Εργασία: Εταιρεία δίνει 35.000 ευρώ μισθό σε ελληνόφωνους – Πώς θα κάνετε αίτηση

Εργασία: Σκέφτεστε να φύγετε στο εξωτερικό και αναζητάτε εργασία;

Η μεγάλη startup εταιρία games-workshop, ζητάει προσωπικό, που να γνωρίζει να μιλάει άπταιστα ελληνικά για θέσεις εργασίας στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά πού να στείλετε βιογραφικό και τι εμπειρία χρειάζεται.

Να τονιστεί, ότι για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας ο μισθός είναι 35.000 ευρώ το χρόνο, συν 4.200 μπόνους αν «πιάσετε» τους βασικούς στόχους.

Πιο αναλυτικά, η Games Workshop είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών στον κόσμο και είναι υπερήφανοι που φτιάχνουν τα καλύτερα στρατιωτάκια!

Πέρυσι είχαν ρεκόρ πωλήσεων άνω των 385 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως γράφει στο site της η εταιρία:

Θέλετε να εργαστείτε για μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Ευρώπης;

Θέλετε μια καριέρα στις πωλήσεις σε ένα διασκεδαστικό, σύγχρονο περιβάλλον με έδρα το κέντρο της Βαρκελώνης;

Θέλετε να περνάτε τις μέρες σας πουλώντας στρατιωτάκια σε ένα περιβάλλον B2B;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η δουλειά για εσάς.

Καθημερινά θα:

 • Να κάνετε κλήσεις σε πιθανούς ανεξάρτητους λιανοπωλητές.
 • Να τους δείξετε γιατί μια επιχειρηματική συνεργασία με την Games Workshop θα ήταν επωφελής.
 • Να βρίσκετε τους κατάλληλους ανθρώπους και να χτίζετε γρήγορα μια ισχυρή σχέση μαζί τους.
 • Να κατανοήσετε τις ανάγκες τους και να κλείσετε την πώληση της B2B προσφοράς μας.

Ο ιδανικός υποψήφιος:

 • Να «θέλει» την επιτυχία ξεπερνώντας τους στόχους.
 • Να αγκαλιάζει την απόρριψη και ανακάμπτει γρήγορα από την αποτυχία και να συνεχίζει πάντα.
 • Να τραβάει γρήγορα την προσοχή των ανθρώπων και να τους εμπλέκει σε συζήτηση.
 • Γλωσσική ικανότητα: Η άριστη γνώση της ελληνικής, και της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη για αυτή τη θέση εργασίας.

Η προσφορά:

 • Μισθός €35000 τον χρόνο, υπάρχει ένα μπόνους χωρίς ανώτατο όριο όπου θα κερδίσετε επιπλέον €4200 μόνο από την επίτευξη των βασικών σας στόχων.
 • Έκπτωση μεταξύ 25% και 50% στα προϊόντα μας!
 • Τοποθεσία: Αυτή είναι μια θέση πλήρους απασχόλησης στο γραφείο, με έδρα την πόλη της Βαρκελώνης.
 • Προσφέρεται υποστήριξη για τη μετεγκατάσταση.
 • Θα σας παρασχεθεί εισαγωγική εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, η οποία θα σας δώσει εξαιρετικές βάσεις στο ρόλο σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Εργασία: Αυτός είναι ο κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά

Για 4η συνεχή χρονιά Coca-Cola Τρία Έψιλον αναδείχτηκε ως η «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αξιολόγηση του διεθνούς θεσμού «Top Employers Institute», ξεχωρίζοντας για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού της.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση των άριστων πρακτικών και της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που επενδύει στην εξέλιξη και φροντίδα των ανθρώπων της, την ευελιξία και τη διαφορετικότητα.

Η Κωνσταντίνα Μπάρκα, People & Culture Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σημείωσε:

«Οι άνθρωποί μας είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, όπου η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάληψη πρωτοβουλιών αποτελούν προτεραιότητα, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των ανθρώπων μας.

Είμαστε περήφανοι για όλους τους ανθρώπους μας, και για τον καθένα ξεχωριστά.»

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι μαζί με τους ανθρώπους της να χτίζει μια κουλτούρα εμπιστοσύνης και αποδοχής, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες προς όλους και ενισχύοντας τη διαφορετικότητα και την συμπερίληψη.

Η ισορροπημένη εκπροσώπηση των φύλων στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για την εταιρεία στρατηγική προτεραιότητα.

Ενδεικτικά, το 60% της Ανώτερης Διοίκησης και το 40% των Διευθυντικών Στελεχών εκπροσωπείται από γυναίκες, ενώ δέσμευση της εταιρείας είναι έως το 2025 το 50% των διευθυντικών θέσεων να καταλαμβάνεται από γυναίκες.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον που ο καθένας μπορεί να είναι πραγματικά ο εαυτός του, παρέχοντας παράλληλα όλα τα εργαλεία και τα εφόδια για συνεχή μάθηση και εξέλιξη.

Με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης όπως το Sales και Supply Chain Academy και προγράμματα ταχείας ανάπτυξης όπως το Fast Forward αναπτύσσονται διαρκώς οι δεξιότητες των ανθρώπων της εταιρείας και τους δίνεται η δυνατότητα να επιταχύνουν την εξέλιξη της καριέρας τους.

Μια ακόμα πρωτοβουλία που ξεχωρίζει είναι η εσωτερική έρευνα και τα ολοκληρωμένα πλάνα Κουλτούρας & Δέσμευσης που υλοποιεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σκοπό να αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των ανθρώπων της.

Η εταιρεία υλοποιεί ετήσιες και τριμηνιαίες έρευνες αξιολόγησης όπου λαμβάνει σταθερά τον παλμό του οργανισμού με στόχο να παρέχει στους ανθρώπους της όλα όσα έχουν ανάγκη για να μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά αυτό που κάνουν.

Ενδεικτικά για το 2022, ο δείκτης δέσμευσης εργαζομένων ανήλθε στο 85%, με το 90% των εργαζομένων να νιώθουν υπερήφανοι που είναι μέλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον και 88% όλων των εργαζομένων να πιστεύουν στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας.

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα σε θέματα εργασιακής ευελιξίας, με στόχο τη βέλτιστη ενσωμάτωση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το υβριδικό μοντέλο εργασίας που έχει υιοθετήσει, όπου οι εργαζόμενοι γραφείου μπορούν σταθερά να εργάζονται από το σπίτι τους έως και δύο φορές την εβδομάδα.

Το «Top Employers Institute», ως ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης, αξιολογεί τους συμμετέχοντες μέσω μίας παγκόσμιας έρευνας καλών πρακτικών σε επίπεδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών.

Η έρευνα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων που καλύπτουν πρακτικές ανάπτυξης ανθρώπων σε θέματα όπως στρατηγική και απόκτηση ταλέντων, σχεδιασμός εργατικού δυναμικού, εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων και της ηγεσίας, διαχείριση απόδοσης, καριέρας και διαδοχής, καθώς και παροχές και εσωτερική κουλτούρα.

Εργασία: Πόσο ανεβαίνει ο κατώτατος μισθός

Αλλάζει ο κατώτατος μισθός εκ νέου στη χώρα μας και μάλιστα κατά πολύ προς τα πάνω!

Κοντά στα 770 με 780 ευρώ θα αυξηθεί από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Έλενα Λάσκαρη, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι πάμε για αύξηση του κατώτατου μισθού που θα ξεπερνά τα 50 ευρώ από την 1η Απριλίου.

Το επικρατέστερο σενάριο έχει δύο σκέλη, ένα που οδηγεί τον κατώτατο μισθό στα 770 ευρώ, και ένα άλλο που οδηγεί τον κατώτατο μισθό στα 780 ευρώ, δηλαδή αυξήσεις της τάξης των 70 με 80 ευρώ, ή ποσοστιαία από 8% έως 9%, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους.

Λόγω της ακρίβειας, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αύξηση των μισθών, από τη άλλη πλευρά όμως πρέπει να αντέχουν το κόστος και οι επιχειρήσεις.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην κυβέρνηση δεν αποκλείουν το σενάριο αυτό, άλλα χρειάζεται να υπάρξει, μια παράλληλη κίνηση, ένα «αντίβαρο», δηλαδή μια νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των μισθωτών για τις επιχειρήσεις κατά 0,5%.

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί προγραμματικά μείωση κατά 5 μονάδες, και με νέα μείωση 0,5% φθάνει τις 5 μονάδες που έχει υποσχεθεί, αλλά αυτό έχει δημοσιονομικό κόστος.

Σημειώνεται ότι η αίσθηση που υπάρχει στους κόλπους της ΕΚΤ είναι ότι στην ευρωζώνη θα έχουμε αύξηση της τάξης του 8% στους κατώτατους μισθούς.

Αν η Ελλάδα επίσης κινηθεί στην περιοχή του 8% με 9% δεν υπάρχει κανένα ρίσκο για την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας, καθότι μια αύξηση στην περιοχή του 8 – 9% είναι κάτι που αναμένουν οι αγορές.