Γλυκά Νερά: ΣΟΚ – Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τις αποκαλύψεις της Αστυνομίας, καθώς ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που στραγγαλίστηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, είναι τελικά ο δολοφόνος της.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία τις τελευταίες ώρες, κυρίως από τον τεχνολογικό εξοπλισμό του θύματος αλλά και του σπιτιού «έδεσαν» τον 32χρονο με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η αστυνομία δούλεψε με πολύ μεθοδικότητα από την πρώτη στιγμή την υπόθεση και χωρίς να βγάλει ποτέ τον 32χρονο από το κάδρο των υπόπτων, χειρίστηκε το θέμα έτσι ώστε να μπορέσει να «δέσει» και να… εγκλωβίσει τον πιλότο.

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που «έδεσαν» τον πιλότο

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Τρία είναι τα καθοριστικά σημεία.

Το πρώτο ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Το δεύτερο οι αναλύσεις που έγιναν ύστερα από την άρση του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων (συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου του 33χρονου πιλότου.

Το τρίτο αφορά στην ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι που φορούσε η 20χρονη Καρολάιν την ώρα της δολοφονίας της. Η 20χρονη φορούσε το βιομετρικό ρολόι και κατά τη διάρκεια του ύπνου και έτσι όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο το ρολόι ήταν στο χέρι της. Το ρολόι αυτό έδειξε στους αστυνομικούς τους παλμούς της Καρολάιν. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια προσπάθησαν να εξακριβώσουν εάν οι παλμοί της 20χρονης Καρολάιν σταμάτησαν την ώρα κατά την οποία δηλώθηκε ότι έγινε η δολοφονία της.

Γλυκά Νερά: ”Stupid”! Το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον 32χρονο πιλότο

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, από «Το Βήμα» και «Τα Νέα», το κρίσιμο «κενό» με την στιγμή που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης αφαιρέθηκαν από τις κάμερες του σπιτιού και όσα έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Κάρολαϊν αποτελούν τα νέα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο. Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φανέρωσε και ένα παραπάνω στοιχείο που προβληματίζει τις αρχές.

Φαίνεται από την ανάλυση ότι υπάρχει στις 12 το βράδυ μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του.

Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη “stupid” στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Κάρολαιν, με την αστυνομία να διευρευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον πιλότο πριν τον βάλουν στο ελικόπτερο

Οι εξελίξεις ήταν τόσο καταιγιστικές στην υπόθεση που κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αλόννησο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Καρολάιν προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα.

Ο πιλότος βρισκόταν στο μνημόσυνο της 20χρονης, όταν ξαφνικά στο νησί προσγειώθηκε ελικόπτερο με αστυνομικούς της Ασφάλειας που του ζήτησαν διακριτικά να τους ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είπαν στον 32χρονο πως ήθελαν να τον ενημερώσουν για κάποιο ύποπτο άτομο που έχουν συλλάβει και πως πρέπει να μεταβεί μαζί τους στην ΓΑΔΑ για αναγνώριση.

Το ίδιο φέρεται να είπε ο 32χρονος και στην μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, η οποία προφανώς τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν έτσι ξαφνικά οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρουσίασαν στον 32χρονο πιλότο τα νέα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την εξέλιξη της έρευνας, ζητώντας του συγκεκριμένες και απολύτως σαφείς απαντήσεις.

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προέκυψαν από τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Τελικά ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο της Αστυνομίας ώστε να συλλάβει διακριτικά τον πιλότο.

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πιλότος στην μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος φέρεται πάντως να είπε στη μητέρα της Καρολάιν όταν τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν στην Αθήνα πως πάει για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, ο πιλότος φέρεται, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/06) η Αστυνομία, πως θα πρέπει να πάει στη ΓΑΔΑ από την προηγούμενη ημέρα ωστόσο ζήτησε να είναι στο τρισάγιο της Καρολάιν, τη ζωή της οποίας αφαίρεσε ο ίδιος ένα μήνα νωρίτερα…

Γλυκά Νερά: Το χρονικό της δολοφονίας

Η πρωτοφανής αγριότητα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είχε σοκάρει το πανελλήνιο αλλά και τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Το ίδιο και τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στην άτυχη 20χρονη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο ένας από τους τρεις δράστες της δολοφονίας, όπως ισχυριζόταν τότε ο 32χρονος πιλότος, έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντάς της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής έφραξε και τη μύτη της μέχρι που εκείνη ξεψύχησε.

Το πρόσωπο της Κάρολαϊν έφερε αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ τη δύναμη του δολοφόνου της.

Ο 32χρονος σύζυγός της εμφανιζόταν τότε σοκαρισμένος εκφράζοντας την ελπίδα να συλληφθούν οι δράστες που κατέστρεψαν μέσα σε λίγα λεπτά τη ζωή του.

«Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε. Να μην τύχει σε κανέναν. Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν. Τους παρακαλέσαμε. Τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα…».

Η αστυνομία, ωστόσο από το πρώτο λεπτό κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με όσα έλεγε ο πιλότος και ένα μήνα μετά κατάφερε να φτάσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο…