Προσλήψεις 2020 - ΕΟΔΥ

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορoνοϊού κατ΄οίκoν», που χρηματοδοτείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα», της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ ΤΣ & ΕΚΤ, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 1.100 θέσεων εργασίας.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ οδηγοί, ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτές, ΠΕ διοικητικοί) με καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασής τους για ακόμη ένα τρίμηνο και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Στελέχωση 500 ΚΟΜΥ και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ» με αντικείμενο τη στελέχωση 500 Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) ειδικού σκοπού και του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΟΔΥ.

Η πρόσκληση διενεργείται με μοναδικό κριτήριο την αύξουσα σειρά τής αίτησης με έναρξη σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 13:00.

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και για τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: eody.gov.grmoh.gov.gr και https://eody-komy.services.gov.gr.

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Η προκήρυξη

Ο ΕΟΔΥ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνάψουν συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασής τους για ένα επιπλέον τρίμηνο, με αντικείμενο την στελέχωση 500 Κινητών Ομάδων ειδικού σκοπού και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Στελέχωση 500 ΚΟΜΥ και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ» της Πράξης «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού κατ΄οίκoν» με κωδικό ΟΠΣ 5061257, σύμφωνα με τα κάτωθι:

Πίνακας 1. Γεωγραφική κατανομή ΚΟΜΥ ανά νομό και περιφερειακή ενότητα (ΔΕ Οδηγοί – ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτές)

Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 6
Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ 6
Π.Ε. ΕΒΡΟΥ 6
Π.Ε. ΘΑΣΟΥ 2
Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 6
Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 6
Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 34
Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ 6
Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 4
Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 6
Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ 6
Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ 6
Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 6
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 6
Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 4
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4
Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4
Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8
Π.Ε. ΑΡΤΑΣ 4
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 4
Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4
Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 12
Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 6
Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 8
Π.Ε. ΣΠΟΡΑΔΩΝ 2
Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 6
Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 8
Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 6
Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ 8
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 2
Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 4
Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6
Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 4
Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ 2
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 4
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 12
Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 8
Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ 8
Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 4
Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 6
Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 6
Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 4
Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 8
Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 36
Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 20
Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 18
Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 18
Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 18
Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 8
Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 14
Π.Ε. ΝΗΣΩΝ 10**
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ 2
ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ 2
ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ 4
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ
Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ 6
Π.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ 2
Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ 2
Π.Ε. ΣΑΜΟΥ 6
Π.Ε. ΧΙΟΥ 6
Π.Ε. ΣΥΡΟΥ 2
Π.Ε. ΑΝΔΡΟΥ 2
Π.Ε. ΘΗΡΑΣ 2
Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ 2
Π.Ε. ΚΑΡΠΑΘΟΥ 2
Π.Ε. ΚΕΑΣ – ΚΥΘΝΟΥ 2
Π.Ε. ΚΩ 6
Π.Ε. ΜΗΛΟΥ 2
Π.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ 2
Π.Ε. ΝΑΞΟΥ 2
Π.Ε. ΠΑΡΟΥ 2
Π.Ε. ΡΟΔΟΥ 6
Π.Ε. ΤΗΝΟΥ 2
Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 12
Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 4
Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4
Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 8

Σύνολο: 500

Σημείωση:*Η κάθε ΚΟΜΥ περιλαμβάνει έναν οδηγό και ένα νοσηλευτή
** Το σύνολο των 10 ΚΟΜΥ αναλύεται στα παρακάτω κελιά ανά νησί

Πίνακας 2. Γεωγραφική κατανομή 100 στελεχών ΠΕ διοικητικού ανά Υγειονομική Περιφέρεια

1η ΥΠΕ (Αττικής) 18
2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου) 21
3η ΥΠΕ (Μακεδονίας) 14
4η ΥΠΕ (Μακεδονίας &Θράκης) 9
5η ΥΠΕ (Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας) 13
6η ΥΠΕ (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας)19
7η ΥΠΕ (Κρήτης) 6

Σύνολο: 100

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προσλήψεις και θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα

 

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Τα προσόντα

Σύμφωνα με τις ανωτέρω θέσεις, καταρτίζονται πίνακες κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα στους οποίους εντάσσονται οι υποψήφιοι όλων των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις κατηγοριών, κλάδων και ειδικοτήτων, με κριτήρια σύμφωνα με τα παρακάτω προσόντα:

Α. ΔΕ Οδηγών
Α.1. Υποχρεωτικά Προσόντα:
α) Απολυτήριο Λυκείου της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής,
β) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Β (ΙΧΕ).

Β. ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτών
Β.1. Υποχρεωτικά Προσόντα:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, ή Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή  αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος
της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,

β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας

γ) Ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ),η οποία να είναι σε ισχύ ή Βεβαίωση Ανανέωσης Εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) του τρέχοντος έτους ή Βεβαίωση εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος
Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4, παρ.5
του ν.3252/2004

Γ. ΠΕ Διοικητικού
Γ.1. Υποχρεωτικά Προσόντα:

α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων
Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Σειρά κατάταξης

Η πρόσκληση διενεργείται εφόσον πληρούνται τα υποχρεωτικά προσόντα πρόσληψης, με μοναδικό κριτήριο την αύξουσα σειρά της αίτησης, με έναρξη τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρα 13:00.

Οι προϋποθέσεις όλων των υπαρχόντων, αναφερομένων και υποβαλλομένων προσόντων από τους υποψηφίους θα πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο κατάθεσης της αίτησης, λαμβανομένου δε ιδιαιτέρως υπόψη ότι ο εκάστοτε υποψήφιος μαζί με την υποβολή της αίτησής του, υπογράφει για την ορθότητα των υποβληθέντων
και επικαλουμένων υπ’ αυτόν στοιχείων.

Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν διαθέτουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα, θα αποκλείονται αυτομάτως από την περαιτέρω διαδικασία αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα: https://eody-komy.services.gov.gr.

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) τρίμηνης διάρκειας με άμεση έναρξη και με δυνατότητα παράτασής του για ένα επιπλέον τρίμηνο. Το μηνιαίο μισθολογικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων κρατήσεων – εισφορών,
διαμορφώνεται σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο (Ν.4354/2015).

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν πλήρως και με ακρίβεια όλα τα στοιχεία που ζητούνται στην αίτηση-δήλωση στις ιστοσελίδες της παραγράφου 2 και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται και φωτοαντίγραφο επίσημης μετάφρασης. Σε περίπτωση τίτλων σπουδών από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτείται φωτοαντίγραφο του ξενόγλωσσου πτυχίου, φωτοαντίγραφο επίσημης μετάφρασης και φωτοαντίγραφο της απόφασης ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ. Όλοι οι ξενόγλωσσοι τίτλοι σπουδών και πιστοποιητικά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μεταφραστεί επίσημα στην ελληνική γλώσσα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Στα απλά φωτοαντίγραφα των ξενόγλωσσων τίτλων σπουδών και πιστοποιητικών θα πρέπει να φαίνεται και η σφραγίδα της Χάγης (APOSTILLE) που έχει τεθεί στον πρωτότυπο τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό, όπου αυτή απαιτείται.
  2. (για τους υποψήφιους οδηγούς) Φωτοαντίγραφο Άδειας οδήγησης κατηγορίας Β’.
  3. (για τους υποψήφιους νοσηλευτές) Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ) ή Βεβαίωσης Ανανέωσης Εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) του τρέχοντος έτους ή Βεβαίωσης εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά.
  4. (για τους υποψήφιους νοσηλευτές) Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Τα παραπάνω δικαιολογητικά, καθώς και άλλα αποδεικτικά ταυτοποίησης (π.χ. δελτίο ταυτότητας), δύναται να ζητηθούν από τα αρμόδια, για τη διαδικασία της σύμβασης, τμήματα του Ε.Ο.Δ.Υ..Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού Συντονισμού του Ε.Ο.Δ.Υ., στο τηλέφωνο 210 5212000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00. Με την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται πλήρως τους όρους της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και ότι η διαδικασία δύναται με απόφαση της αναθέτουσας αρχής να διακοπεί, αναβληθεί ή επαναληφθεί με τα ίδια ή και άλλο περιεχόμενο χωρίς να μπορεί να υπάρξει οιαδήποτε αξίωση των ενδιαφερομένων έναντι της αναθέτουσας αρχής.

Προσλήψεις 2020 – ΕΟΔΥ: Διαδικασία αξιολόγησης

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται για συνολικό χρονικό διάστημα μέχρι πλήρωσης όλων των θέσεων εργασίας στον επίσημο ιστότοπο του ΕΟΔΥ και στο κατάστημα της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όπως ορίζεται ανωτέρω στην παρούσα πρόσκληση, μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Ο ΕΟΔΥ προβαίνει άμεσα στην πρόσληψη των επιλεγέντων κατά σειρά υποβολής αίτησης, χωρίς να προβλέπεται διαδικασία υποβολής ενστάσεων, μέχρι πλήρωσης όλων των θέσεων εργασίας.

Σημειώνεται ότι όταν θα υπερκαλυφθούν οι θέσεις ανά ειδικότητα, ο ΕΟΔΥ με ανακοίνωσή του δύναται να ενημερώσει για τη λήξη της διαδικασίας της κατάθεσης δικαιολογητικών και ως εκ τούτου να διακοπεί η λειτουργία των ιστοσελίδων της παραγράφου 2.

Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα και της ανάγκης άμεσης στελέχωσης των Κ.Ομ.Υ. οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την πρόσληψή τους με βάση τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει στην αίτηση-δήλωση (email ή τηλέφωνο).

Την πρόσληψη θα πρέπει να αποδεχθούν εντός 24 (είκοσιτεσσάρων) ωρών από την ενημέρωση. Σε αντίθετη περίπτωση, η διαδικασία των προσλήψεων θα προχωρά κατά την αριθμητική κατάταξη του πίνακα. Επισημαίνεται ότι η πρόσληψη των Κ.Ομ.Υ θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον έχει συμπληρωθεί η εκάστοτε ομάδα, δηλαδή όταν θα υπάρχει υποψήφιος οδηγός και νοσηλευτής/τρια.

Για αίτηση σε κινητή μονάδα υγείας για τη θέση νοσηλευτή, πατήστε εδώ.

Για αίτηση σε κινητή μονάδα υγείας για τη θέση οδηγού, πατήστε εδώ.

Για αίτηση σε υγειονομική περιφέρεια για θέση διοικητικού, πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προσλήψεις και θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα