Κοινωνικό μέρισμα 2020: Πότε θα δοθεί, πώς και σε ποιους

Κοινωνικό μέρισμα 2020: Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη περίπου στα μισά του έτους, ωστόσο  ήδη ξεκίνησε η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2020, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες για την αίτηση, το ποσό, τα κριτήρια και τους δικαιούχους!

Επειδή, λοιπόν, η παραπληροφόρηση καλά κρατεί, πάμε να δούμε τι ισχύει και τι όχι.

Κοινωνικό μέρισμα 2020: Η παραπληροφόρηση

Τα δημοσιεύματα, λοιπόν, που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και… μοιράζουν από 500 έως 650 ευρώ. δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Κυβερνητικά στελέχη, αναφερόμενα στην αναδιανομή του πλεονάσματος που θα προκύψει, παραδέχτηκαν μεν ότι θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα 2020, χωρίς όμως να αναφερθούν ούτε στο ύψος του μερίσματος, ούτε στις κατηγορίες των δικαιούχων και φυσικά ούτε στον τρόπο με τον οποίο θα διανεμηθεί. Κι αυτό διότι δεν το γνωρίζει για την ώρα ουδείς.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως… καραδοκεί και το δεύτερο κύμα του κορονοϊού, κάτι που σημαίνει πως αν και εφόσον γίνει και δεύτερο lockdown, τότε η Κυβέρνηση θα πρέπει να μοιράσει εκ νέου έκτακτα επιδόματα.

Κοινωνικό μέρισμα 2020: Τα δεδομένα

Επομένως, τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα είναι τα εξής:

  • Το 2020 θα μοιραστεί και πάλι κοινωνικό μέρισμα.
  • Δεν γνωρίζουμε ούτε το ποσό που δοθεί, ούτε πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις, ούτε ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι, ούτε τα κριτήρια. Κι αυτό διότι, ΔΕΝ έχουν ακόμα αποφασιστεί.

Το xristika.gr, με ευθύνη και συνέπεια, θα σας ενημερώσει για κάθε εξέλιξη στο θέμα του κοινωνικού μερίσματος 2020, εφόσον κι όταν αυτή υπάρξει.

Διαβάστε όλα τα νέα στο topics.gr

Διαβάστε επίσης: