LIDL: Απίθανες προσφορές – Σε ποια 200 προϊόντα μειώνει τις τιμές

LIDL: «Ρίχνει» τις τιμές σε ακόμα περισσότερα βασικά προϊόντα και τις κρατάει μόνιμα χαμηλές, διασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι μπορεί να τα έχουν όλα, και ποικιλία και οικονομία.

Με πρωταρχική δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, η Lidl Ελλάς εξασφαλίζει μόνιμα χαμηλές τιμές σε πάνω από 200 προϊόντα έως 35%.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, η Lidl Ελλάς προχωρά σε νέα μείωση τιμών ώστε να απολαμβάνουν όλοι, κάθε στιγμή, ποιοτικά προϊόντα σε μόνιμα χαμηλή τιμή. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές να καλύψουν όλες τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.

Η Lidl Ελλάς αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της για ακόμα μία φορά τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, τόσο στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, όσο και σε επώνυμα είδη. Επιλέγει προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ποια αξίζουν να μπουν στα ράφια της, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές, να επιλέγουν από μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

Επιπλέον, οι πελάτες της Lidl Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ύψους τουλάχιστον 1.000€ ετησίως.

Η Lidl Ελλάς παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις μέσα από σταθερά χαμηλές τιμές και πολυάριθμες προσφορές, ώστε να είναι σταθερά η πρώτη επιλογή του Έλληνα καταναλωτή.

LIDL: Κίνηση… κυριαρχίας – Πώς καθήλωσε Μασούτη, MyMarket και Σκλαβενίτη

Σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας, κατάφερε η LIDL να ανοίξει νέο κατάστημα!

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε η Lidl στην Πλατεία Αττικής, στην οδό Λιοσίων 132, συνεχίζοντας την επέκταση του δικτύου της στην Αττική.

Το νέο Lidl αντιπροσωπεύει επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ και δημιουργεί 25 θέσεις εργασίας.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε χώρο πώλησης 1.368 τ.μ. στον 1ο όροφο του κτιρίου.

Διαθέτει 73 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο και το υπόγειο, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν στους πελάτες του καταστήματος.

Η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νέα σειρά “Νώμα”, με τοπικά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η εταιρεία συνεργάζεται με 400 Έλληνες προμηθευτές προϊόντων και το 60% του τζίρου της προέρχεται από τα δικά τους προϊόντα.

Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

LIDL: Δείτε τι ετοιμάζονται να κάνουν

Σε μια κίνηση που δεν περίμενε κυριολεκτικά κανείς, ετοιμάζονται να προχωρήσουν τα LIDL! Δείτε την απίστευτη κίνηση που ετοιμάζει στο xristika.gr

Τη «διαφορά» ετοιμάζεται να κάνει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, που δεν μένει απλά «θεατής» στη σκακιέρα των εξελίξεων στο χώρο, αλλά κουνάει το πιόνι της δυο βήματα παραπέρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες (Reporter.gr/άρθρο Αρ. Παππά) κάνουν λόγο για κίνηση «μπαμ» των Lidl που μπαίνουν σε τομείς της ναυτιλίας και συγκεκριμένα, των logistics.

Ειδικότερα, η Lidl ετοιμάζεται να ιδρύσει τη δική της ναυτιλιακή εταιρεία για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας, υπέβαλε αίτηση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων, καταχωρώντας την εμπορική επωνυμία «Tailwind Shipping Line».

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία προσπάθησε αρχικά να επενδύσει σε υπάρχουσα ναυτιλιακή εταιρεία, αλλά τελικά κατέληξε στην απόφαση να ιδρύσει τη δική της ναυτιλιακή και να αγοράσει πλοία.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε τον Ιούνιο το εκ νέου κατασκευασμένο κατάστημά της στη Ραφήνα, μία επένδυση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του δικτύου της.

Στα 3,5 εκατ. ευρώ ανήλθε επίσης η επένδυση εκσυγχρονισμού του καταστήματος της Lidl Ελλάς στη Σύρο, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 30 Ιουνίου.

LIDL: Πουλάνε και ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Για ακόμα μία φορά η Lidl πρωτοπορεί εισάγοντας την αγορά-μίσθωση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσα από τα… ράφια των supermarkets! Έτσι τις τελευταίες ημέρες αποκλειστικά στη Γερμανία οι πελάτες της εταιρείας μαζί με τα καθαριστικά, τη μαναβική, τα γαλακτοκομικά, κ.α. μπορούν να φύγουν από ένα Lidl και με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Βασική προϋπόθεση είναι η παραγγελία του οχήματος να έχει γίνει εκ των προτέρων μέσω της επίσημης εφαρμογής και στη συνέχεια ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει η παράδοση να γίνει στον χώρο που επιθυμεί.

Το ηλεκτρικό το οποίο πωλείται μέσω της γερμανικής αλυσίδας είναι το διθέσιο Elaris Finn που έχει μήκος 2,8 m, η δύναμή του αντιστοιχεί σε 48 PS και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 115 km/h. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητο ο οδηγός να έχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου μιας και δεν ανήκει στην κατηγορία του Citroen Ami, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως σε αντίθεση με το γαλλικό μοντέλο, το Elaris Finn διαθέτει και air-condition!

H μπαταρία έχει χωρητικότητα 32 kWh και με μία φόρτιση προσφέρει σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτονομία περίπου 300 km ενώ υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση μέχρι και 30 kW που μπορεί να ανεβάσει τη στάθμη στο 100% μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Η παραγωγή του γίνεται στην Κίνα ενώ η Lidl το προσφέρει και για μίσθωση. Πάμε όμως και στον λογαριασμό…

Αυτός που θα θελήσει να το αγοράσει θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 13.000€ ενώ αυτός που θα επιλέξει να το μισθώσει θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 222€/μήνα για έναν χρόνο, με ανώτατο όριο τα 10.000 km. Αν να ξεπεράσει τότε υπάρχει μια χρέωση που ξεκινά από 0,19€ και φτάνει έως 0,39€ ανά επιπλέον km.

LIDL: Άρνηση αύξησης μισθών και παροχών

Την εργοδοτική αυθαιρεσία με την άρνηση αύξησης μισθών και παροχών καθώς και τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις και τον εκφοβισμό των εργαζομένων στην εταιρεία Lidl, έφερε με ερώτηση του στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ερώτηση κατέθεσαν προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και των Βουλευτών και Βουλευτριών Θεσσαλονίκης, Γιάννη Αμανατίδη, Δώρας Αυγέρη, Χρήστου Γιαννούλη, Κωνσταντίνου Ζουράρι, Κατερίνας Νοτοπούλου, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και Σωκράτη Φάμελλου σχετικά με την εργοδοτική αυθαιρεσία, την άρνηση αύξησης μισθών και παροχών, τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις και τον εκφοβισμό των εργαζομένων στην εταιρεία Lidl.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές:

– Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, οι πωλήσεις στον κλάδο των σούπερ μάρκετ παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση, ενώ σύμφωνα με σχετικά στοιχεία η ανάπτυξη του κλάδου κατά το πρώτο έτος της πανδημίας αποτέλεσε την υψηλότερη ετήσια μεταβολή της τελευταίας πενταετίας. Ειδικότερα, η εταιρεία Lidl έχει καταγράψει ρεκόρ κερδών, σε σημείο μάλιστα που της επιβλήθηκε πρόστιμο 650.000€ για αισχροκέρδεια.

– Παράλληλα, η ενεργειακή κρίση, η συνεχής αύξηση της ακρίβειας και του πληθωρισμού, που σύμφωνα με τον εναρμονισμένο δείκτη τιμών καταναλωτή της Eurostat, στην Ελλάδα, τον Απρίλιο τ.ε. άγγιξε το 9,4% και αναμένεται τον Μάιο να ξεπεράσει το 10%, και οι κυβερνητικές επιλογές έχουν γονατίσει την κοινωνία. Οι επιπτώσεις αυτές επιδεινώνονται και από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

– Σε αυτό το δυσμενές πλαίσιο, η εταιρεία Lidl, η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί ως “κορυφαίος εργοδότης” σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρνείται να εξασφαλίσει στους εργαζομένους της ένα ανεκτό επίπεδο μισθών. Ειδικότερα, αρνείται να δώσει αύξηση 2% και οποιαδήποτε άλλη παροχή, όπως είναι η διατακτική σίτισης, με επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση, όπως ζητούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εργάστηκαν με συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας με κίνδυνο για την υγεία τους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Αντ’ αυτού, η διοίκηση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε αδιανόητες και απαράδεκτες απεργοσπαστικές κινήσεις, όπως μετακινήσεις εργαζομένων από κατάστημα σε κατάστημα χρησιμοποιώντας ψευδείς δικαιολογίες (πχ κάλυψη αναγκών λόγω νόσησης εργαζομένων με covid κλπ), αλλά και σε προσλήψεις εργολαβικών εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, εκμεταλλευόμενη την ανασφαλή εργασιακή τους σχέση και τον φόβο της απόλυσης.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πωλήσεις στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι η κοινωνία δοκιμάζεται από την ενεργειακή κρίση, την αλματώδη αύξηση της ακρίβειας και του πληθωρισμού, τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και από την άρνηση της κυβέρνησης της Ν.Δ. να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πολλαπλής κρίσης οδηγώντας σε απόγνωση τους πολίτες.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις αντεργατικές ρυθμίσεις και επιλογές, την υπονόμευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την απαξίωση του ΣΕΠΕ και των ελεγκτικών μηχανισμών πλήττει τους εργαζόμενους και διαμορφώνει συνθήκες εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι η διοίκηση της εταιρείας Lidl παρά τα υψηλά κέρδη της αρνείται να αυξήσει τους μισθούς και τις εργασιακές παροχές με συλλογική σύμβαση εργασίας και επιστρατεύει αυταρχικές και εκβιαστικές πρακτικές εις βάρος των εργαζομένων.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός Εργασίας:

Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί προκειμένου να διασφαλιστούν οι μισθοί και οι παροχές των εργαζομένων στην εν λόγω εταιρεία;

Ποιες πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβει προς την διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να σταματήσουν οι απεργοσπαστικές πρακτικές και να υπογραφεί ηεπιχειρησιακή σύμβαση;