Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πόσα λεφτά βγάζει το ζευγάρι και από πού

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Νομίζετε πως επειδή έφυγαν από το παλάτι θα πεινάσουν; Θεωρείται ότι τους νοιάζει το… χαρτζιλίκι της Βασίλισσας Ελισάβετ; Πραφανέστατα όχι, καθώς Χάρι και Μέγκαν έχουν τόσα έσοδα που φτάνουν και για τα… εγγόνια τους. Δείτε στο xristika.gr πόσα λεφτά βγάζει το ζευγάρι.

«Οικονομικά ανεξάρτητοι» δήλωσαν ότι θέλουν να ζήσουν στο εξής ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Όμως, και προφανώς όχι άδικα, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πώς θα συμβεί αυτό;

Η «μεταβατική» περίοδος εκτός Μπάκιγχαμ για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ ολοκληρώθηκε με την απόφαση να απομακρυνθούν από τη μοναρχία. Το ζευγάρι επέλεξε να ζήσει στις ΗΠΑ και απαρνήθηκε την οικονομική στήριξη του παλατιού, αναζητώντας συνεργασίες για την εξασφάλιση εισοδήματος.

Ρεπορτάζ του «Forbes» που αναζήτησε τις πηγές εσόδων του πρίγκιπα Χάρι, σημειώνει πως ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ βασίζεται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό στα 10 εκατομμύρια που κληρονόμησε ο Χάρι από τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ συνεισέφερε στο οικογενειακό ταμείο με τα περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια που αποκόμισε από τη συμμετοχή της σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Χάρι και Μέγκαν αποπλήρωσαν το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων από το επίδομα της βασιλικής οικογένειας που έλαβαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους Φρόγκρομ Κότατζ, στη Βρετανία. Επιπλέον, το καλοκαίρι αγόρασαν ένα κτήμα στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, έναντι 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος του οποίου το έβαλαν σε υποθήκη.

Τα χρήματά τους είναι «χαρτζιλίκι» μπροστά στα 500 εκατομμύρια δολάρια που εκτιμάται ότι είναι η περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ (σύμφωνα με το «Forbes»). Το νέο ξεκίνημα του ζεύγους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνδέεται με γνωριμίες και καινούργιες συνεργασίες. Εχουν ήδη κλείσει συμφωνία με το Spotify (πλατφόρμα παροχής περιεχομένου) για να προχωρήσουν στην παραγωγή podcast (ψηφιακά αρχεία). Η τριετής συμφωνία ενδεχομένως να φτάνει τα 15-18 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές του κλάδου. Ο πρίγκιπας Χάρι και η παρουσιάστρια Οπρα Γουίνφρεϊ ανακοίνωσαν τον Απρίλιο του 2019 ότι θα προχωρήσουν στην παραγωγή μιας σειράς για την ψυχική υγεία, για την Apple TV+.

Μια ακόμη πιθανή πηγή εσόδων για το ζεύγος είναι οι ομιλίες. Πέρυσι, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ομιλητής στο ιδιωτικό συνέδριο της JP Morgan, από την οποία φέρεται να αποκόμισε ένα εκατομμύριο δολάρια. Η μεγαλύτερη ίσως πηγή χρημάτων για το ζεύγος είναι το πενταετές συμβόλαιο ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix, για την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ, σειρών και παιδικών προγραμμάτων.

Επίσης, το ζευγάρι πρόσφατα κατοχύρωσε σήμα για εμπορική εκμετάλλευση σε 100 αντικείμενα που περιλαμβάνουν ρούχα, ημερολόγια, κάρτες – κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να αρχίσουν να πουλάνε το δικό τους εμπόρευμα

Τέλος, πριν παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν κέρδιζε από τη συμμετοχή της στη σειρά Suits περίπου £330,000. Ωστόσο, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην υποκοκριτική αυτό το ποσό θα εκτοξευθεί!

