PLUS

Παναιτωλικος Ολυμπιακος LIVE STREAMING

Παναιτωλικος Ολυμπιακος LIVE STREAMING – COSMOTE TV – free LINKS – ελληνική περιγραφή: Με ριζικό rotation θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βαρύ πρόγραμμα και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξεκουράσει πολλούς παίκτες, προκειμένου να τους έχει ετοιμοπόλεμους στα παιχνίδια που ακολουθούν σε Europa League και Super League.

Επιπλέον, θέλει να δει να βρίσκουν ρυθμό και παίκτες που δεν είναι πρώτης γραμμής.

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο οι Μπουχαλάκης και Σισέ θα κρατήσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.

Ιδιαιτερότητα υπάρχει στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Κρίστινσον εμφανίζεται φαβορί έναντι του Τζολάκη και πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο ερυθρόλευκο τέρμα.

Μπροστά του, στα στόπερ θα έχει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Σισέ, αριστερά τον Χολέμπας και δεξιά τον Ανδρούτσο,

Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο θα είναι στα χαφ, Βρουσάι, Μπρούμα στα άκρα και ο σκόρερ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι εκτός από το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και πάντα ψάχνει περιπτώσεις που μπορεί να του δώσουν την παραπάνω ώθηση που θέλει.

Είναι γνωστό πως το ψάχνει για στόπερ, ώστε να υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αρέσει σε αρκετές ομάδες, από την Αγγλία, αλλά και στην Πόρτο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί έως το κλείσιμο των χειμερινών μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Που ωστόσο δεν έχει να κάνει με το θέμα του Σεμέδο. Απλά ο Έλληνας στόπερ αρέσει πολύ και το φλερτ κρατάει από το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος στόπερ θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό. Στην Ισπανία αναφέρουν πως είπε το ναι στην Μπέτις. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Πειραιώτες εξακολουθούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Παράλληλα οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν και διάφορες περιπτώσεις εξτρέμ. Και αν το κρίνουν θα κάνουν ανάλογη κίνηση.

Μάλιστα κοιτάει εξτρέμ για τους οποίους ασχολήθηκε και στο παρελθόν!

Είναι αλήθεια πως από τα εξτρέμ και φέτος δεν έχει πάρει πολλά ο Ολυμπιακός.

Ο Μπρούμα ήρθε να δώσει την απαραίτητη ώθηση αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Αναμένεται να πάρει κι άλλες ευκαιρίες, αλλά οι Πειραιώτες ψάχνουν και στην αγορά μήπως βρουν κάτι καλύτερο.

Επίσης υπάρχει ένας προβληματισμός για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ραφίνια είπε δημόσια πως συζήτησε με την Σάλκε, αλλά του αρέσει που είναι στην Ελλάδα.

Κάτι που δεν ήχησε καλά στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ανεξάρτητα από το αν δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Παναιτωλικος Ολυμπιακος LIVE STREAMING

Παράλληλα και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν παρουσιάζει, μέχρι στιγμής, αυτό που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά και για δεξιούς μπακ.

Βέβαια όλοι αυτή η αναζήτηση έχει να κάνει και με το καλοκαίρι, όπου δεδομένα θα κάνει ανάλογες κινήσεις.

Αν προκύψει όμως κάτι, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφή.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει πως δεν υπάρξει θέμα με τον Παπασταθόπουλο, σήμερα υπάρχουν νέα ρεπορτάζ στον αγγλικό Τύπο που υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν κάνει πρόταση στο Έλληνα κεντρικό αμυντικό για την απόκτησή του, περιμένοντας και τις εξελίξεις με την Άρσεναλ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πριν λίγο στην Αγγλία υπάρχουν άλλα δημοσιεύματα που θέλουν την Άρσεναλ και τον Παπασταθόπουλο να συμφώνησαν για να λυθεί η συμφωνία που έχουν μεταξύ τους, με τον Έλληνα άσο να μένει ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και δημοσιεύματα στην Ιταλία για νέα προσπάθεια που καταβάλει η Τζένοα να αποκτήσει τον Έλληνα άσο.

Στο σημερινό ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε την ιδιαιτερότητα που έχει το ματς και αφορά κάποιους παίκτες της ομάδας για την παρουσία τους ή όχι στη λίστα που θα κατατεθεί στην UEFA για το Europa League.

Τόνισε ότι τουλάχιστον για τρεις παίκτες, τον Πέπε και τον Σουντανί που ήταν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Τιάγκο ο οποίος θα ήθελε να είναι στη νέα, το σημερινό ματς μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κριτήριο.

Ο 32χρονος διεθνής Πολωνός ακραίος επιθετικός είχε βρεθεί στο… κάδρο για Ολυμπιακό και για Φόρεστ τον Οκτώβριο αλλά τώρα οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι για να τον κλείσουν!

Οκτώβριος. Μήνας που ακόμα ασχολούμασταν με μεταγραφές. Βασικά στην περίοδο του covid 19 ασχολούμαστε διαρκώς με τις μεταγραφές. Από την άλλη ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός καταπιάνεται όλον τον χρόνο με τα μεταγραφικά.

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας εκείνος που είχε βγει στο προσκήνιο το όνομα του έμπειρου Πολωνού εξτρέμ και για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με αφορμή τη συζήτηση / αναζήτηση και για βασικό εξτρέμ (κυρίως λόγω Μπρούμα σε αυτή τη φάση) το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι επέστρεψε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Φέρεται να προτάθηκε στους Πειραιώτες με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ας πάμε λίγο πίσω χρονικά. Αρχές Οκτωβρίου. Τότε που Ολυμπιακός εμφανιζόταν να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πολωνού.

Τα ρεπορτάζ – τα οποία διέψευσε ο Ολυμπιακός και με τον τρόπο του και ο παίκτης – παρουσίασαν κλεισμένη τη μεταγραφή του παίκτη και ότι θα πήγαινε από τους πρωταθλητές Ελλάδας στη Φόρεστ.

Παναιτωλικος Ολυμπιακος LIVE STREAMING

Τελικώς ο παίκτης έμεινε στη Γουέστ Μπρομ. Εκεί που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίζει ξανά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και ενώ έδωσε ασίστ στην ήττα της Γουέστ Μπρόμιτς με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ.

Οι Άγγλοι μεταδίδουν πως ο Σαμ Άλαρνταις θα ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα και μένει να φανεί αυτό.

Στο Νησί εμπλέκουν τον παίκτη – όπως έχει γίνει και για την περίπτωση του Κροβίνοβιτς – και με τη Φόρεστ.

Όμως σύμφωνα με τις αγγλικές πηγές ο παίκτης είναι καθαρά για τον Ολυμπιακό, που έχει αποκτήσει προβάδισμα για να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το Νησί είναι πια ιδιαίτερα πιθανό να πιάσει Λιμάνι ο Γκροσίτσκι. Ότι δεν έγινε δηλαδή τον Οκτώβριο να γίνει τώρα. Όσο για το ποιο… χαρτί θα… καεί από το υπάρχον ρόστερ; Μένει να το δούμε στη συνέχεια αυτό…

Ο Γκροσίτσκι πάντως έχει φέτος 6 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ στη Γουέστ Μπρομ (3 ματς στην Premier με 1 ασίστ καθώς έχει παίξει και στη 2η ομάδα της).

Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Πόγκον και έχει παίξει σε Ελβετία, Τουρκία, Γαλλία με τη Ρεν και Αγγλία με Χαλ και Γουέστ Μπρομ. Είναι διεθνής 80 φορές με την Πολωνία και έχει βάλει 17 γκολ εκεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago