Fortnite Αndroid

Fortnite Αndroid – mobile: Τα νέα της κυκλοφορίας του Fortnite για συσκευές Android δεν άφησαν ασυγκίνητους τους εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, παρά την επίσημη ενημέρωση από την Epic Games ότι θα διατίθεται το αρχείο αποκλειστικά από την εφαρμογή Samsung Game Launcher μέχρι τις 12 Αυγούστου και στη συνέχεια από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αρκετοί χρήστες στρέφονται στο Google Play για να το βρουν.

Από την πλευρά της, η Google μπορεί να έμεινε στην απ’ έξω σχετικά με το Fortnite, παρόλα αυτά κρίνει ότι είναι υποχρέωση της να ενημερώσει τους χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση με όρο Fortnite ή Fortnite Battle Royale μέσα από το κατάστημα Google Play ότι δεν διατίθεται το παιχνίδι από εκεί.

Με αυτόν τον τρόπο τους προστατεύει και από πιθανές κακόβουλες εφαρμογές με παραπλήσιους τίτλους που δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμα από το κατάστημα της.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Samsung Galaxy Note9, ανέβηκε στη σκηνή ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney, ο οποίος ανακοίνωσε την κυκλοφορία της beta έκδοσης για συσκευές Android από σήμερα για τις συσκευές της Samsung (από το Galaxy S7 και έπειτα) και από τη Δευτέρα 13 Αυγούστου για όλες τις υπόλοιπες συμβατές Android συσκευές!

Όσοι έχετε στην κατοχή σας κάποια από τις παρακάτω συσκευές της Samsung, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Samsung Game Launcher για να κατεβάσετε το Fortnite, ενώ από τη Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Epic Games για όλες τις συσκευές Android, φυσικά δωρεάν.

 • Galaxy Note 9
  Galaxy S9 / S9+
  Galaxy Note8
  Galaxy S8 / S8+
  Galaxy S7
  Galaxy S7 edge
  Galaxy Tab S4
  Galaxy Tab S3.

Πηγή: techgear.gr