Η Nova ανακοίνωσε το «ξήλωμά» της: Τι θα γίνει

Στο κλίμα της εποχής για πιο βιώσιμες και σύγχρονες λύσεις προχωρά και η εταιρεία Nova, ανακοινώνοντας το «ξήλωμά» της.

Όπως και η Τράπεζα Πειραιώς που αλλάζει γραφεία σύντομα, έτσι και η Nova, προχωρά στη μετεγκατάστασή των κεντρικών γραφείων της.

Η νέα έδρα της εταιρείας είναι πια στη Λ. Αθηνών, και σε τρεις πλήρως ανακαινισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις στον Κολωνό, την Καλλιθέα και την Παλλήνη.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της πως πλέον τα κτίρια έχουν κριτήρια περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, όπως επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση υλικών, νέα συστήματα θέρμανσης-ψύξης και εξαερισμού, και προσφέρουν πλήρη προσβασιμότητα και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η απόφαση της Nova να ανακαινίσει εκ βάθρων και να λειτουργήσει κτίρια που εντάσσονται στον ιστό της πόλης, ακολουθεί την παγκόσμια τάση βιώσιμου πολεοδομικού σχεδιασμού επαναχρησιμοποίησης των κτιρίων και συμβάλλει στο Στόχο 11 Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (sustainable cities), ενώ παράλληλα διασφαλίζει εγγύτητα, διευκολύνει τη συνεργασία των εργαζομένων και μειώνει το ανθρακικό αποτύπωμα των μετακινήσεων, επισημαίνει η εταιρία. 

NOVA: Έκτακτη ανακοίνωση για όλους τους συνδρομητές – Τι έχει συμβεί με τις sim κάρτες

NOVA: Νέες sim από τη NOVA – Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι.

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει τις κάρτες eSim και Half Sim, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, με γνώμονα το περιβάλλον και την ευκολία για τους συνδρομητές της.

eSim: Η νέα γενιά καρτών Sim φιλική προς το περιβάλλον

Η κάρτα eSim λειτουργεί ακριβώς όπως μια κάρτα Sim σε φυσική μορφή, ενώ είναι συμβατή με μία μεγάλη γκάμα συσκευών που διαθέτουν τεχνολογία eSim. Είναι διαθέσιμη για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου Nova και παρέχεται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την eSim, αντί για την φυσική κάρτα Sim, σε οποιοδήποτε κατάστημα Nova καθώς και στο nova.gr. Η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα και πολύ εύκολα:

Ο συνδρομητής συνδέει τη συσκευή σε WiFi δίκτυο, σαρώνει τον QR κωδικό που του δίνεται από τη Nova και ακολουθεί τα βήματα ενεργοποίησης. Αυτό σημαίνει, ότι πλέον δεν θα χάνονται ή θα καταστρέφονται οι φυσικές κάρτες Sim – μια μικρή αλλαγή που έχει διαφορά στην καθημερινότητά όλων.

Half Sim: Μικρότερο μέγεθος, λιγότερα απορρίμματα, η ίδια υπηρεσία

Η κάρτα Half Sim αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς χρησιμοποιεί 50% λιγότερο πλαστικό και μειώνει κατά 25% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται κατά την κατασκευή και τη μεταφορά σε σχέση με τις παραδοσιακές κάρτες Sim.

Επιπλέον, αυτή η μικρότερη κάρτα Sim παράγει λιγότερα απορρίμματα και για τον χρήστη, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η υπηρεσία. Η νέα κάρτα Sim είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Nοva και αρχικά θα παρέχεται σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ενώ θα ακολουθήσουν και οι συνδρομητές Καρτοκινητής εντός του 2024. H Half Sim έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες δυνατότητες με την κανονική κάρτα και η μόνη διαφορά είναι το μικρότερο μέγεθος.

