Εμφυτεύματα Δοντιών: 3 Σύγχρονες Τεχνικές για να αποκαταστήσω τα χαμένα δόντια σε 1 μόλις μέρα;

Εν συντομία, υπάρχουν 3 μέθοδοι για να αποκαταστήσετε τα χαμένα σας δόντια άμεσα σε μόλις 1 μέρα και είναι οι εξής:

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

Η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής, κάτι στο οποίο συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό η προετοιμασία, η χρήση της τεχνολογίας και η κατάλληλη ανάλυση.

Μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα με άμεση τοποθέτηση και άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα και τον αριθμό επισκέψεων και βοηθώντας τον ασθενή να αποκτήσει άμεση λύση στο πρόβλημά του την ίδια ημέρα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πρωτόκολλα αποκατάστασης των φυσικών δοντιών, τα οποία απαιτούν πολλές επισκέψεις στον οδοντίατρο και από 3 μέχρι 12 μήνες θεραπευτικής διαδικασίας, η άμεση φόρτιση εγγυάται δόντια την ίδια ημέρα, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η πολυετής εμπειρία και οι ασφαλείς τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης εγγυώνται εργασία υψηλής ποιότητας που αντέχει στο χρόνο.

Σύντομες Πληροφορίες Μεθόδου:

  • Διάρκεια: 2 ώρες.
  • Αναισθησία: Τοπική Αναισθησία.
  • Εξετάσεις: Πανοραμική & Αξονική.
  • Τελικό Αποτέλεσμα: 24-48 ώρες.
Εμφυτεύματα Δοντιών: 3 Σύγχρονες Τεχνικές για να αποκαταστήσω τα χαμένα δόντια σε 1 μόλις μέρα;

Μέθοδος All on 4®

Η μέθοδος All on 4® αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική τοποθέτησης σταθερής οδοντοστοιχίας, η οποία αποτελείται από 4 εμφυτεύματα μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Η ανάπτυξη νέων τύπων εμφυτευμάτων δοντιών παρέχει πλέον τη δυνατότητα, μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για άμεση εμφύτευση δοντιών και άμεση αποκατάσταση και λειτουργία. Διαδικασίες που παλαιότερα απαιτούσαν πολλά στάδια και μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία, πλέον μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Οι ειδικές χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο μας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτηση νέων δοντιών μέσα σε μια ημέρα (24 ώρες), με σταθερή οδοντοστοιχία τεσσάρων εμφυτευμάτων. Τα ποσοστά επιτυχίας αυτών των σύγχρονων και εξειδικευμένων τεχνικών της μεθόδου All on 4® είναι αντίστοιχα ή/και μεγαλύτερα σε σύγκριση με τα κλασσικά πρωτόκολλα αποκατάστασης με εμφυτεύματα. Η μεγαλύτερη μερίδα των περιστατικών που απευθύνονται στο ιατρείο μας με ολική απώλεια δοντιών έχουν τη δυνατότητα για άμεση αποκατάσταση, τόσο λόγω της μεγάλης εμπειρίας και κατάρτισης του ιατρικού προσωπικού, όσο και της τήρησης των προδιαγραφών σε υλικοτεχνική υποδομή. Ακόμη, η μέθοδος All on 4® απευθύνεται τόσο σε ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια, όσο και σε εκείνους που πρόκειται να τα χάσουν, προλαμβάνοντας την κατάσταση και παρέχοντας μια λειτουργικά και αισθητικά άψογη οδοντοστοιχία.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι αποφεύγεται η χρήση μοσχευμάτων σε ασθενείς με οστική ατροφία.

Η μέθοδος All on 4® εφαρμόζεται τις τελευταίες δύο δεκαετίες και προσφέρει άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα στον ασθενή που επισκέπτεται το ιατρείο μας.

Η τεχνική τοποθέτησης είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια, τα οποία επιβλέπει πλήρως ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης.

Σύντομες Πληροφορίες Μεθόδου:

  • Διάρκεια: 1 ώρα.
  • Αναισθησία: Τοπική Αναισθησία.
  • Εξετάσεις: Πανοραμική & Αξονική.
  • Τελικό Αποτέλεσμα: 24-48 ώρες.

Διαβάστε την συνέχεια για όλες τις τεχνικές εδώ

Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης

Γναθοχειρουργός