Όλοι θέλουν ξαφνικά να δουλέψουν εκεί: Δείτε το λόγο

Lidl: Η Lidl Ελλάς προχωρά σε νέες πρωτοβουλίες και παροχές προς το ανθρώπινο δυναμικό της. Eπιπρόσθετη παροχή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, δράσεις για νέες οικογένειες και νέα πολιτική τηλεργασίας με υβριδικό μοντέλο. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της.

Η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε πρόσφατα στη χορήγηση έκτακτης επιπρόσθετης παροχής ποσού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της.

Το ποσό επιμερίσθηκε με τη μορφή διατακτικών τροφίμων στους πάνω από 6.500 εργαζομένους, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια, την αφοσίωση και την συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα τακτικό ετήσιο πρόγραμμα διατακτικών που λαμβάνει εδώ και χρόνια το προσωπικό της Lidl Ελλάς, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον η εταιρεία προχωρά σε επενδύσεις άνω των 700.000€ σε μισθούς εργαζομένων στα καταστήματα για αύξηση των απολαβών.

Παράλληλα και σε συνέχεια της πιστοποίησής της με το Σήμα Ισότητας SHARE, η Lidl Ελλάς φροντίζει για όλους τους εργαζομένους που αποκτούν παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου, και στηρίζει τις νέες οικογένειες με την ενεργοποίηση 2 νέων παροχών.

Η πρώτη αφορά κάθε νέο μπαμπά, εξασφαλίζοντας 6 επιπλέον ημέρες άδειας πατρότητας από τις 14 που προβλέπονται από τον νόμο.

Η δεύτερη αφορά κάθε γονέα με παιδί έως 8 ετών καλύπτοντας οικονομικά τον τρίτο μήνα της γονικής άδειας ανατροφής τέκνου. Ενισχύει δηλαδή την υπάρχουσα παροχή καλύπτοντας και τον τρίτο μήνα με αποδοχές, αντί για τους 2 μήνες μετ’ αποδοχών που δικαιούνται, βάσει νόμου, από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Τέλος, η εταιρεία προχωρά στη δημιουργία μιας μόνιμης πολιτικής τηλεργασίας κάνοντας χρήση ενός υβριδικού μοντέλου.

Η νέα πολιτική δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να κάνουν χρήση της τηλεργασίας σε ποσοστό έως και 40% ανά μήνα.

Πρόκειται για μια νέα πολιτική που σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή και θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο, ανταποκρινόμενη στα θέλω και τις ανάγκες των εργαζομένων της δίνοντάς τους την ευελιξία και την δυνατότητα να εργάζονται απομακρυσμένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η εταιρεία διασφάλισε όλα τα τεχνολογικά εργαλεία και την υποδομή, επενδύοντας στη συνεχή αναβάθμισή τους, ώστε να υποστηρίξει τους εργαζομένους της σε αυτήν την πρωτόγνωρη συνθήκη.

«Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ιδιαίτερη, διαφορετική και γεμάτη αλλαγές χρονιά. Για ακόμη μια φορά, καλούμαστε να εργαστούμε με αφοσίωση, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, πετυχαίνοντας τους κοινούς μας στόχους χάρη στις αξίες που διέπουν τη μεγάλη ομάδα της Lidl Ελλάς: πάθος, ομαδικότητα, δέσµευση και αισιοδοξία. Και αποδεικνύουμε για μια ακόμα φορά πως έχουμε τους ανθρώπους μας στα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία στο επίκεντρο των δράσεων μας», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία, κατανόηση και προσεκτικό σχεδιασμό, η Lidl Eλλάς δεσμεύεται για ένα εργασιακό περιβάλλον ισότητας, υποστηρίζοντας τη διαφορετικότητα με ένα σύνολο δράσεων που έχουν στο επίκεντρο τους ανθρώπους της.

Lidl: Προσλήψεις σε σούπερ μάρκετ – Το ανθρώπινο δυναμικό της Lidl Hellas

Ο όμιλος Lidl ξεκίνησε τη Δεκαετία του ’30 στο χώρο του Χονδρικού & Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Νότια Γερμανία.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1973 στο Ludwigshafen και από τότε ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, αρχικά εντός Γερμανίας και κατά τη δεκαετία του 1990 σε όλη την Ευρώπη.

Από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος έως και σήμερα, η Lidl δραστηριοποιείται σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, με περισσότερα από 10.000 καταστήματα και περίπου 200.000 εργαζόμενους συνολικά.

Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1999, ενώ πλέον λειτουργούν πάνω από 220.

Τέσσερις κεντρικές αποθήκες διανέμουν καθημερινά στα καταστήματα μας, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό μας ανέρχεται σε πάνω από 5.000 εργαζόμενους.

Ξεκινώντας στη Lidl, εξασφαλίζετε μια καριέρα με αξιοκρατικά κριτήρια. Φιλοσοφία μας είναι να εξελίσσουμε τους αξιόλογους συνεργάτες μας, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης.

Αμείβουμε τους συνεργάτες μας με μισθούς και παροχές άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας.

Διαφυλάσσουμε τις νόμιμες παροχές και τα εργασιακά δικαιώματα, παρέχοντας ένα ασφαλές και δίκαιο πλαίσιο εργασίας.

Αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε πλήρως για τα νέα σας καθήκοντα.

Κάθε νέος συνεργάτης παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της θέσης.

Εάν διαθέτετε δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευθύτητα και συνέπεια τότε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος στην οικογένεια της Lidl.

Δείτε ΕΔΩ τις διαθέσιμες θέσεις στα Lidl και στείλτε βιογραφικό