Έκτακτη ανακοίνωση για όλους τους συνδρομητές Cosmote TV: Κρυφή αλλαγή

Μια ακόμα αλλαγή από την Cosmote TV και τους εκατομμύρια συνδρομητές της. Δείτε τι έχει αλλάξει.

Σε μία αλλαγή στο κείμενο Ενημέρωσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της Υπηρεσίας προχώρησε η Cosmote TV.

Όπως διαβάζουμε πρόκειται για τις εξής δύο αλλαγές:

α. ενοποίηση κειμένων ενημέρωσης για Cosmote Tv streaming και Cosmote TV μέσω Δορυφόρου.

β. νέοι σκοποί επεξεργασίας δεδομένων (καταπολέμηση της πειρατείας και εύρυθμη λειτουργία & διαχείριση προβλημάτων εξοπλισμού) και γ. αλλαγή χρόνου διατήρησης δεδομένων μετά τη λήξη της σύμβασης.

Αν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους της συνδρομής σας θα μπορέσετε να βρείτε το νέο κείμενο αφού μεταβείτε στην επιλογή Προσωπικά Δεδομένα/Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων που θα βρείτε είτε στο μενού της υπηρεσίας (τηλεοράσεις & web) είτε επιλέγοντας το avatar (mobile & tablets).

Πρόκειται για αλλαγές στους όρους χρήσης της υπηρεσίας Cosmote TV και την επεξεργασία για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν.

Cosmote TV: Στα… σχοινιά – Τι κάνει για να μη χάσει και άλλους πελάτες

osmote TV: Νέες διαπραγματεύσεις στα σκαριά για την Cosmote TV, η οποία έχει μείνει χωρίς τρία κανάλια!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα euro2day.gr, παράταση λίγων μηνών πήραν οι συνομιλίες μεταξύ της πλευράς Μαρινάκη και Κυριακού (Mega και Ant1 και Μακεδονία TV) αντίστοιχα, για τη σύναψη νέων συμβολαίων προκειμένου οι συνδρομητές να μπορέσουν να συνεχίσουν να βλέπουν τα τρία κανάλια, χωρίς να χρειαστεί να εξοπλιστούν με κεραία.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, στο διάστημα αυτό θα ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις ώστε να μην χρειαστεί τα κανάλια να βγουν και από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV όπως έγινε και με τη Nova πριν από σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Nova είχε ανακοινώσει ότι από 1/8 τα Ant1, Μακεδονία TV και Mega δεν θα είναι διαθέσιμα μέσα από πλατφόρμα της ΕΟΝ.

Ανακοίνωση σοκ από την Τράπεζα Πειραιώς: Η τεράστια αλλαγή

Τράπεζα Πειραιώς: Τεράστια θα είναι η αποζημίωση που θα δοθεί σε εργαζομένους της Πειραιώς που θα πάρουν εθελούσια για να αποχωρήσουν.

Ανακοίνωση από την Τράπεζα Πειραιώς για νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης. Η αποζημίωση μπορεί να φθάσει από 180.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ.

Τις 200.000 ευρώ θα πάρουν όσοι επιλέξουν μακροχρόνια άδεια.

Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν μεγάλη αποζημίωση

Το πρόγραμμα της Πειραιώς απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους του δικτύου και έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του.

Περιλαμβάνει σημαντικές προσαυξήσεις στο συνολικό ποσό αποζημίωσης.

Εξαιρούνται όσοι έχουν επίπεδο ευθύνης εκτελεστικού γενικού διευθυντή ή γενικού διευθυντή και συμβούλου διοίκησης ή απασχολούνται με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή αμείβονται με μπλοκάκι και όσοι απασχολούνται σε ειδικές μονάδες και τμήματα διοίκησης.

Η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται στις 3 Νοέμβρη

Εάν υποβάλλουν αίτηση έως και την 27η Οκτώβρη θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.

Τράπεζα Πειραιώς: Αλλάζει η λειτουργία της – Πώς θα κάνουμε συναλλαγές

Τράπεζα ΠειραιώςΈνα νέο τύπο τραπεζικού καταστήματος υιοθετεί η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τραπεζικές τάσεις και πρακτικές.

Στόχος είναι η δημιουργία των καταστημάτων του μέλλοντος, που θα συνδυάζουν καινοτομίες και στοχευμένη εξυπηρέτηση από έμπειρους τραπεζικούς συμβούλους, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, ώστε η Τράπεζα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της και ταυτόχρονα να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της.

Για τον λόγο αυτό, προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις, αναδεικνύοντας τη βαρύτητα που δίνει στη δυναμική που διαθέτει το δίκτυό της, το μεγαλύτερο τραπεζικό δίκτυο της χώρας με 387 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν στρατηγικά την επικράτεια.

Στο νέο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ο πελάτης απολαμβάνει γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε ένα ανοικτό, φιλικό και οικείο περιβάλλον.

Με την είσοδο του τον υποδέχεται ο τραπεζικός σύμβουλος και τον κατευθύνει ανάλογα με τις εργασίες που θέλει να πραγματοποιήσει.

Οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω μηχανημάτων που αξιοποιούν το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών, με τη βοήθεια του προσωπικού της Τράπεζας όπου είναι απαραίτητο.

Για τη διαχείριση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών, υπάρχουν κλειστοί χώροι, οι οποίοι διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των συζητήσεων.

Ο νέος, σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος διευκολύνει την αλληλεπίδραση του πελάτη και του τραπεζικού συμβούλου, ώστε να βρεθεί το προϊόν ή η υπηρεσία που ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις ανάγκες του.

Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζεται η συνολική εμπειρία και εξυπηρέτηση των πελατών και ενδυναμώνεται περαιτέρω η ανθρωποκεντρική κουλτούρα που χαρακτηρίζει το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς.

Με τη χρήση των ψηφιακών μέσων και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών, επιτυγχάνεται ο δραστικός περιορισμός των αναγκαίων εντύπων, με αποτέλεσμα τόσο τον περαιτέρω περιορισμό του χρόνου ολοκλήρωσης των συναλλαγών, όσο και τη σημαντική μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της Τράπεζας.

Η μετατροπή των καταστημάτων ξεκινάει άμεσα και θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Ήδη λειτουργούν πιλοτικά τρία νέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λουτράκι με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ταχύτητα και στην αμεσότητα εξυπηρέτησης του πελάτη σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της, επενδύει στη διαρκή εξέλιξή της, εφαρμόζοντας σύγχρονες τραπεζικές πρακτικές, αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυό της, επενδύοντας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της και ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής στα συστήματά της, ώστε να ανταποκρίνεται  με ταχύτητα στις σύγχρονες απαιτήσεις και προσωποποιημένες ανάγκες των πελατών της.

Έκτακτη ανακοίνωση για φοιτητές – Παίρνουν 25.000 ευρώ δωρεάν

Φοιτητές: Ξεκίνησε το πρόγραμμα που αφορά πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν με μία αίτηση και μερικούς όρους από 15.000 ευρώ έως 25.000 ευρώ εντελώς δωρεάν για τις σπουδές τους για το έτος 2023 – 2024.

Το πρόγραμμα «τρέχει» για ακόμα μία χρονιά η Cosmote και αφορά 30 υποτροφίες. Άρα 30 φοιτητές που πληρούν τους όρους θα λάβουν την χρηματοδότηση εντελώς δωρεάν για να ξεκινήσουν το Πανεπιστήμιο με μία πολύ σημαντική βοήθεια.

Φέτος, όπως ανακοίνωσε η Cosmote, το πρόγραμμα των φοιτητών εκτός από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, περιλαμβάνονται και ειδικοί όροι για πρωτοετείς φοιτητές, που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από πλημμύρες και φωτιές.

Τα ποσά της υποτροφίας αναλυτικά

To ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000 ευρώ ενώ για σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750 ευρώ.

Για την υποτροφία Ζαχαρίας Πιπερίδης, το ποσό ανέρχεται σε 25.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, καθώς και οποιαδήποτε τυχόν άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε Υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά.

Το καθαρό ποσό καθεμίας από τις παραπάνω Υποτροφίες θα καταβληθεί σε κάθε Υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις για τους φοιτητές τετραετούς φοίτησης, και σε πέντε (5) ισόποσες δόσεις για τους φοιτητές πενταετούς φοίτησης, συμπεριλαμβανομένης στην τελευταία περίπτωση των πέντε δόσεων και της Υποτροφίας «Ζαχαρίας Πιπερίδης»..

Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop, αλλά και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και COSMOTE TV για 1 χρόνο