Η απόλυτη καλοκαιρινή προσφορά της Cosmote: Πώς θα έχεις απεριόριστα data στις διακοπές

Cosmote: Απεριόριστα data με €10,90/μήνα για να σερφάρουμε όλο το καλοκαίρι από την Cosmote.

Απεριόριστα data μόνο με €10,90 το μήνα για όλο το καλοκαίρι δίνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, για να απολαύσουν χωρίς περιορισμούς το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής της χώρας, με πληθυσμιακή κάλυψη 5G πάνω από 85% και 4G πάνω από 99%.

Ξεπέρασε το 85% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G με την COSMOTE να έρχεται, ήδη από τα τέλη Μαΐου, πιο κοντά στον στόχο που έχει θέσει για κάλυψη της τάξεως του 90% μέχρι το τέλος του 2023. Στην Αθήνα, η πληθυσμιακή κάλυψη 5G έχει φτάσει το 97%, ενώ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 37 πόλεις σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει το 90%.

«Κρατώντας αμείωτο τον ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου μας, και χάρη στην εντατική δουλειά των τεχνικών μας, φέρνουμε το 5G σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις απεριόριστες δυνατότητες των δικτύων 5ης γενιάς.

Υλοποιώντας το μεγάλο επενδυτικό μας πλάνο, που ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, αναβαθμίζουμε τις δικτυακές υποδομές της χώρας και οδηγούμε την Ελλάδα στην κοινωνία των Gigabit», δήλωσε ο Chief Officer Τεχνολογίας & Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Πέρα από την κάλυψη, το δίκτυο της COSMOTE ξεχωρίζει και για την ταχύτητα και την ποιότητά του. Σύμφωνα με το Speedtest® της Ookla®, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις Mobile Internet, η COSMOTE διακρίθηκε για 6η χρονιά ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» με τους συνδρομητές της να απολαμβάνουν, κατά μέσο όρο, υπερδιπλάσιες ταχύτητες download από εκείνες άλλων παρόχων κινητής.

Αντίστοιχα, έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» για 8η συνεχόμενη φορά, για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων umlaut, πλέον τμήμα της Accenture.

Με στόχο να απολαύσουν τις δυνατότητες του βραβευμένου δικτύου της και φέτος το καλοκαίρι, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα data για 30 ημέρες με €10,90. Για να μπορούν να σερφάρουν online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα, όπου κι αν βρίσκονται.

Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές κινητής COSMOTE Συμβολαίου (οικιακούς και εταιρικούς), Mobile Internet, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Neo & Καρτοκινητής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν με δυνατότητα επαναγοράς. Η προσφορά ισχύει έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Από τη στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου και για ένα μήνα, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω του COSMOTE app και του WHAT’S UP app.

Cosmote: Το ‘πε και το ‘κανε! Η μεγάλη αλλαγή στα καταστήματα

Νέα φιλοσοφία με επίκεντρο την ψηφιακή εμπειρία του πελάτη.

Στόχος, να αναβαθμιστούν επιπλέον 12 καταστήματα.

Πιο διαδραστικά με μοντέρνα αισθητική και βιωματικές γωνιές, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συμβούλους για ιδιώτες και επαγγελματίες, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και κοινωνική υπευθυνότητα.

Όλες οι εξελίξεις στο xristika.gr.

Τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αναβαθμίζει η COSMOTE, με μια νέα φιλοσοφία που έχει στο επίκεντρο την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της.

Ήδη σε δεκαοχτώ νέα καταστήματα στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα, την Μεσσηνία, τα Ιωάννινα, τις Σέρρες και το Ηράκλειο Κρήτης οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει.

Στόχος είναι μέσα στη χρονιά να αναβαθμιστούν επιπλέον δώδεκα καταστήματα της εταιρείας.

Τα νέα καταστήματα υποδέχονται τον πελάτη σε ευχάριστους, οικείους χώρους, με μοντέρνα αισθητική και καινοτόμα υλικά.

Διαθέτουν θεματικές ζώνες και νέες σχεδιαστικές γραμμές που διευκολύνουν την περιήγηση του πελάτη και αναδεικνύουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία, κινητή, internet και τηλεόραση.

Επίσης, έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερα live demos, ψηφιακές οθόνες και Social Media Walls που τα κάνουν ακόμα πιο διαδραστικά.

Οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά high tech προϊόντα και να επιλέξουν εκείνα που τους ταιριάζουν στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές:

• Smart Home: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με γρήγορες ταχύτητες internet, connectivity παντού και έξυπνες συσκευές που κάνουν το σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, πιο ασφαλές και μειώνουν το ενεργειακό του κόστος.

• Fiber gaming zone: οι λάτρεις των οnline παιχνιδιών μπορούν να δοκιμάσουν νέες εφαρμογές που «τρέχουν» στα υπερσύγχρονα και κορυφαίας ποιότητας δίκτυα οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ, ανεβάζοντας την εμπειρία του gaming σε άλλα επίπεδα.

• Fiber / 5G stage: μέσα από διαδραστικές οθόνες οι καταναλωτές γνωρίζουν τα οφέλη του fiber connectivity και του 5G.

• COSMOTE TV: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να ζήσουν από κοντά την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της COSMOTE TV και να επιλέξουν την smart TV τους.

COSMOTE: Δίπλα στον πελάτη με εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας

Στα νέα καταστήματα, όπως και σε όλο το δίκτυοκαταστημάτων της COSMOTE, οι καταναλωτές, είτε είναι ιδιώτες είτε επιχειρήσεις, έχουν στο πλευρό τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που τους βοηθούν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους. Με βαθιά γνώση των telecoms, οι άνθρωποι των καταστημάτων COSMOTE τους συμβουλεύουν και τους καθοδηγούν, πριν αλλά και μετά την πώληση.

Ειδικότερα, οι Smart life coaches προσφέρουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον ιδιώτη που θέλει να μάθει τα πάντα για τη συνδεσιμότητα προϊόντων & υπηρεσιών, ενώ, με τη βοήθεια του Business Expert, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τα ψηφιακά εργαλεία, τα προϊόντα και τα προγράμματα (σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, internet, υπηρεσίες cloud, τηλεφωνικού κέντρου, IoT) που θα την κάνουν πιο αποτελεσματική και πιο παραγωγική. Και όλα αυτά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Business lounge.

«Στην COSMOTE οδηγούμε τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε, σε όλα τα contact points, την ψηφιακή εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Θέλουμε ο πελάτης που θα μπει στα καταστήματά μας να ζήσει από κοντά ψηφιακές εμπειρίες, να νιώσει καλά μαζί μας, να του δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του. Αξιοποιώντας το πάθος των ανθρώπων μας, και τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον πελάτη, ιδιώτη και επιχείρηση, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer του Ομίλου ΟΤΕ.

COSMOTE: Βιώσιμη ανάπτυξη στα καταστήματα

Η βιώσιμη ανάπτυξη αγκαλιάζει το σύνολο της στρατηγικής και των δράσεων του Ομίλου ΟΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό, τα νέα καταστήματα COSMOTE υποδέχονται τον πελάτη σε ένα περιβάλλον που προάγει την ορθή χρήση των φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία, ενθαρρύνει τη βιώσιμη κατανάλωση και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Τα νέα καταστήματα διαθέτουν υλικά ανανεώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, βιοφιλικό σχεδιασμό (Green Walls), LED φωτισμό που εξοικονομεί ρεύμα και οικολογικά δάπεδα. Η δε ποιότητα εσωτερικού αέρα εξασφαλίζεται με την εγκατάσταση μονάδων καθαρισμού αέρα με φίλτρα HEPA με στόχο την υγεία και την ευεξία εργαζομένων και πελατών.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα νέα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία. Επίσης, υιοθετούν μια νέα, paperless νοοτροπία με ψηφιακές αποδείξεις που μειώνουν την σπατάλη χαρτιού, ενώ σε όλα τα καταστήματα έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης συσκευών.

COSMOTE: Ρίχνει την τιμή και τσακίζει τον ανταγωνισμό – Δίνει τα πάντα «κόβοντας» 10 ευρώ!

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έγινε η αλλαγή, ωστόσο η Cosmote φαίνεται ότι έχει ρίξει το Cosmote Gigamax Unlimited κατά 10 ευρώ και πλέον η τιμή στην ιστοσελίδα ξεκινάει από τα 44 ευρώ το μήνα.

Το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 2.000 SMS όπως και πραγματικά απεριόριστο internet με 44 ευρώ το μήνα, ενώ αν έχεις και Cosmote One η τιμή πέφτει και άλλο. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει:

Η τιμή 39,50€, ισχύει όταν ο συνδρομητής συνδυάζει κινητό και σταθερό στο COSMOTE One, διαφορετικά διαμορφώνεται σε 44€.

Άλλο όμως είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή, το οποίο επιτέλους φέρει και απεριόριστο όγκο.