PLUS

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Δειτε σημερα ζωντανα

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming:

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται για στην 22η αγωνιστική της Super League.

PAOK – Panathinaikos Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει στο -9 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει από τόσο νωρίς τη μάχη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον τρόπο να φέρει τα πάνω κάτω στην κορυφή της Super League, αλλά αναμφισβήτητα του στοίχισε το 1-1 με τους Πειραιώτες στην Τούμπα.

Πάντως, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να συνεχίσει την αντεπίθεσή της, αφού έχει να ηττηθεί σε ματς πρωταθλήματος από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Ιωνικό και μετράει θετικό σερί με 7 νίκες και 1 ισοπαλία.Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Τετάρτη στη Ριζούπολη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα.

Μετά το ματς ο Λουτσέκου τόνισε: «Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι πιο μεγάλο σε έκταση. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα όπως ο Απόλλων Σμύρνης που δεν έχει χάσει στο γήπεδό του από ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Τώρα μας περιμένει νέο ντέρμπι μ’ ένα δύσκολο αντίπαλο και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη». Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο σερί ήττες από Αστέρα και ΟΦΗ, κινδυνεύει να χάσει το… τρένο της Ευρώπης και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογία με 30 βαθμούς και μακριά από τη Λεωφόρο είναι απογοητευτικοί (2-1-6).

Το «τριφύλλι» την Τετάρτη ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σ’ ένα ματς που οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκαν 1-2. Και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να το τελειώσουν. Τελικά τις χαμένες ευκαιρίες τις πλήρωσαν ακριβά, με τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται σε αρκετές περιπτώσεις την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων, αλλά και τα ανεπίτρεπτα λάθη του διαιτητή Καραντώνη.

Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Βιγιαφάνες, όμως στην Τούμπα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοφερμένος μέσος Γκατσίνοβιτς.

Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-3, ενώ η προϊστορία την τελευταία πενταετία είναι υπέρ του. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος μετράει 3 νίκες (4-0, 2-0, 2-1), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη τη σεζόν 16/17 με σκορ 2-3. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια έληξαν ισοπαλία (0-0 πέρυσι στα πλέι οφ, και πρόπερσι επίσης 0-0 και 2-2).

PAOK – Panathinaikos Live Streaming

Με τσουχτερό πρόστιμο 21.500 θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός, όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, αναφορικά με την συμπεριφορά των οπαδών του.

Οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με το βαρύ αυτό πρόστιμο για τις χιονόμπαλες που εκτόξευσαν οι οπαδοί του στον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Αντώνη Τσιφτσή, για υβριστικά συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τάσου Σιδηροπουλου, αλλά και για το πανό που έγραφε: «Βρέχει, πνιγόμαστε. Χιονίζει, εγκλωβιζόμαστε. Πιάνει φωτιά, καιγόμαστε. Για πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-2 τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντίδραση άμεσα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε.

Στο τέλος δείξαμε πως δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι ακόμη και τα πράγματα δυσκολεύουν για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα».

Την Τετάρτη ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για τον Βοτανικό. Που αφορά το 15% των εσόδων για 49 χρόνια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος Live Streaming

Με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας «πέρασε» από την Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος και η ειδική τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης για την τροποποίηση της νομοθεσίας της Διπλής Ανάπλασης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα κερδίζει για 49 χρόνια το 15% των εσόδων. Από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις στο γήπεδο του Βοτανικού προς εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για 15 χρόνια, όμως υπήρξε αλλαγή που πλέον είναι και επίσημη. Μάλιστα, θα μπορούμε να μιλάμε και για νόμο του κράτους, όταν γίνει και η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago