Προσοχή: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές

Παιδεραστές: Τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές και η ερμηνεία τους. Όλα προέρχονται από τη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Με αφορμή τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ήρθαν στο προσκήνιο οι κίνδυνοι που κρύβει η διαδικτυακή κοινότητα καθώς και τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές, ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους και να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Τα σύμβολα αυτά αλιεύθηκαν από το Dark Web (σκοτεινό διαδίκτυο) και δεν κυκλοφορούν στο κανονικό διαδίκτυο.

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης, σημείωσε πως τα σύμβολα αυτά χρησιμοποιούνται ως ένας τρόπος μύησης και χαιρετισμού μεταξύ των παιδεραστών.

Ο ίδιος εξήγησε ότι είτε τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κάνουν μικρά τατουάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Οι παιδεραστές χρησιμοποιούν τέσσερα συγκεκριμένα σύμβολα με σκοπό να επικοινωνούν συνθηματικά μεταξύ τους, χωρίς να κινούν υποψίες και να διαπιστώσουν τις προτιμήσεις του ενός με του άλλου.

Κάθε ένα σύμβολο έχει ξεχωριστή ερμηνεία: Προτίμηση σε αγόρια, προτίμηση στα μικρά αγόρια, προτίμηση στα κορίτσια, προτίμηση και στα δύο φύλα.

Παιδεραστές: Το προφίλ των παιδόφιλων

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα απέναντι στην αναγνώριση της συγκεκριμένης μερίδας της κοινωνίας, αν αναλογιστεί κανείς πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο γνώρισμα που τους διαφοροποιεί από το υπόλοιπο τμήμα του πληθυσμού.

Ο ίδιος ο Μανώλης Σφακιανάκης επισήμανε πως «Δεν έχουν χαρακτηριστικό γνώρισμα οι παιδόφιλοι. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Παιδεραστές: Τα ψηφιακά ίχνη μένουν για πάντα

Ο Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για τα ψηφιακά ίχνη που άφησαν οι παιδόφιλοι στις συνομιλίες τους με την 12χρονη που οδήγησαν στον εντοπισμό τους από την ΕΛΑΣ.

«Τα ψηφιακά ίχνη μένουν για πάντα. Αυτός που κάνει την κίνηση αυτή αφήνει πάντα ίχνη. Με σωστό συνδυασμό, υπομονή, όλα βρίσκονται.

Στα ψηφιακά ίχνη δεν χωράει μπλάνκο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

Παιδεραστές: Επικρατεί ποινικός λαϊκισμός για την υπόθεση της 12χρονης

Η Έφη Λαμπροπούλου, καθηγήτρια εγκληματολογίας, από την άλλη πλευρά, στράφηκε στον χαρακτήρα των ποινών και στο επιχείρημα περί αυστηροποίησης του ποινικού κώδικα.

«Ενώ όλοι θα έπρεπε από όλες τις πλευρές να μιλάνε για την υποστήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών, για την υποστήριξη των σχολείων, μιλάνε όλοι για την αυστηροποίηση των ποινών.

Υπάρχει δηλαδή ένας ποινικός λαϊκισμός για το θέμα αυτό. Οι ποινές είναι πολύ αυστηρές. Μια ποινή είναι για τον βιασμό, ισόβια κάθειρξη. Και είναι και μοναδικό στα ποινικά χρονικά της Ελλάδας να έχουμε μία ποινή», τόνισε η Έφη Λαμπροπούλου.

Παιδεραστές: Τα σοκαριστικά μηνύματα του βιαστή των Σεπολίων με τους παιδοβιαστές

Μαστροπός-Προφίλ 12χρονου κοριτσιού -Γεια. Θες να βρεθούμε;

Υποψήφιος πελάτης: Γεια σου.

ΜΑ: Τι κάνεις; Θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Καλά είμαι, εσύ;

-Καλά.

ΥΠ: Έτσι κατευθείαν; Τώρα;

-Να σου δώσω ένα τηλέφωνο να μιλήσουμε από viber;

ΥΠ: Πως σε λένε;

-Να σου δώσω το τηλέφωνό μου; Με λένε…

ΥΠ: Γ…

-Στείλε μου viber 69… Εγώ κάνω πολύ σ…

ΥΠ: Θες να τα πούμε από εδώ με κλήση;

-Τώρα δεν μπορώ, μετά θα μπορώ.

