πόλεμο κι άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram.

Ήρθα να μάθω πράγματα κι έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω κι άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου.

Άντρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα και με το να είσαι νταής αλλά με τις πράξεις», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια.

Ο Γιώργος Κοψιδάς δηλώνει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι σαν «ιός» που δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα και πρέπει να φύγει.

Όλη η ομάδα αποκαλεί ψεύτη τον Τριαντάφυλλο, αλλά η απάνθρωπη αντίδραση του Κόρο έκανε όλο το Twitter να τον «σταυρώσει».

Στην παραλία των Μπλε, Τζέημς, Άννα Μαρία και Μπάρτζης γελούν ανέμελα: «Τελικά δεν είμαστε εμείς οι πιο μισητοί παίκτες».

Ο Κόρο ψάρεψε για την ομάδα μαζί με τον Κώστα και η ψαριά ήταν διπλάσια από κάθε άλλη φορά.

Ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε απερίφραστα ότι ο «Ντάφυ δεν θα φάει από τα ψάρια» και όλη η ομάδα υπάκουσε.

Η σκληρή αυτή κίνηση σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media, από χρήστες που θεώρησαν απαράδεκτο να μένει ένας άνθρωπος νηστικός με αυτόν τον τρόπο.

Ο Παύλος Γαλακτερός διαχώρισε τη θέση του από την υπόλοιπη ομάδα, λέγοντας: «Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου να πεινάει!» και πήρε συγχαρητήρια για το ήθος του από όλο το Twitter.

Ο Κόρο από την άλλη χρησιμοποιήσε τη δεξιότητά του με το ψαροντούφεκο ως εξουσία πάνω στην ομάδα, καθοδηγώντας τους πάντες κατά του Τριαντάφυλλου, αλλά και το Twitter εναντίον του!

Η χαμηλή του απόδοση στα αγωνίσματα, οι κλίκες και τα σχόλια, καθώς και η ψυχολογική πίεση από τους τσακωμούς «λύγισαν» τον παίκτη των μπλε.

Ο Πάνος Καλλίδης είπε λίγο πριν το αγώνισμα: «Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αυπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι.

Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω.

Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους.

Άρα εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Ο κόσμος στήριξε τον Πάνο Καλλίδη γιατί θέλει να τον βλέπει για τους λόγους του και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

Νομίζω προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να κερδίσουν το έπαθλο, να πάνε μέχρι τον τελικό. Είναι γεννημένοι για αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor, πράγμα που εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μη γελιόμαστε.

Όσο και να με αγαπάει ο κόσμος, εγώ μπορώ να φτάσω μέχρι ένα σημείο. Ήρθα για την εμπειρία, χάρηκα πάρα πολύ που είμαι εδώ και το απέδειξα στον εαυτό μου και στους γονείς μου – στη μητέρα μου που «έχει φύγει» ότι πραγματικά μπορώ να τα καταφέρω στις δύσκολες στιγμές.

Φάγαμε βροχές να χτίσουμε την καλύβα, δηλητηριάσεις, πολλά πράγματα που άντεξα. Ό,τι και να κάνω τελικό δεν πάω.

Ξαφνικά έπιασα τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους λόγω των συνθηκών και να ζητήσω συγγνώμη, αν έχω κάνει κάποιους ανθρώπους να στεναχωρηθούν.

Οι συνθήκες του Survivor ειδικά του φετινού είναι πάρα πολύ δύσκολες και εγώ έχω ξεφύγει από τα όριά μου. Έχω εκεί έξω πράγματα να με περιμένουν, είμαι καλλιτέχνης, είμαι πατέρας, είμαι φίλος, είμαι εραστής και για όλα αυτά – μετά από ένα μεγάλο συγγνώμη από κάποιους που έχω στεναχωρήσει – αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω».

Η αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη δεν πτόησε τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου φαγητού, με σκορ 10-7.

Μεγάλος νικητής στη δοκό ισορροπίας ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ δεν συμμετείχε ο Γιώργος Κοψιδάς που ένιωσε αδυναμία και αποσύρθηκε από το αγώνισμα του «Survivor 4» της Κυριακής (14/03).

Σάλο στο Twitter δημιούργησε η κάθετη άρνηση του Γιώργου Κόρομι, ή αλλιώς Κόρο, στο επεισόδιο του «Survivor 4» της Κυριακής (14/03), όπου μετά τη διένεξη με τον Τριαντάφυλλο, και ενώ με το ψαροντούφεκο έβγαλε διπλάσια ποσότητα ψαριών, αρνήθηκε να δώσει ούτε… λέπι στον Ντάφυ. Ο Παύλος Γαλακτερός διαφώνησε!

Ο Κόρο χρησιμοποιήσε τη δεξιότητά του με το ψαροντούφεκο ως εξουσία πάνω στην ομάδα, καθοδηγώντας τούς πάντες κατά του Τριαντάφυλλου. Χωρίς να το καταλάβει, όμως, έστρεψε το τηλεοπτικό κοινό εναντίον του.

Ο Κόρο ψάρεψε για την κόκκινη ομάδα μαζί με τον Κώστα και η ψαριά ήταν διπλάσια από κάθε άλλη φορά. Κατόπιν δήλωσε απερίφραστα: «ο Ντάφυ δεν θα φάει από τα ψάρια μου» και όλη η ομάδα υπάκουσε.

Ο Τριαντάφυλλος έβλεπε όλη την ομάδα να τρώει και ο ίδιος ήταν απομονωμένος.

Η σκληρή αυτή κίνηση σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media, από χρήστες που θεώρησαν απαράδεκτο να μένει ένας άνθρωπος νηστικός με αυτόν τον τρόπο.

Όλοι φυσικά στράφηκαν κατά του Κόρο, ο οποίος επέμεινε ότι από τα δικά του ψάρια, τα οποία κουράστηκε να φέρει στην ομάδα δεν θα φάει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, διαχώρισε τη θέση του από την υπόλοιπη ομάδα, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου να πεινάει!» και πήρε συγχαρητήρια για το ήθος του από όλο το Twitter.

«Σέβομαι πολύ την απόφαση του Κόρο και του Κώστα να μη δώσουν το ψάρι σε άλλο άτομο.

Επειδή όμως εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει – δεν λέω ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος μιλάω για εμένα – επειδή δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό και επειδή χτες ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με αυτό που έγινε αποφάσισα ότι άμα ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω ποσότητα» είπε ο Παύλος στον Κόρο.

Κατόπιν στην κάμερα είπε: «Από χθες που τρώγαμε το ψάρι που μας προσέφερε ο Κόρο – που δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει, εμένα προσωπικά μου έδωσε – είχα πάρα πολλές τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας.

Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου να πεινάει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό» είπε ο Παύλος Γαλακτερός στην κάμερα του «Survivor 4» και αποθεώθηκε στα social.

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, ο οποίος του έχει μεγάλη αδυναμία – τον Παύλο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Τέτα Λεονταρίδου.

Ο Παύλος συμμετείχε στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ.

Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us».

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 15/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Στο μεταξύ, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το δεύτερο μέρος της ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός.

Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία.

Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου.

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι οι Μπλε!

Όσο για τους πρώτους υποψήφιους; Η απάντηση σε λίγη ώρα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα spoiler για το Survivor 2021