PLUS

Αιντχοφεν ΠΑΟΚ Live

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στο «Φίλιπς Στάντιον» ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του Europa League (22:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη επί ολλανδικού εδάφους, ώστε να γίνουν φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα: «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, είμαστε ΠΑΟΚ, είστε μια μεγάλη ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά».

Και η ισοπαλία, βέβαια, δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θα κρατάει την κατάσταση στα χέρια του για την πρόκριση και μπορεί να του… κάνουν και οι τρεις βαθμοί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του 5ου ομίλου.

Ο Ουρουγουανός προπονητής προβληματίστηκε αρκετά για το αριστερό άκρο της άμυνας και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Κρέσπο να παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Κρέσπο.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας και Σβαμπ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Τσόλακ και Κούτσιας.

Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θα παίξουν με τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Μποσαγκλί, Τεζέ, Μαξ, Μαντουέκε, Σανγκαρέ, Ροζάριο, Γκάμπο, Μόλεν και Ζάχαβι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τρεϊμάνις από την Λετονία, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοβιτς και τέταρτο τον Γκολούμπεβς.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ… καίγεται για την νίκη,

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε και στην επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην αποστολή της ομάδας ενώ δεν λησμόνησε να μιλήσει και για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα…

Για το αυριανό ματς: «Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά εμείς έχουμε κάθε παιχνίδι… τελικό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε το τι μπορούμε να κάνουμε.

Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντι μας και ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα. Και για εμάς είναι τελικός και γι’ αυτούς. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον σε τέτοιο επίπεδο. Πλάνο δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ξέρουμε την… βαθμολογία, δεν ξέρουμε τίποτα.

Έχουμε δύσκολο αντίπαλο, πρέπει να τα δώσουμε όλα και θέλουμε την νίκη».

Για τα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια: «Αν βάλουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο, μια χαρά είμαστε. Βλέπουμε ότι βάζουμε γκολ και κάνουμε ευκαιρίες.

Αυτός είναι ο δρόμος, να κάνουμε γκολ και ευκαιρίες, φυσικά όμως πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε δει την Αϊντχόφεν, οι παίκτες ξέρουν πως παίζει ο αντίπαλος. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, εμείς πρέπει να πατήσουμε καλά από το πρώτο λεπτό και μετά όλα μπορούν να γίνουν».

Για τον Αουγκούστο: «Ο Ντόουγκλας ήταν αρκετό καιρό εκτός με σοβαρό τραυματισμό, μετά επέστρεψε με την Γρανάδα, μετά έπαιξε ξανά, τώρα πάλι είχε ενοχλήσεις. Προσπαθούμε να έχουν όλα τα παιδιά υγεία και όταν είναι 100% έτοιμος να αποφασίσουμε αν θα παίξουν ή όχι».

Για το αν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη του νίκη στην Ολλανδία:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε την νίκη, αυτό είναι το σίγουρο.

Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά».

Για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι κρίμα, συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αυτό λέμε η ζωή είναι πάντα πάνω από όλα.

Όλα τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο δεν ξέρουμε.

Δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί και να μην ασχολούμαστε με πράγματα που δεν έχουν τόσο σημασία. Η ζωή είναι πάνω από όλα».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του διαδρομή με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια, ωστόσο το 0-0 στην Ισπανία με τη Γρανάδα και κυρίως, το 4-1 επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα, τον έχουν βάλει στη δεύτερη θέση του ομίλου και πολύ γερά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Ολλανδία με τον Ντάγκλας Αουγούστο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Καντουρί, Τσιγγάρας, Νινούα , Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το σύνθημα νίκης και χαρακτήρισε «τελικό» το ματς με την Αϊντχόφεν για τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλάνο. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ξέρουμε, ούτε κοιτάμε τη βαθμολογία, ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε έναν τελικό και θέλουμε τη νίκη».

Οσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας του Βαρέλα και Ίνγκασον μπροστά, τον Ροντρίγκο δεξιά και τον Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται η τριάδα Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, ενώ μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρατάει τη θέση του με τον Τζόλη στην άλλη πλευρά και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έχουν αλλαγές και σημαντικές επιστροφές σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας, βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν ρυθμό, ανάλογο με αυτόν που επέβαλλαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago