PLUS

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming | Ζωντανα ο αγωνας ΕΔΩ

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming: Βήμα πρόκρισης, με νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσέ, θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική του Europa League (19:45, Cosmote Sport 3).

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη ψάχνει, μετά από τρία χρόνια, ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Βήμα πρόκρισης, με νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσέ, θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική του Europa League (19:45, Cosmote Sport 3).

Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να ξεφύγουν στην βαθμολογία των άλλων ομάδων, ενώ μία ισοπαλία στο άλλο ματς (Αντβέρπ-Άιντραχτ), με έξι βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει αναλύσει τον αγώνα στους παίκτες του, ζητώντας να πιέσουν ασφυχτικά τους Τούρκους και να τρέξουν αρκετά για να μπορέσουν να οδηγήσουν σε λάθη την αντίπαλη ομάδα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι σε δίλημμα για δύο θέσεις της ενδεκάδας. Εάν παίξει ο Κούντε αντί του απόντα Εμβιλά, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με 4-3-3. Ενώ αν παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν με 4-2-3-1. Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά τα εξτρέμ με τη χρησιμοποίηση το Ονιεκούρου ή του Βαλμπουενά.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βατσλίκ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κούντε και Μπουχαλάκης, με τον Μαντί Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μασούρας και ο Αγκιμπού θα παίξουν πίσω από τον Τικίνιο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι θα παίξουν με τους Αλτά, Αζίζ, Μιν Γάε Κιμ, Σάλαϊ, Οσάγι Σάμουελ, Καντιόγλου, Λουίς Γκουστάβο, Μερτ Χακάν, Ρόσι, Βαλένσια και Μπερίσα.

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming: Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθμε βοηθούς τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ ο Σέζαρ Σότο Γράδο θα έχει καθήκοντα 4ου διαιτητή στον αγώνα. Στο VAR θα είναι οι, επίσης, Ισπανοί Μπούργος και Φερνάντεθ.
Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ερνάντεθ θα σφυρίξει ματς ελληνικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς είχε σφυρίξει το Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ την περασμένη σεζόν (24 Σεπτεμβρίου 2020) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League που είχε βρει νικήτρια με 1-0 την Ένωση.

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming | Οριστικά εκτός αποστολής της Φενέρμπαχτσε ο Εζίλ

Καλά μαντάτα για τον Ολυμπιακό. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Μεσούτ Εζίλ τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ για τον σημερινό αγώνα των ερυθρολεύκων με τη Φενέρμπαχτσέ.

Ο Εζίλ ταλαιπωρούταν από χθες με μια ίωση και η συμμετοχή του σήμερα το βράδυ ήταν αμφίβολη. Τελικά, όπως αναφέρει η Fanatik, το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να «αποσύρει» το όνομά του από την αποστολή και να μην δώσει το «παρών» απόψε.

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming: «Πώς βλέπουν στην Τουρκία το Φενέρ-Ολυμπιακός»

Τις τελευταίες πληροφορίες για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φτάσαμε στη 2η αγωνιστική του Europa League, με το πρώτο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ολυμπιακός συνήθως δεν ξεκινάει καλά, όταν έχει εκτός έδρας ματς. Έχει σε 22 αγώνες στη 2η αγωνιστική (όταν είναι εκτός έδρας), 3 διπλά και μία ισοπαλία, το τελευταίο ήταν το 3-2 επί της Άρσεναλ. Όλες αυτές οι νίκες του έπρεπε να βάλει τρία γκολ για να κερδίσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η μοναδική ισοπαλία ήταν το μακρινό το 2006, για τη 2η αγωνιστική συγκεκριμένα, το 2-2 με τη Σαχτάρ. Είναι μία ευκαιρία το αποψινό ματς για να… φέρει άλλη μία ισοπαλία. Σε κάθε ματς, για τη νίκη πάει, αλλά εκτός έδρας δεν… σκίζει κιόλας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο προφίλ της τουρκικής ομάδας και όσα έμαθε από τη γειτονική χώρα: «Πήρα ένα τηλέφωνο στην Τουρκία, έναν ποδοσφαιράνθρωπο, και μου είπε αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να κερδίσει τη Φενέρ. Η Φενέρ στην Άιντραχτ τους σόκαρε όλους. Είναι το μοναδικό πολύ καλό παιχνίδι που έχει παίξει φέτος. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, στην Τουρκία, πάει με το ζόρι.

Ο καλύτερος παίκτης μακράν είναι ο Βαλένσια. Ένας γρήγορος παίκτης, ο Εζίλ έχει ίωση και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αμυντικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ενώ επιθετικά δεν ρολάρει. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, δίνει την εντύπωση πως θα το παλέψει, αν και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με τον Μαρτίνς όλα αυτά τα χρόνια και μακριά από την έδρα του».

Φενερμπαχτσε Ολυμπιακος Live Streaming: Αντύπας: «Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρ»

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσέ για την 2η αγωνιστική του Europa League εξήγησε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Πέντρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες κόντρα στους Τούρκους.

«Οι “σίγουροι” είναι οι Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Καμαρά-Μπουχαλάκης στα χαφ, ενώ μπροστά θα είναι ο Μασούρας και ο Τικίνιο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Κούντε θα είναι ο δέκατος, αν παίξει με 4-3-3 και ο Αγκιμπού Καρμά στο φτερό. Αν παίξει με 4-2-3-1, θα έχουμε Μπουχαλάκη-Καμαρά ως αμυντικά χαφ και πιο μπροστά τον Αγκιμπού, ενώ Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά θα διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε το πλάνο του Μαρτίνς για να αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα: «Η Φενέρ είναι μία ομάδα, η οποία είναι πολύ δυνατή στα άκρα, και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έχει ένα κακό, και είναι καλό για τον ΟΣΦΠ, όλα τα γκολ που έχει δεχθεί είναι στην κόντρα, επειδή έχει αργές επιστροφές και αυτό θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Θα βρει χώρους, έτσι όπως παίζουν οι Τούρκοι. Είναι ένα σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό. Το σημερινό είναι παιχνίδι που μπορούν οι
Πειραιώτες να βάλουν την πρόκριση, για να τερματίσουν ακόμα και στην πρώτη θέση του ομίλου. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός φτάνει έξι βαθμούς, ξεφεύγει στους πέντε βαθμούς από Φενέρ και αν καθίσει ισοπαλία το άλλο ματς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago