PLUS

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming : Δείτε τον αγώνα εδω σημερα

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming:

Με μια παραδοσιακή «μονομαχία» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη ολοκληρώνεται την Κυριακή (19.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» η 13η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες υπόσχονται ματς για γερά νεύρα, αφού αμφότερες διψούν για το «τρίποντο».

Olympiacos – Aris Live Streaming

Ο Ολυμπιακός με 7 σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Άρη δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης, αφού η ΑΕΚ τους ακολουθεί στο -6.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να κάνει σωστή διαχείριση και να βρει λύσεις στον τομέα της κούρασης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες την Πέμπτη αντιμετώπισαν στην Αμβέρσα την Αντβέρπ και παρά την ήττα με 1-0 εξασφάλισαν ως 2οι στον όμιλο- το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. Xαρακτηριστικά τόνισε: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έκανα τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες αρκετά λάθη. Θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας και θέλουμε πιο αποτελεσματικό και δυνατό κέντρο».Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Για τον Άρη η αγωνιστική κρίση ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωταθλητές. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από δύο σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα (με ΠΑΟΚ 0-1 και Αστέρα Τρίπολης 1-0). Eνδιάμεσα νίκησαν και τον ΟΦΗ 3-1 στους «16» του Κυπέλλου. Οι παραπάνω νίκες έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση όλων, ενώ ο Άρης παρά το -6 απέχει πλέον μόλις δυο βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας.

«Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και βελτίωση μέχρι να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει», δήλωσε ο Μάνζτιος μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα.

Ο Άρης από τη σεζόν 18/19 που επέστρεψε στα… σαλόνια της Super League μετράει 4 ήττες (4-1, 4-2, 3-1, 1-0) και μια ισοπαλία (1-1) σε 5 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν περνάει απαρατήρητο ότι στα συγκεκριμένα ματς μόλις μια φορά δεν έχει σκοράρει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».Live Streaming σουπερ λιγκ

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV, έπειτα από την αναμέτρηση στην Αμβέρσα:

«Δεν ξέρω τι με ενοχλεί περισσότερο το ότι χάσαμε ή η εικόνα. Κάναμε κακή εμφάνιση, το ότι δεν παίξαμε όπως ξέρουμε ή το ότι χάσαμε κάτι που δε θέλουμε γενικά. Σήμερα δεν είχαμε ένταση, είναι πραγματικά πολύ κακή εμφάνιση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το πως παίξαμε.

Όλες οι ομάδες έχουν κακές μέρες, ελπίζουμε να είναι αυτό. Θα μιλήσουμε να βρούμε τι έγινε. Ο αντίπαλος είχε ένταση και ευκαιρίες, εμείς θα βρούμε λύση και ελπίζω απλά να είναι ένα κακό βράδυ».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Δεν έχω κάποια πρόβλεψη, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa».

Olympiacos – Aris Live Streaming

Απογοητευμένος εμφανίστηκε και ο Γιαν Εμβιλά, που δεν έκανε καλό παιχνίδι. Διαβάστε αναλυτικά τις κουβέντες του Γάλλου χαφ:

«Όλα πήγαν άσχημα. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει καλούς παίκτες αλλά παίξαμε χωρίς ένταση. Δείξαμε πως δεν έχουμε τη δύναμη να αντιδράσουμε. Ήταν μια ευρωπαϊκή βραδιά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ομάδα μας.

Ξέραμε πως στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλα. Ίσως πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το ματς. Ίσως όταν θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες η ομάδα να συγκεντρωθεί και να καταλάβει πως πρέπει να παίξει πιο γρήγορα και πιο δυναμικά. Ξέρουμε πως πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και τη φιλοσοφία του παιχνιδιού και σε καμία περίπτωση να μην επαναλάβουμε τα σημερινά».

Olympiacos – Aris Live Streaming

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος:

«Για την απαιτητική εβδομάδα που είχε ο Άρης: «Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδία, ήταν το τρίτο συνεχόμενο απαιτητικό παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή γίνανε λάθη από κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού. Είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε κι άλλο γκολ και να μην αγχωθούμε. Κάναμε μια εξαιρετική εβδομάδα».

Ενώ συνέχισε: «Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά».

Όσον αφορά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν ανήκει στο παρελθόν: «Προσπαθούμε και πιστεύω πως δείξαμε ότι το ξεπεράσαμε, το αποτέλεσμα ήταν ασυνήθιστο. Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάξουμε πριν από αυτό, η ομάδα πάταγε καλά, ήταν μια μικρή παρένθεση. Όπως βλέπουμε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αναφορικά με το παιχνίδι επί του Αστέρα: «Είναι μεγάλη υπόθεση, είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική στρατηγική, θεωρώ όμως πως κερδίσαμε δίκαια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago