Έρχονται μεγάλες αυξήσεις σε κινητά και σταθερά από την COSMOTE; Όλη η αλήθεια

OTE: Οι αυξήσεις που ανακοινώνονται κατά καιρούς από τις εταιρείες τηλεπικοινωνίες τρομάζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι βάζουν για όλα πια βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μετά το σούπερ μάρκετ που έχει αυξηθεί δραματικά, νέες χρεώσεις (μεγάλες σε ορισμένες περιπτώσεις) έρχονται και σε λογαριασμούς των κινητών και σταθερών.

Μετά τις ανακοινώσεις της Vodafone, σειρά έχει ο ΟΤΕ. Οι συνδρομητές του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Ελλάδας είναι υπ’ ατμόν και φοβούνται χαράτσια στους λογαριασμούς τους.

Τι ίσχυει όμως με τον ΟΤΕ;

Σε αυτό το κομμάτι έχουμε θετικά νέα για τους εκατομμύρια συνδρομητές και μάλιστα δια στόματος του προέδρου και CEO του ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τσαμάζ.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο mononews ανέφερε:

Αναφορικά με την τιμαριθμική αναπροσαρμογή, το βάρος των αυξημένων κόστων έχουν επωμιστεί οι πάροχοι και δεν υπάρχει καμία σκέψη για μονομερής αυξήσεις των τιμών.

Vodafone: Ετοιμαστείτε – «Χαράτσι» σε όλους από 22 Οκτωβρίου

VodafoneΝέες αυξήσεις φέρνει η Vodafone στους συνδρομητές της!

Η Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ ανακοινώνει τη διακοπή παροχής έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill (1€/μήνα με ΦΠΑ) από 22/10/2023, για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής και Vodafone TV.

Η ως άνω κατάργηση συμπεριλαμβάνει την έκπτωση που αποδίδεται στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής (μέσω Vodafone.gr ή My Vodafone App ή πάγιας εντολής).

Διευκρινίζεται ότι η διακοπή της έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill, θα εφαρμοστεί από τον λογαριασμό που θα εκδοθεί για κάθε συνδρομητή από τις 22/10/23 και για περίοδο χρέωσης μετά την ανωτέρω ημερομηνία.

Αντίστοιχα η διακοπή της έκπτωσης μετά από ηλεκτρονική πληρωμή θα εφαρμοστεί για ηλεκτρονικές πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 21/10/2023.

Vodafone: Τρελό αυτό που έκανε με το Internet – Δεν το πιστεύει κανείς!

Internet χωρίς σταθερό δίνει η Vodafone.

Ένα σύντομο άρθρο για όλες τις δυνατότητες για internet στη Vodafone χωρίς σταθερό, πόσο κοστίζουν και πως μπορείς να το έχεις.

Α) Μέσω του επίσημου Giga Wifi Home

Το Giga WiFi Home είναι η εξέλιξη του Vodafone Mobile Internet με κάρτα (καρτοίντερνετ). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Mobile Broadband, διάρκειας 24 μηνών, το οποίο σου προσφέρει κάθε μήνα 300GB για να σερφάρεις χωρίς σταθερή γραμμή.

Eπιπλέον, αν είσαι Vodafone συνδρομητής συμβολαίου θα έχεις κάθε μήνα επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του λογαριασμού σου.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ασύρματο 4G+ router με 24μηνη εγγύηση, που μετατρέπει το Vodafone Giga Network σε ένα ευέλικτο δίκτυο WiFi, για να μοιράζεσαι τα data του προγράμματος σου με έως και 65 συσκευές ταυτόχρονα.

Το κόστος του εξοπλισμού συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας και σε περίπτωση βλάβης παρέχεται δωρεάν αντικατάσταση.

B) Μέσω του Vodafone CU Mono Scroll Week πακέτου

Αγοράζεις μια νέα κάρτα SIM Vodafone CU και ενεργοποιείς κάθε 7 ημέρες το Vodafone CU Mono Scroll Week με 6. Εν ολίγοις, στο μήνα βγαίνει το κόστος κοντά στα 24 ευρώ (4 ενεργοποιήσεις με 6 ευρώ έκαστη).

Μεγάλη προσοχή καθώς η Vodafone έχει κόψει τα πραγματικά απεριόριστα data στη καρτοκινητή και πλέον επιτρέπει ως 300GB. Θεωρητικά, (δεν το διευκρινίζει), κάθε πακέτο θα έχει όριο 300GB, επομένως 4 ενεργοποιήσεις με 300GB θα σου δώσουν 1200GB περίπου.

Γ) Μέσω του Vodafone Red Unlimited

Είναι πρόγραμμα κινητής με κόστος 33 το μήνα, το οποίο έχει πραγματικά απεριόριστο όγκο δεδομένων. Το όριο των 300GB μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο αφορά την καρτοκινητή, δεν έχει ενεργοποιηθεί δηλαδή στις συνδέσεις.

Επιπλέον παίρνεις και πρόσθετη κάρτα SIM και για άλλες συσκευές.

Vodafone: Σεισμός στην αγορά – Ενώνει τις δυνάμεις της με κολοσσό και σαρώνει τα πάντα

Μια νέα συμμαχία αλλάζει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία και στην αγορά.

Η Vodafone Ελλάδας και τα Public ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα, στρατηγική συνεργασία, με επίκεντρο την ανάπτυξη ενός πλέγματος εμπορικών συνεργασιών, αξιοποιώντας τόσο τη δυναμική των μαρκών όσο και την κλίμακα δύο κορυφαίων εταιριών τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι δυο εταιρίες θα ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και θα προσφέρουν στους καταναλωτές καινοτόμες και ανταγωνιστικές λύσεις, μέσα από περισσότερες συνεργασίες και ένα αποτελεσματικό, ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας σε φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον, εστιάζοντας στο χτίσιμο μιας μοναδικής εμπειρίας εξυπηρέτησης για τον καταναλωτή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Vodafone θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο καταστημάτων της δημιουργώντας νέα σημεία εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα, στη λογική του shop-in-shop ενώ οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με το προσωπικό των Public για την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, τόσο στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία αλλά και στις υπηρεσίες τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Σε επίπεδο προϊόντων θα αναπτυχθούν καινοτόμες συνέργειες σε όλες τις υπηρεσίες κινητής και τηλεόρασης, εύκολες εξαργυρώσεις για καταναλωτές και εταιρικούς πελάτες, νέους τρόπους πληρωμών, αλλά και πολυεπίπεδες συνεργασίες (omnichannel), εκμεταλλευόμενοι τις νέες δυνατότητες σε τομείς όπως παραλαβή προϊόντων και υπηρεσίες μετά την πώληση.

O Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι για αυτή τη δυναμική, αποκλειστική εμπορική συνεργασία η οποία θα φέρνει περισσότερες συνέργειες για τον πελάτη και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και για τις δύο πλευρές.

Στόχος μας είναι να επωφεληθούν οι πελάτες μας μέσω των εξατομικευμένων υπηρεσιών αλλάζοντας τα δεδομένα της αγοράς στο OmniRetail για ακόμη μια φορά».

Η Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά:

«Ανακοινώνουμε, σήμερα, τη νέα μας συνεργασία με τα Public, μια συνεργασία που ανοίγει μια νέα σελίδα τόσο στον τρόπο που προσεγγίζουμε τους καταναλωτές όσο και στον τρόπο που αναπτύσσουμε το αποτύπωμά μας σε ψηφιακό αλλά και φυσικό περιβάλλον.

Είμαστε βέβαιοι πως, σε συνεργασία με το Public, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια νέα κατεύθυνση για ένα «ταξίδι» του καταναλωτή που θα ξεκινά από την αναζήτηση προϊόντων και θα φτάνει μέχρι τις υπηρεσίες μετά την πώληση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις προϊοντικές συνεργασίες και την άριστη εξυπηρέτηση».

Vodafone: Οργή από τους καταναλωτές – Δείτε σε τι ανέβασε ξανά την τιμή

Νέος τιμοκατάλογος από την Vodafone και μάλιστα προς τα… πάνω!

Παραθέτουμε αναλυτικά τη νέα ανακοίνωση της Vodafone με όλες τις αλλαγές και την αύξηση της ελάχιστης αξίας ανανέωσης στη καρτοκινητή.

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ στο πλαίσιο ενίσχυσης των παροχών της προς τους συνδρομητές καρτοκινητής, προσφέρει μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου το πακέτο CU KALOKAIRISTIS σε όλους τους συνδρομητές Vodafone CU.

Το πακέτο προσφέρει εκτός από Απεριόριστα Data για 1 μήνα με 10,9€ και όφελος μέχρι 300€ σε μοναδικά brands όπως Sephora, Βlue Star Ferries, Sky express, Efood, Mailos, Occhio Papavasileiou, Coffee Island, Avis, Revolut, Καταστήματα Vodafone, Cinemax, Plazz app, Cosmos Sport, Sneaker 10, Factory Outlet, Bufala Gelato.

Περαιτέρω ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές:

Για συνδρομητές Vodafone International & Taza

Mε ημερομηνία ισχύος από 09/09/2023

Την κατάργηση του πακέτου με 12GB και 200 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 7 μέρες με 9,9€.

Επίσης, από 03/08 είναι διαθέσιμο το πακέτο που προσφέρει 13GB και 200 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 7 μέρες με 10,9€.

Τα ως άνω πακέτα θα είναι παράλληλα διαθέσιμα από όλα τα κανάλια πώλησης (συμπεριλαμβανομένων της εφαρμογής My Vodafone App) μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

Για συνδρομητές Vodafone CU & Καρτοκινητό

Με ημερομηνία ισχύος από 20/09/2023

 • Μεταβάλλεται το πακέτο CU MeApOla 10.9 και Combo Unlimited 1.5GB αντίστοιχα, που προσφέρει
 • Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 sms και 1.5GB για (1) μήνα με 10,9€ και θα προσφέρει
 • Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 sms και 2.5GB για (1) μήνα με 11,5€.
  Καταργείται το πακέτο CU MeApOla 7.2 EXTRA και Combo 400ΜΒ αντίστοιχα, που προσφέρει 400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 40 SMS και 400ΜΒ για ένα (1) μήνα με 7,2€.
 • Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένο το πακέτο με αυτόματη ανανέωση και δεν θα προβούν σε απενεργοποίηση μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου, θα ενεργοποιείται το πακέτο που προσφέρει Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2.5GB και 100 SMS για ένα (1) μήνα με 11,5€ (με αυτόματη ενεργοποίηση).
 • Καταργείται το πακέτο CU MeApOla 7.2 και Combo 1.5GB αντίστοιχα, που προσφέρει 600 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 100 SMS και 1.5GB για είκοσι (20) μέρες με 7,2€. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένο το πακέτο με αυτόματη ανανέωση και δεν θα προβούν σε απενεργοποίηση μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου, θα ενεργοποιείται το πακέτο που προσφέρει Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2.5GB και 100 SMS για ένα (1) μήνα με 11,5€ (με αυτόματη ενεργοποίηση.
 • Τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της δωρεάν παροχής για συνδρομητές CU με ενεργή την φοιτητική προσφορά που προσφέρει 600 λεπτά προς CU και 600ΜΒ για 30 μέρες. Η προσφορά θα ισχύει για 15 μέρες.

Μεταβάλλεται η χρέωση διεθνών κλήσεων για τους κάτωθι προορισμούς:

 • Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: από 1,57€ σε 1,8€
 • Ασία: από 2,23€ σε 2,5€
 • Αφρική: από 2,88€ σε 3€
 • Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού: από 3,93€ σε 4,3€