Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (9/1) – Ποιους δήμους της Αττικής αφορά

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (9/1) – Ποιους δήμους της Αττικής αφορά: Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, σχολεία της Ανατολικής Αττικής, θα μείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη (9/1), λόγω έκτακτων αναγκών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες σχετικά με τους δήμους που διαμένουν από την παρακάτω διεύθυνση.

Δείτε εδώ ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη (9/1)

Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μαραθώνα
2. Δήμος Διονύσου
3. Δήμος Ωρωπού

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής αλλαγή ωραρίου έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/βαθμίας & Β/βαθμίας εκπαίδευσης

1. Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Πεντέλης – Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Χαλκίδα

Κλειστά τα σχολεία αύριο και στη Χαλκίδα, με τον δήμο να ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Καστοριά

Σύμφωνα με σχετική απόφαση οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Φλώρινα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά

“Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήμος Παλαμά Καρδίτσας

Θα λειτουργήσουν μόνο οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Θεσσαλία

Κλειστά τα γυμνάσια και τα Λύκεια στους δήμους Ελασσόνας και Φαρσάλων λόγω την συνέχισης του παγετού.

Ωραιόκαστρο

Οπως ενημέρωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, αύριο Τετάρτη (9/1) θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφάλειας των παιδιών και του παγετού που επικρατεί ειδικά τις πρωϊνές ώρες, όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι η λίστα ανανεώνεται συνεχώς καθώς όσο περνούν οι ώρες αλλάζουν τα δεδομένα.

Σε ό,τι αφορά το νομό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας. Στο Δήμο Λαγκαδά εκτός από τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί, το ΙΕΚ, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Χορτιάτη, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου ενώ μέχρι αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων που έμειναν την Τρίτη κλειστά οι Δήμοι Θέρμης και Νεάπολης – Συκεών. Πρόκειται για τα σχολεία της ανατολικής πλευράς του Δήμου Θέρμης (Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Καρδία, Σχολάρι) και τα σχολεία των Πεύκων και των Συκεών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Στη Χαλκιδική ο Δήμος Πολυγύρου, στον οποίο ανήκει ολόκληρο το ορεινό τμήμα του νομού, ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου οι μαθητές θα μπορούν να πάνε στις σχολικές μονάδες μέχρι τις 9:30 π.μ., ενώ κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους Δήμους Κατερίνης και Κιλκίς, ενώ στο Δήμο Έδεσσας θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης της Έδεσσας θα λειτουργήσουν κανονικά.