Όταν οι βιώσιμες πρακτικές συναντούν την καθημερινή ευκολία

Η δέσμευση της Nova για βιωσιμότητα δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα, αλλά και στην ενσωμάτωση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών στην καθημερινότητα μας. Από τις πρωτοβουλίες ανακύκλωσης σε όλες τις εγκαταστάσεις της, μέχρι την υιοθέτηση συστημάτων περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης με πιστοποιήσεις ISO, η Nova είναι αφοσιωμένη στο να κάνει τη βιωσιμότητα μέρος της καθημερινότητας.

Κάνοντας τη διαφορά σε κάθε κλήση, μήνυμα και σύνδεση

Η κυκλοφορία των καρτών eSim και Half Sim είναι κάτι περισσότερο από μια απλή περιβαλλοντική ενέργεια. Πρόκειται για την προσφορά λύσεων που είναι φιλικές για τον χρήστη και βελτιώνουν την καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα η Nova συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

Αγκαλιάστε μαζί μας αυτές τις νέες τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και τον πλανήτη μας πιο υγιή.

Nova: Δίνει υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ σχεδόν… τζάμπα

Ταχύτητες πέρα από κάθε… φαντασία στο ίντερνετ δίνει η Nova.

Αναβαθμισμένη εμπειρία, γρήγορο και αξιόπιστο Ιnternet σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το Nova Fiber

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, φέρνει αξεπέραστες ταχύτητες Internet, σε όλο και περισσότερες γειτονιές της Αθήνας με το δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι, Nova Fiber.

Υπερυψηλές ταχύτητες έως 1Gbps, είναι ήδη διαθέσιμες σε Γκάζι, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο και Κυψέλη καλύπτοντας ήδη πάνω από 100.000 σπίτια στο Δήμο Αθηναίων ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 160.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024.

Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, από €26 το μήνα και γρήγορη εγκατάσταση

Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της να κάνει την επικοινωνία απλή και προσιτή σε όλους διαθέτει τα προγράμματα Nova Fiber (FTTH) 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps από μόλις €26 το μήνα δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Η εγκατάσταση της σύνδεσης ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες[1] και εξασφαλίζει στους χρήστες 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες έως 1 Gbps[2].

Με το δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, Nova Fiber, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν απρόσκοπτη περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και χρήση ψηφιακών υπηρεσιών και ψυχαγωγίας χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Συγχρόνως, θα μπορούν να συνδέουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να απολαμβάνουν αδιάκοπα την απόλυτη εμπειρία online gaming, downloading και uploading βίντεο με αξιόπιστα υψηλές ταχύτητες.

Η Nova ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

Το δίκτυο οπτικών ινών Nova Fiber αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων ψηφιακών υποδομών και εξελίσσεται δυναμικά, ως μέρος της δέσμευσης της Nova για επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027, εκ των οποίων 500 εκατομμύρια ευρώ σε έργα έχουν ήδη επενδυθεί.

Το επενδυτικό αυτό έργο έχει ως στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού αύριο της Ελλάδας, δημιουργώντας υποδομές που προωθούν την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες.

Με την ανάπτυξη του δικτύου Nova Fiber της United Fiber που θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σπίτια σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2024, η Nova ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων, παρέχοντας υψηλές ταχύτητες Internet που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία της ψηφιακής εμπειρίας πολιτών και επιχειρήσεων.

«Η Nova φέρνει αξεπέραστες ταχύτητες σε όλη την Ελλάδα. Μια νέα ψηφιακή εποχή έφτασε για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στην Αθήνα, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών. Συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν στο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας έχοντας ήδη επενδύσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε έργα από το επενδυτικό πλάνο μας, ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027 και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας για κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι του 40% του πληθυσμού και του 70% των Περιφερειών της χώρας.», δήλωσε ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova.

Περισσότερες πληροφορίες για το Nova Fiber και τα Fiber προγράμματα της Nova, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στα καταστήματα της NOVA και στο nova.gr.

[1] Ισχύει για κτήρια με υφιστάμενη εσωτερική υποδομή Nova Fiber

[2] στο πρόγραμμα Fiber Ultra