Μαρούσι: Αποκάλυψη – ΣΟΚ για το δολοφόνο του 19χρονου Θωμά

Μαρτυρία – «φωτιά» για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».

Φίλος του θύματος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και έχει εικόνα για τους δράστες, αναφέρει: «Τα άτομα που δολοφόνησαν το Θωμά δεν είναι από το Μαρούσι. Πήγαν εκεί με μαχαίρια μόνο για να τσακωθούν. Ο Θωμάς ήταν καλό παιδί και “παντελονάτος”. Δεν ήταν αυτός ο στόχος τους. Το μόνο που ήθελε ήταν να υπερασπιστεί τους φίλους του. Αν είχε δει το μαχαίρι δεν θα εμπλεκόταν. Το φιλαράκι μου έφυγε άδικα».

Συνεχίζοντας, ο φίλος του θύματος προβαίνεις σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: «Οι δράστες είναι από την Κυψέλη. Εκεί είναι τα στέκια τους, που είναι γνωστά σε κάποιους κύκλους. Πιστεύω ότι τους ξέρει η Αστυνομία. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα τους βρουν γιατί πιστεύω ότι έφυγαν από την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτός που μαχαίρωσε το Θωμά νομίζω ότι σίγουρα έχει φύγει στη χώρα του».

Μαρούσι: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ήταν 05:20, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 19χρονος Θωμάς βρισκόταν, με μια 18χρονη φίλη του, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μια μεγάλη ομάδα εφήβων και ανηλίκων προκάλεσε τη διαμαρτυρία περιπτερά που βρίσκεται στο σημείο. Τους ζήτησε να αποχωρήσουν από την περιοχή και να κάνουν ησυχία, διότι διαφορετικά θα φωνάξει την Αστυνομία.

Η ομάδα μετακινήθηκε στο βάθος της πλατείας.

Εκεί, ξεκινά έντονος διαπληκτισμός με τρία άτομα, που εμφανίστηκαν στην πλατεία αναζητώντας το 19χρονο.

Ξαφνικά, ο ένας από τους τρεις αγνώστους βγάζει ένα μικρό και το καρφώνει στο στήθος του 19χρονου.

Αμέσως μετά το έγκλημα, και ενώ επικρατεί πανικός με την 19χρονη φίλη του θύματος να ουρλιάζει, οι δράστες εξαφανίζονται.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αστυνομικές ειδήσεις