ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Δειτε τον αγωνα εδω σημερα

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Παιχνίδι για… γερά νεύρα υπόσχονται ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες» (17:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

PAS Giannina – PAOK Live Streaming

Οι δυο ομάδες βαδίζουν χέρι- χέρι στη βαθμολογία και ισοβαθμούν στην 3η θέση με 22 πόντους στο ενεργητικό τους. Ο ΠΑΣ παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν από τους μεγάλους. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά επικράτησε 3-2 του Βόλου πετυχαίνοντας μάλιστα και ανατροπή με τους Κάργα (12’), Περέα (57’), Εραμούσπε (86’ πέναλτι). Με το τέλος της αναμέτρησης οι Γιαννιώτες παραδέχθηκαν ότι ούτε και οι ίδιοι περίμεναν τέτοια συγκομιδή βαθμών στον α’ γύρο.

«Χαιρόμαστε για τον πρώτο γύρο που παίξαμε, αλλά την Τετάρτη συνεχίζουμε. Διότι μας περιμένει δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι ότι έχουμε ιδέες εκτός γηπέδου που εφαρμόζονται πάνω στο χορτάρι. Δεν είναι εύκολο να λες κάτι στους παίκτες σου στο ημίχρονο και μόλις βγουν να κάνουν τα πάντα σωστά», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς. Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή προσπαθεί να βάλει τέλος στην αγωνιστική κρίση που τον ταλαιπωρεί. Οι Θεσσαλονικείς την Κυριακή δυσκολευτήκαν για να λυγίσουν τη Λαμία στην Τούμπα (2-1). Το ματς κρίθηκε από τα τέρματα που σημείωσαν οι Λύρατζης (18’) και Κούρτιτς (64’). Ωστόσο, ο προβληματισμός στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζεται και εκφράστηκε δια στόματος Λουτσέσκου.

«Είμαι ενοχλημένος από κάποιες αντιδράσεις, αλλά είναι κάτι που θα το λύσουμε εσωτερικά. Μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση η νίκη. Αλλά γενικά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά θέματα. Ο Λύρατζης ανταποκρίθηκε πολύ καλά τακτικά στο γήπεδο. Είναι στη φιλοσοφία μας να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με παίκτες από την άμυνα. Προσωπικά είμαι ένας μαχητής, πάντα σκέφτομαι το καλύτερο για την ομάδα και όχι να τα παρατήσω. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και ο στόχος μας είναι η νίκη», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα στον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» (0-2, 0-2, 1-3, 0-1). Και φυσικά θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου (0-1). Live Streaming σουπερ λιγκα

PAS Giannina – PAOK Live Streaming

Ο Σβέριρ Ίνγκασον αναδείχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της περσινής σεζόν στην 40η γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠΠ. O Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον τραυματισμό του. Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOK ΤV:

«Eίμαι ευγνώμων για την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους όσους δουλεύουν μαζί μας όλο τον χρόνο. Την προηγούμενη σεζόν είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αλλά την ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το Κύπελλο.

Ήταν υπέροχο το συναίσθημα! Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί με την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Αλλά τώρα που επέστρεψα, είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι και πάλι με την ομάδα και κάνω αυτό που αγαπώ.

Με τον καιρό δημιουργείς την δική σου φήμη στο πρωτάθλημα. Βρίσκομαι εδώ τρία χρόνια. Σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κερδίσει σημαντικούς τίτλους και αγωνιζόμαστε συνεχώς στο πιο υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να σέβονται ο ένας τον άλλον κάθε φορά και περισσότερο πλέον.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Βλέπω πως όλοι αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα και τις θυσίες που απαιτούνται για να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Νιώθω λοιπόν, ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των παικτών. Είμαστε όλοι εδώ για έναν κοινό σκοπό. Θέλουμε να κερδίζουμε και μόνο αυτό έχει σημασία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα πίσω υγιής που είναι και το ουσιαστικότερο. Ο στόχος μου δεν είναι τα ατομικά βραβεία και διακρίσεις, αλλά τα συλλογικά. Τώρα θα πρέπει η ομάδα να βγάλει κάποια αντίδραση στα επερχόμενα παιχνίδια. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε πολύ σημαντικούς στόχους μπροστά μας».

Ο Στέφαν Σβαμπ σχολίασε την κλήρωση με τη Μίντιλαντ για τα νοκ άουτ της Conference League, κάνοντας λόγο για παιχνίδι – πρόκληση: «Η Μίντιλαντ δεν είναι τόσο δυνατό όνομα σε σχέση με τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους αλλά θα είναι μια σκληρή πρόκληση για εμάς. Έχουμε την εμπειρία με την Κοπεγχάγη και αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε τον τρόπο να τους κερδίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Share
Published by
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago