PLUS

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming | Ζωντανά ο αγώνας ΕΔΩ

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming:

Νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Εφές (17/11, 19:30) στην εκκίνηση της νέας διαβολοβδομάδας στην Euroleague. Η «ελληνοτουρκική» μονομαχία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Efes – Olympiacos Live Streaming

Οι Πειραιώτες στη 10η στροφή της διοργάνωσης θα κυνηγήσουν την πρώτη του εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με στόχο να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 6 νίκες και 3 ήττες (όλες εκτός έδρας) φιλοδοξεί να διορθώσει τις ανορθογραφίες που εμφάνισε με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Εκεί, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 84-78 παρουσιάζοντας αστάθεια στην άμυνα και λυγίζοντας στο γρήγορο ρυθμό που επέβαλε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Γουόκαπ με 17 πόντους δεν ήταν αρκετή, αφού ο 29χρονος γκαρντ δεν βοηθήθηκε στο σκοράρισμα από τους Βεζένκοφ και Παπανικολάου. «Το ζητούμενο για εμάς είναι η σταθερότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι που μπορείς να είσαι χαλαρός και να μην κινδυνεύεις. Πλέον μας περιμένουν σημαντικά και διαδοχικά παιχνίδια», τόνισε ο Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ με 86-68 στην Basket League.

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

Η Εφές ξεκίνησε τον φετινό «Μαραθώνιο» της Euroleague με τους χειρότερους οιωνούς (1 νίκη στις 6 αγωνιστικές). Όμως στα τελευταία της παιχνίδια έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη (63-90). Την πήρε μέσα το Βερολίνο επί της Άλμπα φτάνοντας συνολικά τις 3 επιτυχίες σε 9 αγωνιστικές.

Οι Τούρκοι είδαν τους Μίσιτς, Πλάις, Σίμον και Λάρκιν να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους για να πλησιάσουν την οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει την Εφές μέσα στην Πόλη από τη σεζόν 2017/18 με σκορ 58-61 και το μυστικό τότε ήταν η σκληρή άμυνα. Έκτοτε ο Ολυμπιακός μετράει τρεις σερί ήττες (75-65, 91-79 και 76-53).

Efes – Olympiacos Live Streaming

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υποτονικοί και ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Εμείς είχαμε μόνο δράση και όχι αντίδραση. Δεν είναι παιχνίδια διεκπεραίωσης για εμάς. Πρέπει να ήμαστε έτοιμοι κόντρα σε όλες τις ομάδες. Υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια και πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις».

Για τις δυσκολίες που βρήκε ο Ολυμπιακός:«Όταν κερδίζεις υπάρχουν παίκτες που θέλουν να σκοράρουν. Το παιχνίδι όμως είναι ομαδικό και όταν ξεκινήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα πήραμε διαφορά στο σκορ».

Για το Έισι: «Έχει κάνει 2 προπονήσεις. Αύριο θα μπει με την ομάδα, αλλά όταν φέρνεις έναν καινούριο παίκτη τότε η ομάδα πρέπει να τον περιμένει. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην χαλάσουμε η χημεία μας».

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά σοβαροί, κυρίως στην άμυνά μας. Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δίνοντας 25 ασίστ, πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που εκτιμώ και έπαιξε πολύ καλά σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σούταραν με πολύ υψηλό ποσοστό στο δίποντο 75%, προϊόν και του ταλέντου τους, αλλά και της χαλαρότητας που δείξαμε, φυσιολογικά ή μη φυσιολογικά δεν ξέρω, θεωρώ μη φυσιολογικά. Χρειάστηκε να προσπαθήσουμε αρκετά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε το ματς.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορείς να είσαι χαλαρός και να μην κινδυνεύεις. Πρέπει να είσαι χαλαρός και ταυτόχρονα πρέπει να κάνουμε ροτέισον με όλους τους παίκτες. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει Τετάρτη, Παρασκευή και Δευτέρα παιχνίδια σημαντικά και το να μοιράσουμε τον χρόνο ήταν κάτι που θέλαμε».

Efes – Olympiacos Live Streaming

Με τη σειρά του, ο Τζος Κάρτρερ δήλωσε:

«Παίξαμε δυνατά, είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο μας ως τώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος βγήκε με περισσότερη ενέργεια κι έβαλε κάποια ελεύθερα σουτ. Δώσαμε μία μάχη αλλά χάσαμε.

Είμαστε καλύτεροι απ’ ότι δείχνει το ρεκόρ μας. Ελπίζω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια. Είχαμε κάποιες σκληρές ήττες και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα βελτιώσουμε την εικόνα και τα αποτελέσματά μας στη συνέχεια».

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming

Δηλώσεις μετά τον αγώνα ενάντια στον ΠΑΟΚ έκανε και ο Μιχάλης Λούντζης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανταγωνιστικός, αλλά εμείς μέσα από την άμυνά μας και με τη σκληράδα που δείξαμε φτάσαμε στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο δεύτερο μέρος βγάλαμε ενέργεια.

Δεν είναι ματς-αγγαρεία αυτά για μας, είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε δύο δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα και μετά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ματς που είχε λείψει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Recent Posts

Συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός: 68-61 τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-61 τον Ολυμπιακό και έκανε το 14/14 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία…

6 έτη ago

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ (TAXISnet και www.aade.gr)

aade.gr - λοταρία αποδείξεων - TAXISnet: Πραγματοποιήθηκε η νέα λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή…

6 έτη ago

Νίμιτς: Κατάλληλη στιγμή για λύση στο Σκοπιανό

"Πρέπει να το δούμε ως την κατάλληλη στιγμή, το συζητάμε 25 χρόνια, όλοι ξέρουν ποια…

6 έτη ago

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά Ιερώνυμου: Όχι στα συλλαλητήρια

Θέση κατά της συμμετοχής της εκκλησίας στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό παίρνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας,…

6 έτη ago

Νεκρός ο επιβάτης που έπεσε από το Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα…

6 έτη ago

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται πρόστιμα έως 250 ευρώ

Τις 600.000 πλησιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με ό,τι μπορεί να…

6 έτη ago