ΥΠ: Χμ, είσαι ελεύθερη;

-Ξέρεις που είναι τα Σεπόλια;

ΥΠ: Ναι.

-Θέλεις να βρεθούμε σήμερα; Μου αρέσει πολύ το σ… Εσένα;

ΥΠ: Πως είσαι εξωτερικά;

-Μια χαρά. Θες να βρεθούμε; Έχεις αμάξι;

ΥΠ: Ναι.

-Ωραία!

ΥΠ: Περίπου δηλαδή;

-Μου στέλνεις viber; Θα κάνουμε σ… μέσα στο αμάξι και θα μου δώσεις ένα δωράκι.

ΥΠ: Α, περίφημα. Πόσο είσαι;

-16. Θες μωρό μου;

ΥΠ: Χαχα, όχι!

-Κάνω πολύ σ…

ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;

-Ναι θες;

ΥΠ: Από εδώ εννοώ;

-Όχι, τώρα την κατέβασα και θέλω σ…

ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.

-Οκ, θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.

-Οκ.

ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.

Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος που εξελίχθηκε σε κλείσιμο ραντεβού:

-Γεια τι κάνεις; Θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Γεια καλά εσύ;

-Καλά

ΥΠ: Που μένεις;

-Σεπόλια, εσύ;

ΥΠ: Πειραιά… Η ηλικία σου;

-16. Θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Ναι θέλω. Πώς είσαι εμφανισιακά; Ε μικρή μου;

-Έλα…

ΥΠ: Εμφανισιακά πως είσαι;

-Καλά, θες μωρό μου;

ΥΠ: Θέλω μωρό μου.

-Οκ. 100 ευρώ ό,τι θες. Τώρα θες με αμάξι;

ΥΠ: Οκ μέσα! Να σε δω φωτό και ότι θες.

-(Του στέλνει φωτό) Μου λες το τηλέφωνό σου; Θα έρθεις τώρα στα Σεπόλια;

ΥΠ: 100 ευρώ σπίτι σου.

-Όχι στο αμάξι.

ΥΠ: Τι δίνεις με 100 ευρώ μωρό;

-Ό,τι θες! Άντε θα έρθεις;

ΥΠ: Πες…

-Όλα…

ΥΠ: Μέσα! Δώσε τηλέφωνο να σε πάρω όταν φτάσω.

-Οκ 69… Με αμάξι στα Σεπόλια.

ΥΠ: Οκ όταν φτάσω θα σε πάρω.

Παιδεραστές: Η πρώτη δήλωση του γιου του 53χρονου βιαστή

Συγκλονισμένη φέρεται να είναι η οικογένεια του 53χρονου βιαστή των Σεπολίων, Ηλία Μίχου, με τον γιο να πραγματοποιεί το πρωί της Πέμπτης την πρώτη δημόσια παρέμβαση για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο Παναγιώτης Μίχος, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και μάλιστα με παρουσία σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, χαρακτηρίζει φρικτές και κτηνώδεις τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του, ζητώντας ωστόσο από τους πολίτες να μην γίνουν κτήνη και οι ίδιοι «σκοτώνοντας» ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Ο ίδιος, μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον πατέρα του και τις κατηγορίες για μαστροπεία, απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα» στην οποία εργάζονταν.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Παναγιώτη Μίχου:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

Παιδεραστές: Έρχονται νέα εντάλματα τις επόμενες ώρες

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες και μέρες οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Newsbomb.gr, θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης που θα αφορούν πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της 12χρονης.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι η διαχείριση της υπόθεσης χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς καθώς αφορά ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο βρίσκεται είναι σε εξαιρετικά φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση και δεν είναι πάντα εφικτό οι Αρχές να πιέζουν συνεχώς το θύμα για νέες συμπληρωματικές καταθέσεις που «φωτίζουν» πτυχές της υπόθεσης.

Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται εν εξελίξει, ενώ όσον αφορά την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως έχουν «δέσει» την υπόθεση σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα εντάλματα θα αφορούν μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του 53χρονου βιαστή και μαστροπού και άλλα, ανθρώπους που πλήρωσαν για να βιάζουν τη 12χρονη.