Το γράφημα της Daily Mail για τα εισοδήματα του Χάρι και της Μέγκαν:

 

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η περιουσία του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διαθέτουν δική τους περιουσία, από την οποία λαμβάνουν σημαντικά έσοδα.

Συγκεκριμένα η προσωπική περιουσία του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατομμύρια λίρες, τα περισσότερα εκ των οποίων κληρονόμησε από την μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα και περίπου 7 εκατομμύρια λίρες επιπλέον από την προγιαγιά του και βασιλομήτωρ.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η περιουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ διαθέτει περιουσία γύρω στα 4 εκατομμύρια λίρες, αρκετά από τα οποία έχει κερδίσει από την συμμετοχή της στην σειρά Suits, όπου πρωταγωνιστούσε πριν τον γάμο της με τον Χάρι, λάμβανε 40.000 λίρες ανά επεισόδιο.

Επιπλέον, διαθέτει ένα lifestyle blog το οποίο εικάζεται πως της απέφερε το ποσό των 60.000 βρετανικών λιρών το χρόνο, μέχρι την ημέρα του γάμου της, ενώ διαθέτει και σημαντική περιουσία στο Τορόντο.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι έχει ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνους ώστε να ειναι πιο εύκολη η καθημερινότητά τους αφού οι υποχρεώσεις τους είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα η γραμματέα τους, αμείβεται με 146.000 λίρες το χρόνο, ενώ η νταντά για τον γιο τους Άρτσι λαμβάνει αρκετά υψηλό μισθό.

Επίσης η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο βοηθούς μάγειρες και δύο βασιλικούς υπηρέτες, οι οποίοι λαμβάνουν μισθό μεταξύ 20 και 30.000 λιρών έκαστος.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τι χάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χάνουν από τις παραπάνω δαπάνες 8 εκατομμύρια λίρες στο σύνολό τους, τα οποία μοιράζονται οι δύο πρίγκιπες.

Ωστόσο δεν χάνουν κάποιο ποσό από τα άλλα εισοδήματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα σύζυγός του θέλουν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο να βοηθούν τους άλλους και να βελτιώσουν τον κόσμο. “”Η ζωή μου πάντοτε θα βρίσκεται στην υπηρεσία του κόσμου, και η Μέγκαν είναι σύμφωνη με αυτό”, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Κόρντεν. Ωστόσο, έχουν να πληρώσουν και λογαριασμούς. Βέβαια η παγκόσμια αναγνωρισιμότητά τους και το κασέ τους, που το Χόλιγουντ είναι πρόθυμο να κεφαλαιποιήσει, βοηθούν να περιοριστεί το οικονομικό έλλειμμα.

Στη συνέντευξη που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα, «έσπασαν» τη σιωπή τους για πρώτη φορά μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Μεταξύ άλλων έλυσαν και την απορία από που παίρνουν χρήματα και πως ζούνε αφού το Παλάτι πλέον έκοψε κάθε χρηματοδότηση.

«Δεν μας στηρίζουν οικονομικά, ζούμε με την περιουσία της μητέρας μου», είπε ο Χάρι, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένεια του σταμάτησε να τους στηρίζει οικονομικά από το πρώτο τετράμηνο του 2020. Οι συμφωνίες με Netflix και Spotify δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους αλλά προέκυψαν όταν η οικογένεια έκοψε την χρηματοδότηση. Σήμερα ζουν με την περιουσία που του είχε αφήσει η πριγκίπισα Νταϊάνα.

Ο Χάρι αποκάλυψε επίσης ότι το παλάτι αρνήθηκε να δώσει κρατική ασφάλεια στον γιο τους, Άρτσι. «Οταν η Μέγκαν ήταν ακόμα έγκυος στον Αρτσι, της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν είχε κρατική προστασία και ασφάλεια. Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται», είπε ο Χάρι, βγάζοντας στη φορά τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο βρετανικό παλάτι.